Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מוזאוני רכב מעניינים בסביבה? אני יודע שליד מינכן יש של BMW ומרצדס.(בשטוטגרט אאל'ט) אולי מסלולים שניתן לשכור רכב מעניין? השאלה היא לאזור ברלין.

לגבי נסיעה ממינכן לשטוטגארט - שים לב שמדובר בנסיעה של שעתיים וחצי לפחות (ללא תנועה), כלומר 3-3.5 שעות עם תנועה.

סהכ 6-7 שעות נסיעה. דיי הרבה אפילו בשביל מוזיאון מרצדס.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
1085 דולר רק הטיסות?! אני מקווה שאתה מתכוון שזה המחיר הכולל ל-3 אנשים?

יש יותר זול.. אם בא לך על טיסה של 23 שעות.עם קונקשן בקייב או באיסטנבול.. תאמין לי שהפכתי את הרשת וזה נשמע לא אמין אבל אלו המחירים לתקופה. המחיר הוא לזוג. :)

פורסם

חזרתי לפני חודש מברלין 6 ימים... מתכוון לחזור שוב השנה או שנה הבאה... אנחנו היינו חברה של יחידת קומנדו, ממש טירונות וההספק שלנו היה גדול ובכל זאת אפשר לסגור שם עוד שבוע בכיף ולא לראות את הכול.

בברלין התחבורה מעולה, אתה קונה כרטיס ל-5 ימים וזה כולל אוטובוס,מטרונית,רכבת. זול מאוד. יש לך אי של מוזיאונים ורק שם אפשר לסגור יומיים שלמים. מוזיאון יהודי גרמניה גם מומלץ מאוד (נמצא במקום אחר). פוסטדאם אני הייתי יום שלם (אם אתה אוהב ארמונות וגנים). בתי המלון קרובים לשדרות הקניות כך שלא תוכל לטעות.

מוטורי יש לך סוכנות גדולה מאוד של מרצדס ליד ברלין, יוצא 40 דקות נסיעה ברכב.

ליד מינכן יש מוזיאון של מרצדס (מוזר שאף אחד לא הזכיר את זה).

אם תרצה אשלח לך לו"ז לכמה ימים בברלין שיש לי מוכן ממדריך שחבר שלנו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מה תאריכי הטיסות? $1000 לזוג זה ממש לא הרבה. אני מחפש חופשה לסוכות, הכרטיסים מתחילים סביב 750 דולר לאדם לרוב היעדים באירופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני טס לברלין השבוע ל-5 ימים, אעדכן אחרי הטיול :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוכן לספר כמה עלו הכרטיסים, באיזה יום אתם יוצאים, ובאיזהו חברה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לקחתי חבילה של מלון + טיסה, יוצאים ב-9 בטיסה של 04:50 בבוקר, חוזרים ב-13 בטיסה של 22:30 בלילה, מלון לאונרדו מיטה (Mitte) שהוא חדש לחלוטין ועדיין בהרצה, יצא בסביבות 1270$ לאדם, 4 לילות ו-5 ימים.

חברת התעופה Air Berlin והעסקה נסגרה דרך איסתא

בהתחלה לקחתי מלון אחר ב-1180 דולר (Wyndham, עלה 1150 דולר לחדר בסיסי, 1180 לחדר משודרג) אבל לא היה עליו אישור והם הציעו במקום את הלאונרדו מיטה.

המיקום של המלון אמור להיות מצוין, על פרידריכשטראסה ליד נהר השפרה (Spree).

מן הסתם המחירים גבוהים יחסית בגלל שזה חג, אמרו לי במפורש שדיל דומה בתקופה אחרת יורד לכמעט חצי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חזרתי לפני חודש מברלין 6 ימים... מתכוון לחזור שוב השנה או שנה הבאה... אנחנו היינו חברה של יחידת קומנדו, ממש טירונות וההספק שלנו היה גדול ובכל זאת אפשר לסגור שם עוד שבוע בכיף ולא לראות את הכול. הזכרנו את המוזיאון :) אשמח לקבל את

בברלין התחבורה מעולה, אתה קונה כרטיס ל-5 ימים וזה כולל אוטובוס,מטרונית,רכבת. זול מאוד. יש לך אי של מוזיאונים ורק שם אפשר לסגור יומיים שלמים. מוזיאון יהודי גרמניה גם מומלץ מאוד (נמצא במקום אחר). פוסטדאם אני הייתי יום שלם (אם אתה אוהב ארמונות וגנים). בתי המלון קרובים לשדרות הקניות כך שלא תוכל לטעות.

מוטורי יש לך סוכנות גדולה מאוד של מרצדס ליד ברלין, יוצא 40 דקות נסיעה ברכב.

ליד מינכן יש מוזיאון של מרצדס (מוזר שאף אחד לא הזכיר את זה).

אם תרצה אשלח לך לו"ז לכמה ימים בברלין שיש לי מוכן ממדריך שחבר שלנו.

הזכרנו את המוזיאון :) אשמח לקבל את הלו'ז

מה תאריכי הטיסות? $1000 לזוג זה ממש לא הרבה. אני מחפש חופשה לסוכות, הכרטיסים מתחילים סביב 750 דולר לאדם לרוב היעדים באירופה.
התאריכים הם 18-26, כפי שאמרתי דרך אייר ברלין. עברתי על המלנות שליאור הזכיר, אכן מאוד מרשימים וכמעט סגרתי על הלאונרדו אבל בסוף מצאתי אחד מרשים יותר (לטעמנו) וטיפה זול יותר. המלון

[h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h]

פורסם

לא ראיתי שהזכרת שזה בסוכות. אני נמצא בד"כ פעמיים בשנה בברלין לאיזה שבוע שבועיים, 500 דולר להלוך חזור לשבוע פשוט נשמע לי הזוי. אבל אם יש אילוצי חג, אני מניח שזה מה יש.

פורסם
הזכרנו את המוזיאון :) אשמח לקבל את הלו'ז

התאריכים הם 18-26, כפי שאמרתי דרך אייר ברלין. עברתי על המלנות שליאור הזכיר, אכן מאוד מרשימים וכמעט סגרתי על הלאונרדו אבל בסוף מצאתי אחד מרשים יותר (לטעמנו) וטיפה זול יותר. המלון

אני מניח שהלאונרדו היה יקר יחסית, לי הוא הוצע בהנחה דיי משמעותית בגלל שהוא עדיין בהרצה וגם בגלל שהם לא אישרו את המלון הראשון.

המלון שקישרת אליו נראה יחסית מרוחק לא?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת שלא, זה אותו איזור רק מהצד השני. הלאונרדו הוצע לי ב399 שח ללילה ליפני מס מלון 7% ומס עירוני של 5% לחדר זוגי. במלון שקישרתי המחיר כבר כלל את המיסים לחדר בסטנדרט זהה, אז שידרגתי לחדר טוב יותר בעוד 200 ש'ח לכל החופשה.

• תוכן חדש...