Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש חבר פורום שגר באמסטרדם ממסתובב בברלין - הוא מעודכן לגבי עלויות, למרות שאני מניח שברלין תהיה יותר זולה.

לבי מיקום מלונות - בברלין כנראה שלא כל כך חשובה המרכזיות כיון שהאתרים פרושים על שטח עצום (כולל נסיעות לאתרים במרחק עשרות ק"מ ברכבת הפרברית - ה-S-Bahn), ובכל מקרה התחבורה הציבורית מעולה וגם ממלון יותר מרוחק תהיה תוך חצי שעה בכל את מרכזי.

אמסטרדם הרבה יותר קומפקטית, וגם בה התחבורה הציבורית טובה מאדף כך שגם מלון שלא ממש במרכז אלא קצת יותר מרוחק לא יהווה בעיה.

בשתי הערים - בעת בחירת מלון בדקו מה אפשרויות התח"צ הסמוכות וכן בדקו חוות דעת ב-tripadvisor שבמקרים רבים ימיינו את נוחות ההגעה לאתרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מציע משהו קצת אחרת ... אני וזוגתי היינו בפולין בקיץ (וורשה) היה ממש כיף .

עיר מודרנית עם מלא מקומות מעניינים (לא בהקשר של שואה) בילויים,ברים ,מסעדות ,טיסה בכדור פורח מעל העיר ועוד.

מאד זול המולונות ,האוכל ותחבורה

בזמן שיש לך אפשר לעשות גם את וורשה וגם את קרקוב

צריך לבדוק מזג אויר.

יש הרבה FREE WALING TOURS בעיר (כאלה שהעלות מבוססת על טיפ בלבד).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

טוב נו ככל הנראה ברלין היא הכיוון.

איפה כדאי לקחת מלון?

אפילו המלצה על מלון תהיה מצויינת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איך המיקום של המלון הזה?

http://www.booking.com/hotel/de/ramada-berlin-alexanderplatz.en-gb.html?sid=3fc560763700933c2fa6a9f319f7ed0f;dcid=1;checkin=2014-04-13;checkout=2014-04-18;srfid=c49b1998d9777dbd81c8900843a19aa3ac192c22X6;hide_back_to_sr=1

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תחפש - BERLIN BERLIN, ABBA BERLIN, WYNDHAM BERLIN EXCELSIOR, MARK HOTEL, אלו באזור המערבי החדש, איזור הקניות. באיזור הישן והמזרחי - INDIGI ALEXANDERPLATZ, LEONARDO ROYAL, יש שם עוד הרבה, זה האיזור של הבילויים ויותר לצעירים. דבר איתי אם תרצה גם מחירים :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי בספטמבר האחרון בברלין עם זוגתי.

היינו במלון Sir F.k Savigny

מלון מצויין, נקי ומעוצב, ויש אפשרות לקחת גם ארוחת בוקר (עד עכשיו אני והחברה עוד מפנטזים עליה) בתוספת ממש סמלית.

כמו כן, יש תחנת רכבת במרחק של פחות מ3 דקות הליכה.

המלון עצמו זול, והצוות מאוד נחמד וסימפטי והם שמחים לעזור לך בכל שאלה בכל שעה.

http://www.hotel-sirsavigny.de/

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני הולך להיות שם מה-12 עד ה-18.האם זה לא יותר מדי זמן?

שומאכר אתה יכול לעשות מחיר טוב?:lol:

יש דרך יותר זולה מבוקינג לסגור מלון?

מצאתי טיסה עם אל על UP ישירה ב-550$ לעומת אייר ברלין ב-590$ סדירה ובשעה הרבה יותר נוחה.

פורסם

האם 7 ימים זה יותר מדי לברלין?

כדאי ליסוע אולי לכמה ימים לאמסטרדם? 6שעות רכבת.

• תוכן חדש...