Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2014 2.0 ליטר ספיריט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל כך מוזר, שקיים כמעט בכל רכב אחר עם הפרשים כאלה. הסיבה (המאוד קשה להגות) היא שהמנוע מלכתחילה מייצר יותר כח ברצועת כח שונה, ולכן צריך ללחוץ פחות על הגז בחלקים מהנסיעה. אם הצליח למזדה או לא זו שאלה אחרת לגמרי. אם כבר, לפי מה שאתה כותב, היא לא הצליחה במנוע הקטן...

אולי בזמן האחרון זה ככה, אבל בעבר המנועים "הגדולים" האלו היו שתיינים מאוד. במיוחד במאזדה.

פורסם

ראשית כל ציינת שאתה רווק לכן אשער רק שאתה גם צעיר ואפרגן לך שקנית רכב חדש מהסוכנות.

שנית קנית אחלה רכב - יפה חיצונית ופנימית והכי חשוב סע בזהירות ובבטחה

לנסר 2007

פורסם

תתחדש קודם כל .הבעיה ברכבים האלה היא בעיקר לך תמכור אותה אחרי 3 שנים כשהליסינג מפוצץ ברכבים האלה ואז אתה מפסיד את התחתונים שלך.אני מסכים שיש רכבים שהתמורה לכסך טובה יותר מזדה תמיד היו עגלות מבחנת מנועים מבחנתי כמובן הרכבים האלה עצלנים.

שיפוצים..

פורסם

דודי , הייתה לי מאזדה 3 שנת 2010 וביחס לרכבים אטמוספרים היא לא הייתה עגלה בכלל.

נכון שהיום יש הרבה מנועי טורבו שהמאזדה בכלל לא מהווה איזשהי תחרות מול מולם, אבל היא רכב אמין מאוד בניגוד ל DSG + TSI.

חוץ מזה לבחור פה יש את המנוע 2000 שהוא נמרץ הרבה יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אל תשכחו שזאת גרסת הספיריט, עם המנוע 2000...

על פי הנתונים שבאתר של מאזדה היא עושה 0-100 ב8.9 שניות...

אבל אין לי ספק שגרסת הליסינג עם המנוע 1500 היא עצלנית ביותר!

בכל מקרה, תתחדש, לרכב יש אבזור עשיר, והוא דיי זריז בגרסה הזו.

• תוכן חדש...