Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2014 2.0 ליטר ספיריט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מוזר, בנסיעה נורמלית ואפילו מאומצת הוא חסכוני אפילו יותר מ1.6 רגילה (לפי המבחנים בארץ). אז כנראה שכן הצליח למאזדה עם הטכנולוגיה שלה.

חוץ מזה שהרכב מדהים ביופיו, במיוחד בגרסת האצ'בק, בצבעים הכהים עם הקסנון וכל שאר הדברים חבילה מצוינת לצעיר לדעתי.

העניין הוא הרעשי כביש. אני נסעתי הרבה בקורולה חדשה ובלתי נסבל הרעשי כביש שלה. אם במאזדה זה יותר גרוע זה די מבאס.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין. איך אספקה כזאת מהירה?

ממה שהבנתי כבר מכרו את רוב המשלוח של תחילת ספטמבר והבא רק באמצע אוקטובר...

איזה אבזור לקחת (חיישנים אחוריים \ קדמיים \ מיגון קוברה 15)?

פורסם
לא מבין למה אנשים תמיד שליליים ומנסים לבאס תבנאדם.

הבחור ביקש פרטים, חוות דעת (כנראה סתם לדעת את הדעות שלנו, לא נראה לי שיבטל את ההזמנה אם הביקורות תהיינה רעות) וייעוץ לתפעול.

קצת פרגון לא יזיק

סליחה באמת, אבל אני לא מוכר אגוטריפ או מוצרים דומים לו.

אני גם לא מאמין בצביעות.

אז אם השאלה האם רכישה של מאזדה 3 היא רכישה טובה או לא, התשובה היא תלוי למי.

לי, לא. לו, אולי כן. באמת לא מכיר את הבחור.

באופן כללי, מאזדה 3 היא לא המצאה גאונית שהאנושות טרם ראתה, ויש מכוניות טובות ממנה למכביר, באותו התקציב.

אני מאמין בפרגון כשמגיע לאדם פרגון.

לפרגן רק בשביל לפרגן כשזה חסר תוחלת ואף צבוע? לא תודה. לא מאמין בזה.

פורסם

אני גם לא מאמין בצביעות.

באופן כללי, מאזדה 3 היא לא המצאה גאונית שהאנושות טרם ראתה, ויש מכוניות טובות ממנה למכביר, באותו התקציב.

על איזו צביעות אתה מדבר ?

לא נראה לי שאני צבוע אם אני מפרגן ואומר לבנאדם שיתחדש..

שתהיה שנה טובה לכולם:wink:

פורסם
על איזו צביעות אתה מדבר ?

לא נראה לי שאני צבוע אם אני מפרגן ואומר לבנאדם שיתחדש..

שתהיה שנה טובה לכולם:wink:

אם פרגון משמעו להגיד תתחדש, אז אתה צודק לגמרי.

שיתחדש ויהנה.

אם פרגון פירושו לספר לו שהאוטו מושלם והוא עשה את קניית חייו, אז לא.

יש מכוניות טובות יותר.

פורסם

אני גם לא מאמין בצביעות.

האם אפשר בבקשה לפרט אילו מכוניות טובות יותר נמצאות בשוק במחיר דומה?

פורסם

הכביש כבר מוצף ב-3 החדשה. עדיין, זה לא אומר שהרכב לא טוב, ההיפך, בגרסא שקנית הוא תמורה טובה למחיר. תתחדש ותהנה.

לגבי תפעול הרכב, אל תצא מהסוכנות בלי שישבו איתך לגבי כל התפעול (כמובן אין צורך להגזים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
האם אפשר בבקשה לפרט אילו מכוניות טובות יותר נמצאות בשוק במחיר דומה?

כמו שכתבתי בהודעה שציטטת, השאלה טובה למי.

אם תשאל אותי, בכסף הזה הייתי קונה XV (מאובזרת פחות ואיטית יותר מהמאזדה) ונהנה עד השמיים.

אבל אני זה לא הוא, אז לגופו של עניין:

לדעתי הסיויק היא קנייה טובה יותר (ההאצב'ק מיוחדת יותר והסטיישן מרווחת ושימושית יותר).

הקשקאי פרקטי בהרבה, ונוח משמעותית. ה500L עושה אותו דבר אבל עם הרבה יותר שיק.

ה2008 נראית טוב יותר, וה308 נוחה יותר.

ויש עוד ועוד.

אני לא מחפש לתת חלופות למאזדה. היא כנראה התאימה לו (הוא לא פרט את הסיבות להחלטה), וזה מצוין.

אין לי שום בעיה אישית עם מאזדה. נהפוך הוא, אני חושב שמדובר בסה"כ במכונית טובה.

בהתחלה הופתעתי מהצורך שנגבה את ההחלטה שכבר התקבלה, ובהמשך הותקפתי כי אני "לא מפרגן".

אני עדיין לא מבין למה הדרישה לתת חו"ד על אוטו שכבר נקנה. אבל מילא.

תתחדש. זו מכונית טובה (ללא שמץ של ציניות). סע בבטיחות ושתהיה שנה טובה.

פורסם
כמו שכתבתי בהודעה שציטטת, השאלה טובה למי.

אם תשאל אותי, בכסף הזה הייתי קונה XV (מאובזרת פחות ואיטית יותר מהמאזדה) ונהנה עד השמיים.

אבל אני זה לא הוא, אז לגופו של עניין:

לדעתי הסיויק היא קנייה טובה יותר (ההאצב'ק מיוחדת יותר והסטיישן מרווחת ושימושית יותר).

ויש עוד ועוד.

אני לא מחפש לתת חלופות למאזדה. היא כנראה התאימה לו (הוא לא פרט את הסיבות להחלטה), וזה מצוין.

אין לי שום בעיה אישית עם מאזדה. נהפוך הוא, אני חושב שמדובר בסה"כ במכונית טובה.

בהתחלה הופתעתי מהצורך שנגבה את ההחלטה שכבר התקבלה, ובהמשך הותקפתי כי אני "לא מפרגן".

אני עדיין לא מבין למה הדרישה לתת חו"ד על אוטו שכבר נקנה. אבל מילא.

תתחדש. זו מכונית טובה (ללא שמץ של ציניות). סע בבטיחות ושתהיה שנה טובה.

תודה על התשובה. אני לא רואה בתגובה שלך שום חוסר פירגון או יחס לא הוגן. כתבת מה שחשבת וזה מהות של כל פורום. מצד שני אחרים חושבים שצריך לפרגן ושיהיה להם לבריאות. מחשבות רפלקסיוויות על קניה שכבר בוצעה זה דבר מאוד נפוץ - האם עשיתי דבר נכון? האם לא יצאתי "פראייר"(הדבר הקשה ביותר שיכול לקרות לישראלי) האם פיספסתי משהו טוב יותר? הבעיה שבן אדם מצפה לתמיכה מצד האחרים וה"אחרים" מתביישים לאכזב אותו ואומרים: "קניה מעולה".

מה שאתה אמרת - זו אמת טהורה - מכונית טובה, אבל יש טובות ממנה.

פורסם
אני אוהב רכב שהוא רכב!

מה זה מאזדה 2 לצורך העניין? חצי רכב?

תתחדש! לדעתי ה-3 זו דווקא עסקה לא רעה, אם כי אכן לא ברור מה הצורך שלך בחוו"ד על הרכב לאחר מעשה.

-------------------------------------------------

ויש עוד ועוד.

לכל הרכבים שציינת יש יתרונות מסויימים על פני המאזדה, אך זה לא הופך אותם לרכבים טובים יותר או לקנייה טובה יותר, שכן גם חסרונות לעומת המאזדה קיימים.

קשקאי: למאזדה יתרונות דינאמיים רבים על פני הקשקאי. לא בטוח שהוא נוח משמעותית, אולי בקצת.

500L: אתה בכלל מזכיר את זה? בדקת פעם את המחירים של הרכב הזה בארץ ועם איזה מנועים הוא משווק?

2008: לדעתך היא נראית טוב יותר, לדעתי המצב הפוך.

308: נוחה יותר? מתי הספקת לנהוג בחדשה?

*הכל מתגמד מול יונדאי i20 שפורט סופר אקסקלוסיב פרימיום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

תרשה לי להגיב ב: פחחחחחחחחחחחחחחח

אז קודם כל תתחדש ובשעה טובה . נכון

בניגוד לחברי המלומדים מלמעלה תרשה לי לספר שקנית את האחד הרכבים הכי טובים שיש בשוק הישראלי להציע בסגמנט הזה . כנראה לא נהגת עליו

הרכב עם 165 כ"ס זריז ממש לא ביחס למתחרים במחיר וחסכוני מאוד בדלק , מבחן מגזין אוטו בנסיעה מאומצת הצליחו להוציא מהרכב תצרוכת דלק של 12.7 . ובנסיעה רגועה 1 ל 14.6 לפי מגזין אוטו .

מעבר לזה . המאזדה 3 ספיריט היא החבילה הכי משלמת מבחינת שווי הכסף שלך למה שאתה מקבל בפועל .

על העיצוב אפשר לדבר שעות - במשפט אחד הרכב הכי יפה שיש על הכביש . נכון, כי הוא העתקה (כמעט מוצלחת לגמרי) של ג'ולייטה.

אני לא חושב שיש רכב שאפשר להשוות בתמורה למחיר . ברור, אין על מזדה

תהנה מכל רגע ורגע בנסיעה באוטו . בהחלט, וסע בבטחה

שנה טובה לכוולם (גם לאלו שלא יודעים לפרגן .)

אגב, בתור רווק הייתי לוקח לאון 1.4T שלוש דלתות ידנית, ומשאיר אבק לכל המזדות.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איזה מוזר, בנסיעה נורמלית ואפילו מאומצת הוא חסכוני אפילו יותר מ1.6 רגילה (לפי המבחנים בארץ). אז כנראה שכן הצליח למאזדה עם הטכנולוגיה שלה.

כל כך מוזר, שקיים כמעט בכל רכב אחר עם הפרשים כאלה. הסיבה (המאוד קשה להגות) היא שהמנוע מלכתחילה מייצר יותר כח ברצועת כח שונה, ולכן צריך ללחוץ פחות על הגז בחלקים מהנסיעה. אם הצליח למזדה או לא זו שאלה אחרת לגמרי. אם כבר, לפי מה שאתה כותב, היא לא הצליחה במנוע הקטן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לכל הרכבים שציינת יש יתרונות מסויימים על פני המאזדה, אך זה לא הופך אותם לרכבים טובים יותר או לקנייה טובה יותר, שכן גם חסרונות לעומת המאזדה קיימים.

קשקאי: למאזדה יתרונות דינאמיים רבים על פני הקשקאי. לא בטוח שהוא נוח משמעותית, אולי בקצת.

500L: אתה בכלל מזכיר את זה? בדקת פעם את המחירים של הרכב הזה בארץ ועם איזה מנועים הוא משווק?

2008: לדעתך היא נראית טוב יותר, לדעתי המצב הפוך.

308: נוחה יותר? מתי הספקת לנהוג בחדשה?

*הכל מתגמד מול יונדאי i20 שפורט סופר אקסקלוסיב פרימיום.

לא ציטטת את כל ההודעה שלי, וכנראה לא במקרה.

לפחות פעמיים כתבתי שם, שאין דבר כזה "קנייה טובה". תלוי למי, ומה דרישותיו (ואלו לא פורטו בהודעת פות"ש). כתבתי גם, שאינני מתיימר להציע חלופות למאזדה (א. כי הרכישה כבר בוצעה ו-ב. שוב, אני לא יודע אילו פרמטרים פות"ש חיפש).

לא הבנתי מה הצורך הבהול של פות"ש לקבל חיזוק חיובי מהפורום על החלטה שהוא כבר ביצע, ואמרתי שאם הוא מחפש כתף חמה להחלטה לקנות את הרכב הנ"ל, הוא לא ימצא אותה אצלי.

אני חושב שמאזדה 3 היא מכונית ראויה (אין היום באמת מכוניות גרועות מאוד). אני לא חושב שהיא המכונית הטובה ביותר, ואני לא מצליח לאתר אפילו פרמטר אחד שבו היא מצטיינת במיוחד ושבגללו היא רכישה מעניינת. היא פשוט עוד אוטו. זה לא רע, אבל זה לא האוטו שיגרום לי להרעיף שבחים ולהשפריץ "פרגון" (כלשונם של כמה) מכל חור.

• תוכן חדש...