Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם. לאחר אין ספור חיפושים בנושא, גם בפורום וללא מציאת תשובה חד משמעית אני רוצה לשאול אתכם, חברים הפורום המשכילים 2 שאלות. לפני כן, קצת רקע.

כיום נוהג על מאזה 6 לוקצ'ורי (מנוע 2000) שנת 2006, מאד מרוצה מהרכב.

מעוניין להוציא את הרכב הראשון שלי מהחברה בחודשים הקרובים וההתלבטות הייתה קשה.

לאחר תחרות צמודה בין המאזדה 6 החדשה לסקודה סופרב, המאזדה "ניצחה" והחלטתי ללכת עליה.

לאחר שישבתי עם נציג של מאזדה עלו השאלות הבאות :

1) מה עדיף לי כלקוח, מאזדה 6 פרימיום שנת 2015 או 6 פרמיום פלוס, עליה לכביש בנובמבר 2014..?

(הפלוס כרגע במבצע של 10,000 מה שמאפשר לי לקנות אותה).

לפי מה שהסוכן אמר, כיום לא מסתכלים על שנת עליה לכביש אלה על חודש העלייה..? האם נכון הדבר?

2) לא מוצא את הפרטים האלה בשום מקום (אמין) ברשת! מה יהיה מחיר הביטוח מקיף על הרכב? (מדובר בנהגים וותיקים, אני ואשתי).

ומה מחירי הטיפולים ברכבים אילו?

תודה רבה לכל המגיבים, שתהיה שבת שלום.

פורסם

1. בגדול היום מחיר המחירון אכן נקבע לפי חודשי עליה לכביש ולא לפי השנתון, כשהרכב חדש יחסית בכל אופן. אבל יש מחיר מחירון ויש פסיכולוגיה, ומבחינה פסיכולוגית אתה עדיין נוסע על מאזדה מודל 2014 ולא 2015 אפילו שיכול להיות שזה אותו האוטו בדיוק.

בגדול הכי טוב מבחינתך זה להזמין את הרכב בנובמבר ולקבל אותו בינואר, כך שתשלם את המחיר המבצע של נובמבר עם עלייה לכביש ב2015.

2. מחירי ביטוח אפשר למצוא באתרי האינטרנט של החברות הישירות (ביטוח ישיר, 9 מיליון) או לעשות השוואת מחירים ב-wobi. הבדיקה שם בחינם והיא אמינה לחלוטין. מחירי טיפולים תוכל לקבל עם תתקשר למוסך מורשה של מאזדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מתעקש על תאריך עליה לכביש בינואר 2015.

כשאתה מגיע לעשות טרייד אין, למשל - לא מסתכלים בכלל על חודשי העליה לכביש. גם פסיכולוגית זה מודל 2014, גם אם הוא צעיר ממודל 2015 בשבוע.

פורסם

כן חבר'ה, אבל אתם מפספסים את הפואנטה. ברור שעדיף רכב 2015 ע"פ 2014, העניין הוא שאני מדבר איתכם על רכבים שונים! (הבדלי מחירים).

ה- 2015 יהיה פרימיום, אך ה 2014 תהיה פרמיום פלוס!

פורסם

פנסי קסנון, מערכת שמגלה רכבים ב"בלינד ספוט" שבראי ומתריאה, מערכת סאונד טובה יותר (11 רמקולים במקום 6 בפרימיום הרגילה), KEYLESS ועוד מס' שדרוגים שפחות מעניינים.

פורסם

את חשיבות התוספות בעבורך רק אתה יכול להעריך.

האם מדובר בתוספות מקוריות של היצרן או התקנות מקומיות?

האתר Wobi יכול לתת לך תמונה כללית קרובה מאוד למציאות במחירי ביטוח החובה והמקיף.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אני הייתי הולך על הדגם המאובזר.

את לא יכול לדעת מה יקרה ברגע שתצא מהסוכנות, אולי תקבל איזה שפשוף אכזר שיוביל לירידת ערך? או שהרכב הנוכחי שלך יגרור איזה הוצאה לא צפויה עד ינואר?

פורסם

MIKE, אני לגמרי חושב כמוך, תודה על החיזוק.

לגבי תוספות מקומיות כפי ש ELI R ציין, יש מצב שהחברה מוכרת רכבים לא כפי שקיבלה אותם ע"י היצרן??? :shock:

לעולם לא שמעתי על כך. מעבר לכך, בסרטוני תדמית שעשו למאזדה 6 ברחבי העולם (מאזדה ATENZA) קיים רכיב דומה לרכיב שיש ברכבי BMW, מעין כפתור שליטה שנמצא ממש ליד ההנד ברייק, בין המושבים. הידוע לכם למה אין את הרכיב במאזדות שנמכרות בישראל?

יש עוד הבדלים מהותיים בין דיגמי מאזדה שנמכרים ברחבי העולם?

פורסם

השאלה היא (במידה והתוספות עושות לך את זה), לכמה זמן את ה מתכוון להחזיק את הרכב. אם לטווח קצר יחסית (עד שנתיים), עדיף לחכות ל2015. אם לטווח ארוך יחסית ההבדל קטן יותר. מי שכן פועל לפי חודשי עליה הוא הביטוח.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וודאי שזהו שיקול ואת האמת לא יודע איך לא ציינתי זאת קודם.

הרכב שאקנה ישרת אותי במשך 10 שנים לפחות, אני לא מתכנן להחליף אותו תוך שנתיים או שלוש

אלה אם כן אתעשר פתאום ואביא לי איזה אסטון..:-P

פורסם

לנוכח זה שהתוספות מקוריות מהיצרן ובחלקן חשובות לך, ואתה מתכוון להחזיק ברכב זמן ארוך, תרכוש את הדגם בשנתון הנוכחי:

• כי הרכב יהיה אצלך מהר יותר
  • כי אם תתעשר לפתע אז ממש לא יעניין אותך עוד 10K ש"ח, בהנחה שהאסטון מרטין הזולה ביותר עולה כ-910K ש"ח :-D

תתחדש,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אני מציע לרכוש את דגם ינואר 2015, החל משנת 2014, מאזדה ויצרנים נוספים דרך אגב, החלו לצאת במבצעים והטבות בחודש ינואר.

במאזדה האספקה מהירה מאד, יש הרבה משלוחים, כך שתוכל לקבל את הרכב בינואר פ, גם אם תבצע את ההזמנה בינואר. לכל היותר תקבל אותו בפברואר, מרץ.

זאת בניגוד לעבר שהמבצעים היו רק בסוף השנה הקלנדרית.

חודש עליה לכביש ניתן לקבל לדעתי אעד גבול מסויים, בחודש עליה נובמבר, יהיה לך קשה לקבל את כל החודשים עד נובמבר בתוספת המחיר.

אלא אם כן כפי שציינו בפני, תבצע את ההזמנה בחודש נובמבר, אבל הרכב יעלה על הכביש בחודש ינואר.

חבר שלי רכש בדיוק כך מאזדה 6 פרימיום פלוס בסוף שנת 2013, קיבל אותה כאמור בינואר שנת 2014.

ואגלה לך סוד קטן, ההנחה שהוא קיבל הייתה הרבה, הרבה יותר גדולה ממה שהציעו לך.

מטעמי אינטגריטי לא אוכל לציין כמה ההנחה הייתה בדיוק.

בהצלחה בכל אופן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון, זה לא יפה מה שעשית עכשיו... :-(

אתה חייב עכשיו לספר לי מהו המחיר שאוכל לדרוש מהם משהו דומה או לפחות לנסות להוביל אותם לשם

מבלי לגרום להם להישבר במשא ומתן..

• תוכן חדש...