Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שניות נגמר הסיוט שנקרא האח הגדול (או הפח הגדול)

ולצערי. (למרות שממש לא עקבתי אחרי התוכנית) ונאלצתי לראות בגלל אשתי.

הזוכה של העונה הזו היא בחורה בשם טל (מפלצת אין ספק)

היא נגד רצח של חיות. (שזה לגיטימי)

אבל הצורה שהיא מציגה את זה. הצורה שהיא מדברת לאחרים.

במידה ומשהו אוכל בשר באיזור. היא תקלל, תגדף. תצעק עליך. קיצור בושה.

וזה כי אתה בחרת לאכול בשר..

אז אני מבקש ממי שיכול להעביר לה מסר.

היא בושה של בן אדם. אדם גועלי. אני מאחל לה להעלם מהתודעה הציבורית יותר מהר מהזמן שלקח לה להגיע לפריים טיים.

בברכה אלי קפלן

נ.ב.

איכס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד עצם היום הזה אני לא מבין איך אנשים מבזבזים את הזמן על התוכנית הזאת, שיש עוד מיליון תוכניות בערך שיכולות להעשיר את הידע שלנו בזמן הזה.

פורסם

אני בעצמי כמעט טבעוני ממעט לאכול בשר וביצים,צפיתי בתוכנית לרב בעל כורחי,

בגלל הילדים ואשתי,

לא אהבתי את ההתנהגות של הזוכה,קיוותי שאלדד יזכה,

אבל הבת שלי שמחה וזה הכי חשוב.

כאוהב חיות וטבע אגב, אני צופה המון בנשיונל ג'אוגרפיק wild..

ערוץ מדהים!!

הרבה יותר מעניין מבית האח שתודה לאל ניגמר.

פורסם

אני לא אתפלא אם אשמע שההפקה היתה מעורבת בהטיית הקולות לטובת טל (סה"כ היא משלהם - טבעונית...)

כל הסקרים והתחזיות הצביעו שאלדד זוכה ללא ספק.

לפי דעתי, כשאלדד וטל נשארו האחרונים בבית, התחילו את ההצבעה מחדש ללא הכללת ההצבעות שהיו עד לאותו רגע.

כך שאלה שהצביעו לנופר ודנית העבירו את הקולות שלהם לטל לעומת אלה שהצביעו ללינור שולי שהצביעו לאלדד.

פורסם

אני ואישתי מכורים לתוכנית,משהו בלראות ויכוחים,דרמות של אנשים אחרים מעניין.

אני הייתי בעד אלדד,אבל אם כבר לפחות הכסף ילך למטרה נכונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נורא עצוב שזה מקבל כזאת במה,מחר עוד תהיה איזה כותרת מונפצת בעיתון.. באתרי החדשות זה כבר בראש הדף, פשוט בזיון וכ"כ הרבה אנשים צופים בחרא הזה.

idontwanttoliveonthisplanetanymore.jpg

פורסם

אתם האמת מאמינים שהכסף שהילדים שלכם מבזבזים על קולות זה באמת משנה משהו? זה סך הכל תקציב שאתם תורמים להפקה, בטח שלא קולות ובטח ובטח לא משהו שיש לכם שליטה עליו, חרטה בפיתה, אף אחד לא סופר את הקולות שלכם, זה מכור מראש

פורסם

אני בכלל לא אוהב אנשים שחושבים שהאמת נמצאת רק אצלהם (ושני הפיינליסטים היו כאלה).

ולגבי טיבעונים, נכון שהרג הוא דבר פסול ושתעשיית בעלי החיים למזון היא לא צער בעלי חיים אלא עסק כללי שמשתדל להתחשב בבעל החיים אבל כשמגדלים צמחים למאכל אנחנו מרססים או משתמשים בהדברה ביולוגית (שם שונה לאותה הפעולה שביסודה היא המתת בעלי חיים על מנת לשמור על שלנו ולא מדובר בהרג של חלקיק שנייה אלא על הרעלה על כל המשתמע מכך או להיטרף חי על ידי יצור יותר גדול שאותו נהרוג אחר כך) ואחר כך מגיעה הקצירה או הקטיף.

הקטיף הוא פעולה הומאנית יחסית כי אנחנו רק דורסים חלק מבעלי החיים שחיים במטע ולוקחים לעוד חלק את האוכל אבל בקציר אנחנו דורסים חלק אחד, חלק שני נטחן בלהבים יותר גרועים ממטחנת האפרוחים שטל מזכירה בכל נאום, עוד חלק נשאר חשוף וחסר הגנה ונמצא בפאניקה נוראית עד שמישהו מואיל בטובו לטרוף אותו ואלה ששרדו ממשיכים עם הפאניקה עד המוות ברעב.

השאלה שלי היא מאיזה גודל בעל חיים זה בסדר להתעלם ממנו והאם לא עדיף להרוג פרה אחת שמספיקה לכ 300 ארוחות מאשר לקצור שדה עם אלפי בעלי חיים בשביל אותו הדונם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גועל נפש של אשה. אני מבין אידיאולוגיה ואני מבין שרוצה להעביר מסר, אבל היא עושה זאת בצורה ברברית וצרחנית, והשתקה של כל מי שמעז לא לחשוב כמוה.

לי זה גרם בדיוק ההיפך.

טיבעוניים צריכים להבין שפעילה כזאת גורמת להם יותר נזק מתועלת.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תוכנית מגעילה - קבוצה של עכברי מעבדה אנושיים,

לצערי נאלצתי לצפות ב 3 פרקים - והזוכה עם הבוטות שלה פשוט מעוררת חלחלה,

צועקת מקללת כדי לכפות את האגנדה שלה על כולם (ולהיות כנה - אני לא מאכלני הבשר - לא נזיר מבשר אבל מעדיף דברים אחרים)

אבל ההתנהגות שלה פשוט זוועה

חבל שאין מספיק כח להוריד תוכניות כאלה שמביאות לנו את האנשים משם אחר כך בפריים טיים על המסך בתור מנחים או כאלה שהדעה שלהם חשובה ומה לא.

בושה פשוט ותת רמה

קובי

:-)

פורסם

קראתי את הפוסט הפותח בגלל הכותרת המדהימה שלו. אינני צופה באח הגדול- הפרומואים שנדחפים לכל פינה גם הם יותר מדי מבחינתי.

מהפוסט הפותח עולה תמונה לא מחמיאה של הזוכה. יחד עם זאת הכותרת של השרשור- לקרוא לאדם ביוב אנושי, זו גם רמה ירודה למדי של אנושיות, מיותר.

למכירה שופר במחיר הקרן.

פורסם

לא מבין את כל אלה שאומרים שהם צופים באח הגדול בגלל הילדים! אתם אחראים על החינוך של הילדים שלכם - האח הגדול ושאר תוכניות הריאליטי הן פשוט ממירי מח, ממירים את תאי המח של הקהל לכסף של ההפקה, טוב תעשו אם תמנעו מהילדים שלכם את הזוועה הזאת - על הדרך אולי תלמדו אותם דבר או שניים על גבולות, משהו שחסר מאד לילדים ונוער היום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מבין את כל אלא שקורים לזה הפח הגדול, צופים בזה ואז מתלוננים.

לא לרוחכם,זפזפו.

הרי מה אכפת לכם מה יגיבו על תלונתכם?

אני אישית לא מדליק בכלל טלויזיה, אבל כן צופה רק בתכנית הזו כדי להעשיר את הידע שלי במדעים, כמו שמישהוא קרא לזה למעלה ״ניסויים בבני אדם״.

לא מתפלא על רמת התכנית ולא מתלונן כמו שלא הייתי מתלונן על קרב חולדות מעבדה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...