Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא צופה באח הגדול אבל מהפרק היחיד שבכל זאת יצא לי לראות אצל חברים- הטל הזאת היא בית שימוש שחיברו לו רגליים.

יש לה סגנון דיבור שיבייש בסטיונרים בשוק הכרמל והדרך שבה היא מעבירה את האג׳נדה שלה לגבי אכילת בשר גורמת לי רצון עז להפשיר איזה סטייק טוב ולחבר אותו למנגל.

אבל אני חייב לציין שהיא לא לבד, כל העניין הזה של טבעונים הוציא מלא מעט פעילים את הצד האלים והמכוער שבהם, כנראה בהשראת הגורו הדפקט שלהם שכניסתו נאסרה לבערך חצי מכדור הארץ, הם כבר לא מנסים להעביר מסר בדרכי נועם, הם מנסים לכפות את דרכם בצורה מכוערת ואלימה שגורמת למי שאינו טבעוני......רצון עז לסטייק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1- פרקו את הממיר מהטלויזיה

2- זרקו אותו מהמגדל הגבוה ביותר בסביבה

3- חזרו הביתה וחברו את המחשב לטלויזיה

4- החלו בחיים עם הרבה פחות עצבים, הרבה יותר תכנים איכותיים, וניתוק מוחלט מהזוועות הטלויזיוניות של היום.

וכיום אפשר לבנות HTPC במחיר של 3 חודשים בהוט, כל טיעון של "אבל זה יקר..." נמוג לחלוטין.

פורסם

או שפשוט לא לראות מי שלא רוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לבחורה יש מחסור חמור בבשר או בסקס או בשניהם.

אני לא רואה סיבה אחרת שבחורה מתנהגת ככה.

אם היא הולכת ללטף דוב הדוב בורח.

לא נראה לי מרשים לה להיכנס וספארי, היא מפחידה את החיות.

אייל

פורסם

תגובה סקסיסטית ודוחה.

אם אשה מתנהגת באופן "לא נשי" זה אומר אוטו' שחסר לה סקס?

אני רק אגיד שאני לא יודע איך היא התנהגה ובכל הכנות לא ממש אכפת לי.

ככלל בשנים האחרונות הטבעוניים נוטים לדחוף את עצמם ואת האג'נדה שלהם לכל חור.

אם אלו הפוסטרים של בשר זה רצח - שעם ישראל תיקן לבשר זה (טעים) רצח.

או ההפגנות, יום העצמאות האחרון היה תצוגת תכלית.

באשר לתוכנית, לא רואה, לא אראה ואמנע מהילד לכשיגדל לראות.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לבחורה יש מחסור חמור בבשר או בסקס או בשניהם.

אני לא רואה סיבה אחרת שבחורה מתנהגת ככה.

אם היא הולכת ללטף דוב הדוב בורח.

לא נראה לי מרשים לה להיכנס וספארי, היא מפחידה את החיות.

מעבר למה שהבחור מעלי ציין, כנראה שאתה לא מודע לעובדה שישנם אנשים שהם פשוט לא נעימים ו/או כאלו שמשוכנעים שהשמש זורחת להם מהת*ת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרבה עצבים בשרשור הזה, אבל אני שמח ומאושר. למה? כי אני לא צופה בטלוויזיה בכלל!

את כל התכנים שמעניינים אותי יש באינטרנט - תענוג!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקטיף... רק דורסים חלק מבעלי החיים שחיים במטע... אבל בקציר... נטחן בלהבים... השאלה שלי היא מאיזה גודל בעל חיים זה בסדר להתעלם...

האמת מרה עוד יותר: גם הטבעוני החביב הורג חיות רבות, בעצם קיומו. כי רוב החיות אינן יכולות להתקיים בסביבה עירונית. ולכן, מי שבאמת רוצה לתת לחיות לחיות, צריך להפסיק לחיות בעצמו.

הרבה עצבים בשרשור הזה, אבל אני שמח ומאושר. למה? כי אני לא צופה בטלוויזיה בכלל! את כל התכנים שמעניינים אותי יש באינטרנט - תענוג!

כנ"ל.

דני

פורסם

מצטרף לנזירי הטלוויזיה,החיים שקטים ואין טעם לחזור.

לגבי טל המדוברת - מעולם לא ראיתי הפח הגדול,אך בעקבות השרשור קפצתי לYT הקרוב וראיתי רבע סרטון.

מה אגיד ומה אומר - ביוב אנושי זו מחמאה למוטציה הזאת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לבחורה יש מחסור חמור בבשר או בסקס.

תגובה סקסיסטית ודוחה.

+1

מבלי להביע דעה לגבי הבחורה ודעותיה, אין כאן מקום לתגובות כאלו. יש לכם מה להגיד לגופו של עניין לגבי דעותיה או דרך התבטאותה? סבבה, אבל כשאתם גולשים לסקסיזם בוטה ומכוער אתם הופכים את עצמכם למכוערים הרבה יותר ממנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האמת מרה עוד יותר: גם הטבעוני החביב הורג חיות רבות, בעצם קיומו. כי רוב החיות אינן יכולות להתקיים בסביבה עירונית. ולכן, מי שבאמת רוצה לתת לחיות לחיות, צריך להפסיק לחיות בעצמו.

כנ"ל.

דני

נכון מאד, וכמובן שצריך להביא בחשבון את בע"ח שמומתים מדי שנה לצרכי חקלאות. הרי גם הטבעונים צריכים לאכול משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היא נכנסה לתוכנית על מנת לקדם את האג'נדה שלה, יחד איתה נכנסו לבית עוד שני טבעונים, קארין ואלעד. מישהו זוכר את קארין? מישהו זוכר את אלעד? איך הם תרמו לאג'נדה הטבעונית? תגידו מה שתגידו היא הצליחה במטרה שלה.

אני בכלל לא אוהב אנשים שחושבים שהאמת נמצאת רק אצלהם (ושני הפיינליסטים היו כאלה).

ולגבי טיבעונים, נכון שהרג הוא דבר פסול ושתעשיית בעלי החיים למזון היא לא צער בעלי חיים אלא עסק כללי שמשתדל להתחשב בבעל החיים אבל כשמגדלים צמחים למאכל אנחנו מרססים או משתמשים בהדברה ביולוגית (שם שונה לאותה הפעולה שביסודה היא המתת בעלי חיים על מנת לשמור על שלנו ולא מדובר בהרג של חלקיק שנייה אלא על הרעלה על כל המשתמע מכך או להיטרף חי על ידי יצור יותר גדול שאותו נהרוג אחר כך) ואחר כך מגיעה הקצירה או הקטיף.

הקטיף הוא פעולה הומאנית יחסית כי אנחנו רק דורסים חלק מבעלי החיים שחיים במטע ולוקחים לעוד חלק את האוכל אבל בקציר אנחנו דורסים חלק אחד, חלק שני נטחן בלהבים יותר גרועים ממטחנת האפרוחים שטל מזכירה בכל נאום, עוד חלק נשאר חשוף וחסר הגנה ונמצא בפאניקה נוראית עד שמישהו מואיל בטובו לטרוף אותו ואלה ששרדו ממשיכים עם הפאניקה עד המוות ברעב.

השאלה שלי היא מאיזה גודל בעל חיים זה בסדר להתעלם ממנו והאם לא עדיף להרוג פרה אחת שמספיקה לכ 300 ארוחות מאשר לקצור שדה עם אלפי בעלי חיים בשביל אותו הדונם?

ומה לגבי חקלאות אורגנית? שואל ברצינות, מה ממדי ההרג שם?

מה שכן, עדיף לאכול ישירות את הצמחים מאשר את החיות שניזונות גם הן מהצמחים ומהגידולים, ככה אתה מוריד את סך כל הסבל :)

דני

באמת? זה הטיעון שלך נגד הטבעונות?

פורסם

וולברין, תאמין לי שהדיון הזה הוא לא המקום שבו מי שרוצה לשפוך את הטיעונים הרציניים שלו נגד טבעונות עושה את זה (ואני יכול לכתוב פה חצי אנציקלופדיה בנושא.)

חוץ מזה, מה הייתה המטרה שלה שבה היא הצליחה? לגרום לאנשים להתחלחל ולרצות להקיא כל פעם שהם שומעים את המילה "טבעוני" כי זו התמונה שעולה בעיני רוחם?

את הממיר, כאמור, כבר זרקתי מהחדר. לא צפיתי בשניה מאף אחת מעונות האח הגדול- אבל עדיין נאלצתי להיחשף לגועל נפש הזה בעקיפין.

רק מהמעט שראיתי אני כבר יכול להצהיר בלב שלם שמדובר באחד היצורים הדוחים (אני לא מדבר על הפן הפיזי) ביותר ששמעתי עליהם. אני שמח שלא יצא לי לשמוע אי אלו טיפת רפש שיוצאות לה מהפה first hand.

• תוכן חדש...