Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון בניה עצמית על פג׳רו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט מדהים ועבודה איכותית

התאורה המרובה תעזור בשטח בלילה ובחניונים

נראה לי שהפרופיל מאסיבי מידי למשימה המתבקשת...היה אפשר לבצע מפרופיל עדין יותר או אלומיניום עם אותה התוצאה ולחסוך משקל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא ממש יפה. השאלה כמה זה שוקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ביצוע מרשים. מצטרף לשאלות על המשקל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כנ"ל, אשמח לדעת מאיזה צינורות ייצרת את הגגון, מהי הרשת ששימשה לתחתית ואיך עיגנת את הגגון לפסי הגג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב, זה לקח לי מלא זמן , כי פשוט לא היו הרבה הזמנויות להתעסק בזה .. כמה בדיוק? עבדתי על זה בערך 5 ימים כל יום כמה שעות . בקשר למשקל , זה צינור צול ורבע מגלוון 1.5 ממ עובי .

המסגרת עצמה לא שוקלת הרבה , אבל עם הפח התחתון יש לזה את ה 35- 45 קילו בערך. האמת לא חושב שזה מאוד משמעותי ..

תודה על הפירגון .

סך הכל לקח לי בערך חודשיים מהרגע שהתחלתי עד הרגע שהדלקתי את האורות:wink:

פורסם

בתור מי שכנראה הולך לבנות גגון דומה בעצמו בקרוב, נראה לי שהחומר שבחרת קצת מוגזם בחוזקו ובמשקל שלו.

בד"כ על גג של רכב אפשר להעמיס משהו כמו 70-80 קילו לפי הוראות היצרן, אצלך זה יוצא שחצי הולך על משקל הגגון.

אמנם זה נראה מסיבי ויפה אבל מבחינת יעילות גם צינור 16 מ"מ ברזל שחור עובי דופן 1.25 הוא יותר ממספיק.

צינור כזה שוקל לפי קטלוג 730 גרם למטר, יש לך פה להערכתי באיזור 9 מטר צינור + הרשת וזה יוצא קל משמעותית.

וממילא אתה צובע אותו, יותר קשה לרתך מגולוון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...