Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2003

Sergey Arenzon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר ומחפש רכב ראשון.

לא מוכן להתפשר על מראה חיצוני של רכב (כמה שזה נשמע ילדותי ומפגר).

בנתיים בתכנון נסיעות קצרות אבל הכול יכול להשתנות תוך כמה חודשים (עבודה אחרת שאני אצתרך לנסוע ברכב או לימודים) שוב הכול תאורתי.

כמובן שאני רוצה אוטו חסכוני קטן מעדיף ידני זול בטיפולים אבל אני יודע שאי אפשר לקבל את כל זה ובהתחשבות שאני רוצה רכב פשוט יפה.

התקציב 20 אלף ואפשר חריגה של כמה אלפים.

הבנתי פונטו מומלצת מאוד אבל באמת שאני לא יאהב את הרכב הזה ולא מוכן להשקיע עליו שום כסף.

גטס הבנתי מהפורום שהיא גם טובה חוץ מצריכת דלק ושמעתי מאנשים לא מהפורום לא להתקרב לרכב הזה.

פג'ו 206 דווקא אני אוהב אותו אבל ראיתי שלא ממליצים עליו.

לאחרונה חשבתי הרבה על הונדה סיויק 2003 שאני די אוהב את הרכב אבל הוא רכב גדול וזה לא מה שאני מחפש.

והאפשרות האחרונה הרכב שתמיד רציתי אותו מבחינת הכול היא סיאט איביזה 2003 באמת שאני מוכן להתפשר על חסרונות שלה אבל אני מעוניין לשמוע ממכם מה הם.

פורסם

על איזה מנוע חשבת (באיביזה) ?

כ"כ - האם ידנית או אוטומטית ? (בכללי - גירים ידניים מחזיקים מעמד קצת יותר טוב מגירים אוטומטיים, למעט קלאצ' שצריכים להחליף מדיי פעם).

אם אתה יכול להרשות לעצמך אחת ידנית (לפי הרשיון) - אני חושב שעדיף.

אחזקת האיביזה תהייה יקרה יותר מזו של הפונטו ואולי גם יותר מזו של ה-206.

לגבי תקלות - אז אלו רכבים בני יותר מעשור. תלוי מאוד איך טופלו בעברם (ייתכן בלאי).

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום

דבר אחד לרעת האיביזה

אם תעשה טיפולים במוסך מורשה

אין הבדלים במחירי הטיפולים בין חדש לישן

קטן 850-1100.

גדול 1500-2000

גדול +טיימיניג ומשאבת מים 5500 שקל.

לשיקולך .

פורסם

כן אני מעדיף ידנית ונראה לי שרשמתי את זה.

ובקשר לבחור השני אין לי ידע במכונאות רכב ומחירי התיקונים אז מה שרשמת לי אני לא הבנתי מזה כלום.

תוכל להסביר לי.

פורסם

הייתה לי 2003 אוט' 1400.

רכב טוב, אל תצפה אבל למטוס,הטיפולים מאוד זולים יחסית למה שציפיתי, והמחירון די שמר על עצמו במשך השנתיים האחרונות.

המחירים זולים יותר ממה שציינו כאן למעלה, לי הייתה בעיה שחזרה על עצמה בסלילי הצתה (נראה לי שכך קוראים להם) וכל פעם 400-500 שקל, לא יודע אם מחלה או ברכב הזה.

כמו כן הגיר אמר להתראות לאחר 150 אלף ק"מ, הצטערתי שאין לי ידני.

ממליץ לך לבחור בדגם עם פנסי הערפל, אין לך מושג כמה שזה עוזר בחורף וכבישים חשוכים לגמרי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני לא חושב שיש מה להשוות אותה לפח שנקרא גטס, ל206 היא ברת השוואה אך ה206 מעט צפופה יותר מבפנים, גם לי הייתה ההתלבטות בין השתיים.

עברתי עם האיביזה תאונה ויצאתי יחסית בסדר למה שהיה קורה לי עם הגטס (בוודאות מאחר ובגטס סביר שאין כרית אוויר איפה שנפגעתי והכרית פשוט הצילה אותי).

ההשוואה בין ה206 לאיביזה היא במקומה, עשיתי נסיעת מבחן על 206 כשהתלבטתי בין השתיים ולא אהבתי אותה בדיוק בגלל התחושה הצפופה וגם ההגה וחוסר האבזור ביחס לאיביזה שבחרתי בסוף.

אישית בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר באיביזה, מה גם שהיא עשתה 1-15 בבינערוני, וממש לא הרגה אותי בעירוני (לא מדדתי בזמנו).

אמנם היא בהחלט לא מטוס, אבל היא עשתה את העבודה, בעליות של 443 הורדתי להילוך השלישי והיה בסדר גמור, שנאתי את זה אבל חייתי עם זה בשלום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אל תשכח שלגטס יש גירסה עם 4 כריות אוויר גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא שוכח את זה, למרות זאת לא הייתי בוחר בה, אבל שוב זו העדפה אישית שלי בלבד, לאחר שהאיביזה הצילה לי את כתף שמאל + שהראש שלי יתאחד עם הברזל של הדלת, אין לי מלבד שבחים לרכב הזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...