Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראיתם פעם מאזדה 3 שחורה בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם מבינים מתמונת הפרופיל שלי, יש לי מאזדה 3 שמפניה.

תמיד אהבתי שחור כצבע לרכב. אז סתם פינטזתי לי על לצבוע אותה בשחור (דבר שכנראה לעולם לא יקרה, כלכלית!) ופתאום נפל לי האסימון, שאף פעם לא ראיתי מאזדה 3 שחורה!

זה מוביל אותי לשתי שאלות:

1. לא שיווקו אותה בישראל בשחור?

2. יצא למישהו לראות מאזדה 3 שחורה בארץ (צבועה, או כצבע מקורי)?

פורסם

וואי נכון. עכשיו שהזכרתם את זה, יצא לי דווקא לראות ספירט האצ'בק שחורה בב"ש. שכחתי ממנה לגמרי. אבל סדאן בחיים לא ראיתי (:

m1011409 - כן, את הדור השני\שלישי גם אני ראיתי. שכחתי לציין שאני מדבר רק על הדור הראשון.

פורסם (נערך)

לא רק שראיתי, אלא אף זכיתי לנהוג בפלא. אמנם סדאן דור קודם, אמנם מנוע 1.6. אבל שחורה!

הרכב היה מליסינג ושימש כרכב חלופי בזמן שהקורולה הייתה בתיקון.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אני כל נסיעה שלי לעבודה ובחזרה רואה עשרות מזדות שחורות סדאן.

מאיפה אתה שאתה לא רואה?

אין צורך בחתימה....

פורסם

רובם נמכרו כליסינג בכסוף\שמפניה\לבן משעממים. בתקופה הזו תפס חזק האפור עכבר. אבל יש גם לא מעט שחורות

Golf MK4 TDI 1999

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר לפחות אחת שחורה, שנת 2010, דגם ספיריט וגם ישבתי בה. לפני כשנה היו לה 43K קילומטר :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש לא מעט מאזדה 3 שחורות כמו שכבר אמרו. בדור הראשון הצבע הזה היה פחות נפוץ משמעותית מצבעים אחרים בגלל שהוא לא שווק ברמת האבזור הבסיסית - אקטיב. בדור השני הצבע השחור הרבה יותר שכיח כי הוא שווק בכל רמות האבזור, וכך גם בדור החדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...