Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים מכרתי את ה330I האהובה שלי,

האמת היא התחילה להתיישן במעט,הנסיעה הנוקשה והתיישנות המכלולים הביאו אותי להחלטה למכור את המטורללת הזאת (אחת המכוניות המנהנות לנהיגה שהיו לי).

כעשיתי חושבים,הבנתי שגם ככה את רב הזמן שלי אני מבלה על הכביש המהיר אני צריך קרוזירית חזקה ,נוחה וסקסית.

ומכאן נותרו 2 אופציות נורמליות אחת היא מרצדס CLK280\350 או אלפא בררה V6, הCLK ירדה מהפרק מאחר וא.היא פשוט לא סקסית,רציתי קצת לצאת מן הגרמניות ולנסות משהו חדש. אולי ללכת לגמרי עם הלב.

הרמתי טלפון לאלון,שהתברר בתור בן אדם נדיר ביותר,שוחחנו ארוכות על הבררה שלו ועל מכוניות בכלל,עד סוף תהליך המכירה כבר הפכנו לדיי חברים. פשוט כיף לקנות רכב מבן אדם שאתה מתחבר אליו ומחבב,זה הופך את כל החוויה המפרכת הזאת לנעימה הרבה יותר.

בתהליך הבדיקות והשיחות שנהלתי עם אנשים נתקלתי בהרבה אהבה מצד חובבי המותג,מעולם לא קיבלתי כל כך הרבה תשומת לב ונדיבות מידע כאשר התעניינתי במותגים אחרים.

באלפא אנשים נחמדים,אנשי הפורום יקרים,המוסכים ששוחחתי עימם וכמובן המוכר עצמו.

אודה כאן לאלעד ואודי על התמיכה אנשים טובים בהחלט ,וגם לגיא מאוטו איטליה,מעולם לא נתקלתי במוסכניק כל כך סרקסטי :).

רשמים ראשוניים מן הבררה,

קצת נתונים יבשים ,מנוע 3.2 הנעה כפולה 260 סוסים (קצת יותר יש תוכנת ניהול ברכב,אני מאמין שהיא עומדת על 275), 0-60 באיזור ה6.5 שניות עם גיר ידני שישה הילוכים.אה והיא שמנה 1700 קילו!

היא מרגישה מוצקה מאוד,תא הנוסעים בנוי היטב מחומרים נעימים אני מאוד אוהב ללטף את הקונסולה המרכזית בידוד הרעשים לא רע (בטח לעומת הבימר שלי) ויש תחושה שהמשקל הזה אינו רק מופנה רק להנעה הכפולה והמנוע הכבד,אלה גם לבידוד ואיכות תא הנוסעים בקיצור היא מרגישה כמו טנק אלפסטי.

המושבים נוחים והגה קטן וספורטיוי,אם אני לא טועה הפדלים יושבים מעט "אוף סט" מן ההגה ,איטלקים לך תבין.

ידית ההילוכים משודרגת לידית אלומניום של מומו שפשוט מרגישה נפלא ביד,העבררת ההילוכים חלקה וקלילה וחסרת מאמץ אך מעט איטית כאייה לקרוזרית עצלה במעט. אני באופן אישי אוהב את זה.

בלמים נהדרים עם תחושה לא רעה בפדל,טרם גיבשתי דעה לגבי ההגה,והתנהגות,אבל בגדול מן המעט שהתנסתי היא בהחלט לא פורשה קיימאן,אך רחוקה מלהיות לא יציבה כמו שקראתי בחלק מהביקורות ,אולי היא כזאת קרוב מאוד למגבלה.

תנוחה הישבה טובה לאנשים לא גבוהים במיוחד,אך מעט גבוהה מידי לטעמי. ובין כל העור והאלומניום בתא הנוסעים יש שלושה שעונים של דלק,טמפ' מנוע וטמפ' שמן אשר מוסיפים הרבה סטייל ובהחלט מכניסים אותך לאווירה שלי מאובזרת גם במסך מולטימדיה שהוא סביר אך לא יותר מזה.

בגדול הבררה קיבלה הרבה ביקורות רעות כשיצאה ,אולי מאחר וכתבי הרכב ציפו לאיזו אלפא חדה קלילה מתנהגת אולי ליורשת של הGTV האגדית,אולי זה היה תג המחיר הגבוה שהיה אמור להציע יותר.

אך כשאתה מבין שהבררה היא מכונית GT סקסית בטירוף ,נוחה,מאובזרת,מפנקת ,חזקה עם מנוע לא פראייר וגיר שישיה הילוכים נעים למשחק,אשר נועדה לכסות מרחקים בסטייל ובמהירות כאיה למכונית GT אולי אפילו אגיד כיאה למכונית GT של פעם הבררה היא בחירה נהדרת!!!.

• אהבתי 1

Porsche 944 turbo

פורסם

שאפו ענק! קלאסה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש! אישית, אני מאוד אוהב את העיצוב שלה ושל גרסת הספיידר המקבילה.

אכן, היא כנראה לא נועדה להיות ספורטיבית קלילה, אבל כל עוד היא עשה את העבודה מבחינתך- כמובן שזה ורק זה מה שחשוב.

נ.ב אני לוקח לחתימה את זה:

אני מאוד אוהב ללטף את הקונסולה המרכזית

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תתחדש . אוטו מדהים.

אם אני לא טועה, ראיתי אותה מפורסמת ביד 2, טוב שהיא בידיים של חבר פורום :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ברכותיי! אתה בעליה של אחת מהאלפות הנחשקות ביותר שיוצרו בתקופה האחרונה.

שמחתי לייעץ ככל שהבנתי משגת, מאחל לך רק הנאה מאחורי ההגה שלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פשוט יפייפיה:-o

מדהימה לגמרי,אחלה של בחירה! רכב מאוד מיוחד בקושי נצפה על הכביש ויש לו ממש סטייל של איטליה בכל הכוח!,בכלל גרסת הQ4 דיי נדירה מעניין איך היא מרגישה..

תהנה ושמור על התוצר האומנותי הזה כי כמו שנראה אלפא כבר לא מוציאה עיצובים כאלו לדגמי "העם" שלה.

פורסם

כן, ככה מפילים אנשים מן היישוב :wink:

אני שמח שהסתייע לך ולאלון וששניכם עשיתם עסקה טובה.

כמוך אני חושב שהבררה היא רכב GT מצוין, ושעיקר הביקורות אכן הופנו אליה כשציפו ממנה להיות עיזה פזיזה בסיבובים.

תהנה ותבוא להראות את עצמך במפגשי מועדון אלפא רומיאו בהרצליה בימי שישי אחה"צ.

אודי

נ"ב: יש לך 280 סוסים באורווה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...