Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, רק מאחר וזו דאציה עם סמל של רנו, זה נותן לנו אינדיקציה האם דאציה התגברו על בעיות אמינות שהיו לה בשנות השמונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה נותן אינדיקציה על אמינות, לא נותן אינדיקציה האם פסיכולוגית הישראלים מוכנים להתמודד עם המותג דאצ'יה.

למעשה עצם השיווק תחת מותג רנו כנראה מצביע על חשש (לפחות אז) משיווק תחת המותג דאצ'יה אצל היבואן.

למה? כמה? איך? למה? בקרסו בטח יאמרו שבשביל דגם אחד לא היה כדאי להחדיר מותג חדש, ואולי יש אמת בטענה הזו.

החשש מוצדק? לא מוצדק? נגלה בחודשים הקרובים כנראה.

החיסרון הוא כמובן הדעה המוטית מראש, לפיה רכבים אירופאים לא אמינים, יפנים אמינים וכו' לפי נתונים מלפני עשור או שניים במקרה הטוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה נותן אינדיקציה על אמינות, לא נותן אינדיקציה האם פסיכולוגית הישראלים מוכנים להתמודד עם המותג דאצ'יה.

אני לא מאמין שאני ואתה סוף סוף מסכימים על משהו. דאצ'יה כיום היא סקודה של אמצע שנות ה-90, לא של אמצע שנות ה-2000 ובטח לא של אמצע שנות העשור השני שלהם.

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיזו בחינה? כי מכאנית זה רנו. בסקודה של שנות ה90 היו מנועים של סקודה ולא VW.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דאצ'יה לא תיפול. דאצ'יה ורנו-ניסאן היא המקבילה של סקודה ופולקסווגן.

ובכלל, למה להזכיר כל הזמן את השם רנו? אם הייתי איש מכירות של דאצ'יה והיה יושב מולי מישהו שמפחד ומתלבט לגבי האמינות הצפוייה לו, הייתי שולף את הפוסטר הזה:

duster_vs_terrano-786.jpg

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינה כוללת. זה לא חייב ליפול או לקום על מי אחראי על ייצור המנועים. מה ההשוואה המקובלת לדעתך? דאצ'יה כיום = שנות ה-90 המאוחרות של סקודה?

פורסם

דאצ'יה כיום היא סקודה של אמצע שנות ה-90, לא של אמצע שנות ה-2000 ובטח לא של אמצע שנות העשור השני שלהם.

ואת כל זה אתה קובע בלי שראית אפילו רכב אחד שלהם במציאות.

כבוד!

צריך לשים את כל התגובות שלך במילון אוקספורד ליד הערך ואנדאטה (וזה רק כי אני לא רוצה להעליב ולשים אותן ליד ערכים פחות מחמיאים, למרות שהם יתאימו להפליא להגדרה).

מה ההשוואה המקובלת לדעתך? דאצ'יה כיום = שנות ה-90 המאוחרות של סקודה?

קבל קונספט הזוי לחלוטין:

שום השוואה לא מקובלת עליי מאחר וטרם ראיתי וטרם נהגתי באף אחד מהרכבים שלהם.

הזוי!!!:loco:

פורסם

איך זה שאתה הרשת לעצמך למקם את הלאדות החדשות בתחתית סולם הההיררכיה מבלי שבכלל נסעת או אפילו ראית אחת מהן במציאות? למה שדאצ'יה תהנה מגורל אחר? לפחות spire פה בפורום היה הוגן מספיק כדי להודות בינו לבין עצמו שהסנדרו שהוא ישב בה היום באולם התצוגה, אכן מקבלת את המקום הראוי לה בהיררכיה כפי שהוא משוקף מהעיתונות שמעבר לים, באזור הקטן והלא מפותח המכונה אירופה.

פורסם

כי הוא ישב בה...כאילו דא!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא עדיף סיאט מיי שמרגישה בבית מחוץ לעיר או יונדאי I20 1.6 בגרסת הפאר supreme?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ככה זה כשאין טיעונים ענייניים - נכנסים למתקפות אישיות. תמשיכו להעלים עין מהמתרחש באירופה, היכן שהמכוניות שלהם לא מושוות למיטב התוצרת המערבית, אלא רק על רקע המחיר. בקיצור, דאצ'יה מצליחה שם כי התמחור בהתאם. אין לי דבר וחצי דבר נגדה, אלא רק נגד קרסו, שהחלטתם האומללה תוקעת מקל בגלגלים של הרומניות החמודות הללו.

פורסם

חביבי, אתה בישראל. השוק כאן עובד אחרת לחלוטין מאחיו האירופאי.

mark my word - לדאצ'יה תהיה כאן הצלחה, והצלחה נאה מאוד. ימים יגידו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דאצ'יה לא תיפול. דאצ'יה ורנו-ניסאן היא המקבילה של סקודה ופולקסווגן.

זה לא נכון. דאצ'יה, כאשר נרכשה ע"י רנו, מראש נועדה להיות מותג למדינות מתפתחות, שוק עם ביקושים שרק הולכים וגדלים המפיקים לא פעם רווח גדול יותר ליצרן מאשר הדגמים לשווקים מערביים מפותחים.

• תוכן חדש...