Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי נו באמת. זה לא קשר לצורך להגן על הרכב שלי. גם ב-i10 הייתי בוחר על פני הסנדרו. מעניין שבחו"ל אין בעיה לערבב פנדה, i10 וסיטיגו עם פיאסטה, קליאו וסנדרו... כנראה שלבנטינים כמוך יודעים יותר.

:idea:
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שאחרי 66 שנים אפשר לסכם שאנחנו לא אירופה, ומשפחה צעירה לא תעדיף I10 על סנדרו. אני לא יודע כמה ניסיון יש לך עם הסעת ילדים, אבל זה מאוד לא פרקטי להתנייד ברכב מיני עם ילדים - איכותי ככל שיהיה.

פורסם
את ה-4x4 אי אפשר להזמין, אבל את הטווין-אייר בוודאות כן, כי היא עברה תקינה ונמכרו כמה יחידות. מאמין שבמו"מ עיקש אפשר להשיג אותה ב-70.

בהזמנה מיוחדת לא תקבל הנחה של אגורה שחוקה על מחירון הרכב כך שה"אמונה" שלך משוללת כל יסוד עובדתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי המחירים מאוד טובים, הסנדרו יכול לתת פייט רציני בקטגוריית המיני הידניות שמוכרת לא רע.

אהבתי את חבילות האבזור שהם מציעים.

פורסם

האתר הכי מגניב שנתקלתי בו לאחרונה, מאפשרים לך לעשות הזמנת רכב בדיוק באופן שאתה מזמין אייפון, בוחרים דגם, מנוע, צבע... חווית קניה קצת שונה ממה שישראל ישראלי מכיר.

פורסם

כרגע הסוכנות היחידה שלהם בפתח תקווה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האתר הכי מגניב שנתקלתי בו לאחרונה, מאפשרים לך לעשות הזמנת רכב בדיוק באופן שאתה מזמין אייפון, בוחרים דגם, מנוע, צבע... חווית קניה קצת שונה ממה שישראל ישראלי מכיר.

באתרים של סוכנויות רכב באירופה וארה"ב זה קיים יותר מעשר שנים, עד כדי זה שאתה צריך להופיע בסוכנות רק כדי לחתום על מסמכי מימון ולאסוף את הרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נראה לי הדבר האחרון שמעניין ישראלים, במיוחד לאור מיעוט האופציות. כנס לאתרים בחו"ל תראה מה זה build-your-car

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
זה נראה לי הדבר האחרון שמעניין ישראלים, במיוחד לאור מיעוט האופציות. כנס לאתרים בחו"ל תראה מה זה build-your-car

עדיין זו קפיצת מדרגה ביחס לקיים בארצנו.

עוד דבר מגניב באתר ובאיבזור זו נקודת גלישה wifi ברכב.

• תוכן חדש...