Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה-i10 עולה על הסנדרו בכל תחום אפשרי למעט מרווח וצריכת דלק/מנוע.

אז אם הסנדרו עולה על ה i10 באבזור, מנוע, צריכת דלק ומרווח - במה מתעלה ה i10? בפלסטיקים יותר עבים?

פורסם

אז אני מבין שלא נסעת ב i10, אה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חסר רק את "ד. שוק ההון" שיגיב על הi10 ויש לנו נבחרת [emoji2]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עידון? ליטוש?

אני מסכים שמבחינה עיצובית הI10 נראית טוב, בייחוד הקבינה. מצב שני העיצוב החיצוני של הדאצ'יה לדעתי מוצלח לא פחות. ביחוד בגרסת ה STEPWAY

לגבי שיכוך, התנהגות כביש וכו'... נראה לי קצת יהיר לקבוע. כי מחד מבחנים בחו"ל דווקא משבחים את הסנדרו STEPWAY על שיכוך המהמורות, מצד שני אומרים שבפיתולים זה קצת פחות טוב ( כצפוי מרכב מוגבה ).

בכל מקרה רק נסיעה בה תוכל לאמת.

פורסם

הכל יחסי, נו. אתה עובד בקרסו, לא? אתה אמור לדעת את זה. שיכוך רעידות ורעשי כביש\רוח\גלגלים הוא משהו שהסנדרו, איך נגיד בעדינות, לא מצטיינת בו לעומת ה-i10.

:idea:
פורסם

לא, אני לא עובד, ולא עבדתי בקרסו. בכל מקרה, בניגוד אליך אני לא נוטה לקבוע עובדות עוד לפני שהוכחתי אותן. הסיבה שאני לא יכול להגיד שהנסיעה ב I10 טובה יותר היא שלא נהגתי בסנדרו. אבל מנהיגה ב I10 - בוא נגיד שזו לא רולס רויס. היא ממוצעת. ולכן קשה לקבוע איפה ביחס אליה נמצאת הסנדרו מבחינת רעשים, התנהגות וכו.

פורסם

אוף, נו כבר! נהגו לפניך בשתיהן בכל רחבי המגזינים באירופה והמסקנות דומות. למה אתה מתעקש לשכב על הסנדרו ומוכן לחטוף כדור בשבילה? ואחרי זה אומרים לי שאני מוטה.. רכב שנמכר בבסיסו ב-6 אלף פאונד לעומת אחר שנמכר ב-50% יותר, חייב לעשות פשרות איפשהו בהשוואה אליו.

פורסם

לא מוכן להשליך את עצמי. גילוי נאות - לא הייתי רוכש כזו אפילו. אבל זו אופציה טובה שאין לבטלה ב 70K. עם אבזור נדיב, מנוע מעולה, צריכת דלק טובה, עיצוב לא רע ויותר מרווח מכל מתחרה אחרת במחירים האלו.

לסנדרו שני מכשולים. האחד - תיבה ידנית. הישראלים כבר התרגלו לרכבי מיני ידניים , עדיין לא ממש לסופר מיני ( למרות שעם הפיאסטה והקליאו עלתה המודעות ), השני - ירידת ערך שקשה לצפות אותה.

הלקוח הישראלי כבר הוכיח שלא מעניין אותו רעשי כביש והתנהגות לאור מספר הספייס-סטאר והאטראג' שעלו לכביש בשנים האחרונות. ולכן אם תהיה נפילה - היא לא תבוא בגלל העובדות האלו.

פורסם (נערך)

יש הבדל אחד קטן קטן בין דאצ'יה למיצובישי: Brand Name. לראשונה עבר אפל בשוק הישראלי, ולשניה עבר מזהיר בשוק הישראלי. על ההבדל הקטן הזה דאצ'יה תיפול. רק מחיר שובר שוק יוכל לשנות את הגורל הזה - קרסו יגלו את זה עם חלוף הזמן.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

אחרי שישבתי ונהגתי בעשרות רבות של מכוניות, קשה להגיד שהיו הרבה פעמים שהנהיגה במכונית כלשהי הייתה שונה משמעותית מהתחושה שתא הנוסעים העביר. בדרך כלל העיצוב, הגימור, והאיכות של סביבת הנהג מספקת די רמזים לאיך הרכב הזה הולך להיות על הכביש, אחרי שישבתי בסנדרו (טרם נהגתי, ברגע שאנהג אחווה דעה יותר מקיפה), קשה לי להגיד שהיא תרגיש טוב מה-I10 על הכביש. ה-i10, לצורך העניין, מרגישה הרבה יותר טוב גם מספייס סטאר, כן? אז זה לא שאני אומר שהסנדרו היא פח אשפה מוטורי, היא פשוט פחות "איכותית" מהיונדאי.

That being said, ההשוואה בין השתיים מפגרת לחלוטין ולא רלוונטית לשום דבר. זה כמו להשוות בין אאודי A1 ורנו לטיטוד שעולות אותו דבר (לא אכפת לי כרגע אם הן באמת עולות אותו הדבר, זאת לא הנקודה), יש פה שתי מכוניות מקטגוריות אחרות לחלוטין שאין שום חפיפה בין האנשים שאליהם המכוניות האלה מכוונות. את הסנדרו צריך להשוות למכונית משפחתית שני דורות אחורה שמקבילה לה במחיר ובגודל, לא למיני מודרנית. לצורך העניין - מה יותר טוב, פורד פוקוס דור 2 אחרי הפייסליפט יד שניה אחרי ליסינג (כלומר אתם תהיו יד שלישית) או הסנדרו המדוברת? אני אישית חושב שההתלבטות תהיה לא קלה בכלל. לא נצחון מוחץ לסנדרו, אבל גם לא הפסד מוחץ.

הבעיה כמו שאמרו כבר היא ירידת ערך שנתונה תחת סימן שאלה מאוד מאוד גדול, אמינות לא מוכחת, והשאלה שתמיד נשאלת - כמה זמן ייקח למכור אותה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הערכה שלי, לא תיפול ולא נעליים!

אמצע שנות ה 80 זה רחוק מידי לזיכרון הממוצע של הצרכן המצוי (הישראלי והלא ישראלי) ובסיבוב האחרון עם הלוגאן סטיישן לא היו שום בעיות אמינות משמעותיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוגאן שווקה כרנו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

...ונעבור לנושא אחר, כמובן שקשור, דאציה לוגאן.

מדוע לא מייבאים את הרכב? זו יכלה להיות דווקא ההצלחה הגדולה של קראסו כאן. 60000 שקל לרכב סדאן עם מנוע 1.2 רגיל.

אולי זה היה מנקה את ה"אטראגי" מהמפה. ובכן יש להם זמן עדיין.

• תוכן חדש...