Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד מאיתנו לא ישב או נסע על הסנדרו כך שלא יודעים מה בעצם האיכות אני מקריבים.

בפועל הלקוח רוצה:

1-איבזור.

2-חיסכון.

במקרה של הדאציה בעיה וזה השם שלה,אבל אולי רנו יצליחו לעשות עבודה טובה.

אולי הרכב מבחינת נוחות יהיה כמו השאר?

נו באמת יוליאן, ממך לא ציפיתי.. הרי יש עשרות על גבי עשרות של ביקורות מרחבי העולם שמציינות בדיוק את אותם החסרונות. מה, אתה חושב שברגע שהסנדרו נכנסת בשערי ארץ הקודש היא משנה את אופייה?

:idea:
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם על הספייס יש ביקורות לא מחמיאות,אבל תיראה איך היא מצליחה במכירות.

שוב אני לא מכיר את הדאציה ואפילו לא ישבתי בה.

אבל כמו שאמרתי,יש לה 2 בעיות:

1-קוראים לה דאציה.

2-הלקוח שחשובה לו ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם אני מחמיר איתה, אתם מקלים איתה בה במידה.. הוא שאמרתי, דאצ'יה תימכר במחיר הנכון. להחדיר מותג חדש לגמרי, ועוד שמגיח מרומניה ועם כתם שחור בעברו הקדום, דורש מחירים מהפכניים. איפה זה ואיפה מה שקיבלנו.. נו, שיהיה לבריאות למתחדשים. אני לא הייתי נוגע בתוצרת הזו עם מקל במחירה הנוכחי. אגב נינג'ה, את ה-4x4 אי אפשר להזמין, אבל את הטווין-אייר בוודאות כן, כי היא עברה תקינה ונמכרו כמה יחידות. מאמין שבמו"מ עיקש אפשר להשיג אותה ב-70.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם
גם על הספייס יש ביקורות לא מחמיאות,אבל תיראה איך היא מצליחה במכירות.

שוב אני לא מכיר את הדאציה ואפילו לא ישבתי בה.

אבל כמו שאמרתי,יש לה 2 בעיות:

1-קוראים לה דאציה.

2-הלקוח שחשובה לו ירידת ערך.

זה שהספייס מצליחה במכירות לא אומר דבר וחצי דבר על כך שהיא אוטו טוב. תהיה כנה עם עצמך.

פורסם

היא מקיימת את מה שהיא מבטיחה לכן זה תלוי במה היא לא טובה,בהתנהגות כביש בתור רכב לנהג מסכים איתך,אבל לאדם שרוצה רכב זול וחיסכוני כבונוס סופר מאובזר,היא טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אני מחמיר איתה, אתם מקלים איתה בה במידה.. הוא שאמרתי, דאצ'יה תימכר במחיר הנכון. להחדיר מותג חדש לגמרי, ועוד שמגיח מרומניה ועם כתם שחור בעברו הקדום, דורש מחירים מהפכניים. איפה זה ואיפה מה שקיבלנו.. נו, שיהיה לבריאות למתחדשים. אני לא הייתי נוגע בתוצרת הזו עם מקל במחירה הנוכחי. אגב נינג'ה, את ה-4x4 אי אפשר להזמין, אבל את הטווין-אייר בוודאות כן, כי היא עברה תקינה ונמכרו כמה יחידות. מאמין שבמו"מ עיקש אפשר להשיג אותה ב-70.

הגרסה הבסיסית מתומחרת ב-72 אלף, עזוב מבצעים.

נראה לך שיעשו הזמנה מיוחדת ועוד יגבו פחות מהמחירון הרשמי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

Fkl0ster אני מניח שנשמע עוד הרבה על הפנדה עד שתחליף רכב. מעבר לכך הפנדה לא רלוונטית בכלל. היא רכב מיני וכאן מדובר על משפחתית קטנה. זה אינו אותו פלח שוק.

פורסם (נערך)

אתה יכול להסתכל בסמלון ולגלות שכבר החלפתי, תודה על הדאגה. אם כבר יש מי שדעתו מוטה, היא זו של מי שעוטה עליו סמלון של מעוין - מבריא הדאצ'יה בכבודו ובעצמו. הפנדה רלוונטית ועוד איך למי שיכול להתפשר קצת על מרחב. משפחתית קטנה עשית מהסנדרו? מעניין שהשתמשת באותו מינוח של היח"צן של קרסו.. זו כולה סופר-מיני. אפשר לחשוב על איזה הפרשי מרווח כבר מדובר - ממילא אלו בטלים בשישים לעומת הפרשי האיכות.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

פלוקסטר, בחייאת רבאק, תנוח. הסאנדרו הזאת לא כזאת גרועה. נכון, היא לא פאר היצירה, אבל היא קולעת בדיוק לפרמטרים שיוליאן ציין:

1. חסכון - בזכות מנוע ה-0.9 המעולה של רנו, שמרגיש משמעותית יותר נמרץ מה-1.0 וגם מה-1.2 של יונדאי שזה האחרון מגיע רק עם גיר אוטומטי (אם רוצים יותר מ-2 דלתות). אני הצלחתי להוציא מהקליאו עם אותו מנוע מעל ל-15.5 קמ"ל תוך כדי טיול לחרמון, וזה אומר הרבה מאוד.

2. אבזור - יש בה כל מה שישראל ישראלי רוצה: מע' מולטימדיה, דיבורית, קרוז קונטרול, שליטה מההגה, מסך מגע. את הלקוח הישראלי לא מעניין שהסאנדרו השיגה רק ארבעה כוכבים במבחני ריסוק (וכל השאר רק שלושה, גם זה לא מעניין).

ברשותך אני אוסיף עוד סעיף, שאותי אישית מאוד מעניין לראות איך הוא יתפתח - מחיר ושמירת ערך. המחירים שפורסמו (ויפורסמו), הם המחירים הסופיים. אין הנחות, אין מבצעים, אין מכירה לציי רכב, כלום. זה המחיר, טוב לך? אחלה. לא טוב? שלום.

ההשוואה שלך לפנדה לא נכונה, לא מתאימה ולא רלוונטית בעליל. אם יש לי שני ילדים ואני צריך לדחוף עגלת תאומים לתא המטען, הפנדה אפילו לא מתקרבת ללהיות רלוונטית, ומעניין את הסבתא שהיא פסגת ההנדסה המוטורית ביחס לסנדרו (מה שהיא לא, אגב). הסנדרו היא בדיוק מה שדור כינה אותה - משפחתית קטנה. אני לא יודע מי החליט שהיא סופר מיני, אבל היא גדולה ביחס לשאר הסופר מיני, ובמיוחד הדגם שהביאו ארצה, ה-Stepway שגם מוגבה. למה הביאו את הדגם המוגבה ולא את הרגיל? כי הוא יותר מגניב. אמיתי לגמרי.

הסאנדרו הזאת מעפנה בדיוק כמו הספייס סטאר והאטראז', אבל היא זולה יותר משמעותית ומגיעה עם מנוע יותר טוב. אני מאחל לדאצ'יה מכל הלב שיכשלו בדיוק כמו שנכשלו השתיים של מיצובישי בארץ מבחינת מכירות. אני אישית חושב שכן יש כאן בשורה מאוד מעניינת. הבעיה היחידה היא שאין מכוניות אוטומטיות, בכלל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פקלוסטר איך אתה מצליח לדחוף את הפנדה לכל שרשור שאתה כותב בו, את זה אני לא מבין.

איפה ההשוואה בדיוק? פנדה היא מיני טובה מאוד שמתומחרת בארץ גבוה מדי כמו כל פיאט, מה הקשר שלה בדיוק לדאצ'יה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בארץ החלוקה לקטגוריות בין מיני לסופר מיני היא דיכוטומית. בחו"ל היא דווקא נזילה.. לא אחת תראו שמעומתות מכוניות מיני עם סופר מיני, או שהן נכללות באותה קטגוריה של "מכוניות קטנות". הבאתי את הפנדה רק כדוגמא לרכב שיכול לבצע ברמה גבוהה יותר מהסנדרו בתמורה להתפשרות לא גדולה במרחב. גם i10 עדיפה לטעמי על פניה. אבל נו, מה אני מבין...

פורסם (נערך)

בוא נחכה שהיא תהיה זמינה לנסיעת מבחן, ואז ניראה איך היא לעומת השאר.

אחרת איך אתה יודע שהפיאט טובה יותר?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)

נכון,היא לא מציגה איכות מרשימה,אבל לפי הביקורות שראיתי נוחות הנסיעה לא רעה אם כי יש זווית גילגול גדולה,אבל מאחור היא מרווחת יותר מהפיאסטה,מנוע די זריז-היא לא מושלמת אבל מעניינת,אם הייתה סוכנות בצפון הייתי נרשם למסיעת מבחן,רכב מאוד מעניין.

[video=youtube_share;xOdyOJfWufc]

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
בארץ החלוקה לקטגוריות בין מיני לסופר מיני היא דיכוטומית. בחו"ל היא דווקא נזילה.. לא אחת תראו שמעומתות מכוניות מיני עם סופר מיני, או שהן נכללות באותה קטגוריה של "מכוניות קטנות". הבאתי את הפנדה רק כדוגמא לרכב שיכול לבצע ברמה גבוהה יותר מהסנדרו בתמורה להתפשרות לא גדולה במרחב. גם i10 עדיפה לטעמי על פניה. אבל נו, מה אני מבין...

תגיד את זה למשפחה עם שני הילדים העגלה והבוסטר. נראה אם הם יהיו מוכנים להתפשרות על מרחב. הפנדה או הI10 לא נמצאות באותה הקטגוריה. היא נמצאת באותה קטגוריה כמו האטראג', טולדו, ספייס וורסו וכו'...

כל השוואה אחרת אינה רלוונטית. ובמחיר שהיא מוצעת - באמת שאין השוואה. בעצם אולי כן, שבמחיר של מיני אפשר לרכוש משפחתית קטנה.

שמח שהחלפת את הפנדה. כנראה אולי עכשיו תוכל להבחין במגרעות שלה. ( תתכוננו למתקפת המיני בכל שרשור מעכשיו... )

• תוכן חדש...