Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים פגעו ברכב שלי. הפוגע בהתחלה הודה ואחר כך חזר בו. הנזק שניגרם לו מזערי ולי נזק לפי שמאי 8000 +מעמ

היות ואין לי ביטוח מקיף ניסתי ליסגור את הענין בינינו אבל הבחור ניהיה אלים מילולית והתחיל לאיים. לאחר התיעצות עם סוכן הביטוח שלי ,לקחתי חוות דעת של שמאי ,והגשתי את התביעה בבית מישפט לתביעות קטנות .

בהתחלה קיבלתי תאריך למישפט. עכשיו קיבלתי מכתב שהניתבע אינו גר בכתובת שצינתי בתביעה. איך אני משיג את הכתובת הנכונה?

פורסם

זה נכון מה שכתב חברנו למעלה , אבל כך בחשבון שאתה צריך להגיש תלונה על תאונה לצורך העניין בשביל שיוציאו לך נתונים

מהמערכת , זה תאונת נזק

תגיע מוכן עם צילום רשיון נהיגה + צילום ביטוח חובה וצילום רשיון רכב

ושיהיה לך בהצלחה,

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היה מישפט אתמול . חברת הביטוח יצאה מהתביעה בגלל שהביטוח היה לנהג מעל גיל 30 ובעל הרכב נתן לנהג בן 24 לנהוג.

בעל הרכב טען בפני השופט שבאמת רצינו להגיע לפשרה מבלי לערב ביטוחים ,אבל הבחור שהוא נתן לו את האוטו לא היה מוכן לקחת אחריות על התאונה .

יש לציין שהניתבעים כולם כולל חברת הביטוח לא היגישו כתב הגנה .השופט ראה את זה בעין לא יפה . מחכה לתשובה מבית המשפט. אעדכן מה ניסגר

פורסם

מחזיק לך אצבעות. אני מאמין שאין כאן לשופט יותר מדי אפשרויות. זה אחד הדברים שהכי מכעיסים אותי - אנשים משלמים רק אחרי משפט, למה???

פורסם

מה מספר התיק?

כנראה שאינך יודע לטעון ולהציג את הקייס שלך אחרת קשה להבין מה קרה שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא אני ניגשתי למשפט כי אישתי היא זאת שהיתה באוטו. השופט ביקש להראות לו עם דגמי מכוניות איך קרתה התאונה. הנהג שפגע הגיע למשפט עם טענה אחרת ממה שקרה .כניראה קיבל הסבר ממישהו שמבין מה להגיד בכדי לצאת זכאי .

האמת שגם לא היתי חזיר התיקון לפי שמאי מעל 8000 .אני תיקנתי באופן עצמאי בפחות מ3000 כולל השמאי . וזה מה שביקשתי

אבל לכו תבינו מה עבר לשופט שחשב שאישתי היא הגורם לתאונה. מלא היה אומר שאישתי אשמה בחלק מהתאונה

פורסם

מערכת המשפט לא שווה כלום, לפני 15 שנים מישהי עלתה על אי תנועה, נכנסה באין כניסה ישר לתוך הרכב של אמא שלי, אחרי 7 שנות משפט - יצא שאמא שלי אשמה.

לך תבין.

פורסם

האמת שגם לא היתי חזיר התיקון לפי שמאי מעל 8000 .אני תיקנתי באופן עצמאי בפחות מ3000 כולל השמאי

במשפט הראשון שלי גם אני לא רציתי להיות חזיר ותיקנתי את הרכב בעצמי, וביקשתי במשפט מאות שקלים במקום הערכת נזק של כ-1800ש"ח.

בסופו של דבר קיבלתי חצי מזה - שזה אפילו לא עלות החלקים.

מאז למדתי - שמגיעים למצב של תביעה זה בדרך כלל מכיוון שיש לך עסק עם מניאק ולכן במצב כזה אני דורש את המקסימום ואני הכי קטנוני שאפשר: אני מדפיס פרוט שיחות ומוסיף לסכום, נסיעות, ימי עבודה - כל מה שאפשר, לנפח למניאק כמה שיותר את הסכום.

נחש מה - מאז מה שאני מקבל במשפטים קרוב מאוד לסכום התביעה.

פורסם

עשית שרשרת של טעויות

הראשונה אתה היית צריך גם להופיע ולטעון כבעל הרכב אשתך בתור עדה .

כאשר הנזק לפי שמאי 8K ואתה תובע 3K השופט מסתכל עליך בעין עקומה משהו.

היית מבקש את מה שנכתב בדו"ח השמאי ( אתה אפילו לא חייב לתקן ) היה כדאי יותר

שוב

אם זה לא סוד מדינה מעניין לקרוא את פסק הדין / פרוטוקול הדיון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש יותר מדי דברים נסתרים בתביעה שלך, תשתף אותה פה, אתה יכול להוריד נתונים מזהים, נוכל רק לתת לך סיוע להתקדם הלאה.

אגב, בתביעות קטנות זה נהג מול נהג, אין לך ייצוג עו"ד או חברת ביטוח, למעשה הם רק מכינים את התביעה עבורך (בחברת ביטוח נורמלית כמובן שיש לך גם כיסוי ביטוחי מינימלי לזה)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...