Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

הרכב הוא סקודה סופרב 1800 טורבו 2006,קניתי אותו לפני כמה ימים.. סה"כ מרוצה מאד! ישנה בעיה שפשוט משגעת אותי!

לאחר נסיעה שהרכב מונע בגז , אחרי כיבוי ,הרכב פשוט לא מצליח להניע (כאילו לא מגיע דלק) לאחר הרבה פמפומים בגז ותוך כדי סטרטרים ארוכים ,לבסוף הוא מניע( כמובן על הבנזין) והכל עובד חלק! עכשיו אם אני מכבה אותו במצב שעוד לא העברתי לגז ,הוא מניע אח"כ בקלות ממש אפ' כמה פעמים ,ואפ' אחרי לילה,אבל אם אני מעביר לגז אפ' לשניה ,הבעיה תחזור והוא לא יניע! ד"א גם אם אני יעביר לפני כיבוי למצב של בנזין ,ורק אז יכבה , זה לא יעזור!

חייב עזרה דחוף! רעיונות?? מומחים בגפ"מ

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם
נשמע כאילו נגמרו לך השסתומים ויש לך בריחת קומפרסיה....

יש משמנת באוטו?

ממש ממש לא נשמע כך

קודם כל יש משמנת ברכב

דבר שני ,הדגשתי שאני נוסע על בנזין, הכל עובד חלק כיבוי הדלקה רגיל ,כאילו אין שום בעיה! רק שאני מעביר לגז ואח"כ מכבה ,מאד קשה להניע (יש לציין שהרכב מונע בגז הנסיעה חלקה לגמרי אין שום גמגום או משו)

פורסם
צור קשר עם המוכר שקנית ממנו ותבקש ממנו את פרטי החברה המתקינה, באיזו סניף של איזו עיר ומספרי טלפון.

דיברתי איתו כבר ,הוא לתומו כאילו לא מכיר את הבעיה..

בכל אופן הוא הביא לי את המספר של המוסך והכל ,התקשרתי אליהם , אמרו לי שצריך לקבוע תור לבוא לבדוק ולראות.. קיצר נשמע שהם יודעים להחיל ללקוחות כמו שצריך! בלי כל קשר אני גר בירושלים ,וזהו מאמץ רציני..

לכן הייתי מאד שמח לקבל חוות דעת ממישהו שמבין קצת בגפ"מ וידע לכוון אותי מה לבדוק (ידע ונסיון יש לי ,רק לא בגפ"מ)

שוב תודה

פורסם

למייטב ידיעתיי והבנתי כלל לא מומלץ להתקין מערכת גפ"מ במנועים מודגשים. בכל אופן לבעייתך כניראה לא יהיה מנוס מלהגיע למתקין המערכת. מציע לך טרם נסיעה למתקין להתיעץ עם מוסך רון. יש טלפון בראש דף הבית של האתר. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...