Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהוראות חיבור של הרדיו דיסק דגם 7600 יש חוט שאני לא מבין למה הוא משמש ולאן לחבר אותו

החוט בצבע כתום ולבן

ורשום שהוא בשביל to lighting swich terminal מה זה אומר

פורסם

אתה מחבר אותו לאורות (אם בא לך כמובן) של הרכב...ואז שאתה מדליק אורות (דהיינו לילה) האורות של הפאנל נחלשים לטובת מניעת סינוור הנהג....ושאתה תכבה את האורות (דהיינו יום) האורות יתחזקו לטובת ראות טובה יותר...

אני לעולם לא מחבר את זה, מסיבה פשוטה שאני נוסע עם אורות גם ביום 365 יום בשנה....אבל אם אתה מאלו שגם יכול להיות עננים בחוץ גשם זלעפות והשמש תקפא מרוב קור...אבל השעון יציג 12 בצהריים אז אתה לא מדליק אורות....כנראה לך זה מיועד, אם לא..אז לא :-D

פורסם

זה אכן להחלשת האורות אבל כדי שהאופציה תהיה מאופשרת אתה צריך להגדיר את זה ...

זה ניקרא dimmer אם רושמים את זה ככה...

ההגדרה..

לכבות את המכשיר ללחוץ קבוע על הכפתור אופציות func (מתחת ללחצן "audio") ואז יופיע תפריט ששמה יש לך את הכיוון של השעון את עוצמת תאורה של המסך יש שמה עוד כמה דברים ובנוסף אופציה של דימר שזה מחליש את התאורה כשאתה מדליק אורות.. צריך לשנות ל-ON ...

אגב חוץ מזה שזה מחליש את התאורה בפאנל.. כשהמכשיר כבוי והאורות כבויים אתה רואה את הפאנל רגיל אבל אם אתה תדליק אורות כל התאורה בפאנל תידלק אבל המכשיר עצמו כבוי..

מקווה שעזרתי קצת (-:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...