Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שנגיע לתערוכת פריז, מאזדה חושפת תמונה של השלדה וסרטון קצר.

השלדה וניתוח של מגזין Road&Track האמריקאי

- ההגה יהיה חשמלי.

- מתלה אחורי רב חיבורי בתכנון חדש.

- הפחתת משקל כללית.

P1J07859l-sm.jpg

סרטון קצר שמאזדה פרסמה. אזהרת צפייה: נשמע כאילו המנוע מוגדש והגיר אוט'.

האם כך היא תראה? (איור נחמד אך כנראה שלא. סביר להניח שלקחו את זה והלבישו עליו פרונט של מאזדה)

mx-5-concept-baji-lolzormonz.jpg

------------------------------------------------------------------------

לסיום, על בסיס הרכב הזה צפויה להופיע גרסת פיאט/אבארט (כזכור, תחילה דובר על אלפא רומאו אך כיום נראה כי אפשרות זו פחות סבירה).

יש למה לצפות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לסיום, על בסיס הרכב הזה צפויה להופיע גרסת פיאט/אבארט (כזכור, תחילה דובר על אלפא רומאו אך כיום נראה כי אפשרות זו פחות סבירה).

מה זה משנה איזה מותג ידביקו על הרכב?

החלטה שיווקית גרידא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משנה יותר כמה תעלה הקונפיגורציה בזו בארץ המוגבלויות הבלתי אפשריות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא יודע איפה שומעים שם טורבו וגיר אוטומטי. בשלדה שהציגו בניו יורק רואים בבירור גיר ידני ומנוע אטמוספרי.

emotion of motion

פורסם

בסרטון המצורף. זה לא חד משמעי אבל מחשיד.

מה זה משנה איזה מותג ידביקו על הרכב?

החלטה שיווקית גרידא.

אולי מבחינת מחיר זה משנה. יותר משנה איזה מנוע הולכים לשתול שם והאם תמכר רק עם אוט' או גם ידני.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מסכים, שילוב עם ה1.75 ליטר מוגדש יכול להיות מעניין מאוד.

לגבי התמונה - מבחינת הפרונט ייתכן מאוד והיא תיראה כך (כמו 3/6 החדשות, שזה לא רע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אם הסרטון כולל סאונד אותנטי זה נשמע בהחלט כמו מנוע עם מגדש טורבו וגיר רובוטי כזה או אחר.

מאוד סביר, ביחד עם הגה חשמלי זה בהחלט צו השעה - חוסך משקל ומאפשר להציג נתוני צריכת דלק רשמיים טובים יותר.

בנוסף - גיר רובוטי מהיר גם חותך עשירית או שתיים בתזמון 0 ל-100 וגם זה נראה טוב יותר על לוח הנתונים באולם המכירות.

אני לא מאמין שהמיאטה (או הפיאט ספיידר או איך שלא יקראו לה) תקבל את המנוע של ה-4C, למעט אולי מהדורות מוגבלות. אם מהנדסי מאזדה יצליחו להחזיר את המיאטה למידותיה המקוריות (אלף ק"ג) מנוע 1.4 טורבו בגרסת 170 כ"ס יאפשר ביצועים מצוינים ביחד עלות קניה ואחזקה של משפחתית גדולה (בחו"ל כמובן).

זאת תמיד הייתה נקודת המכירה העיקרית של המיאטה, רואדסטר להמונים ברוח ה-MGB, רק בלי השלדה המרקיבה ושלוליות השמן תחת המנוע.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

הם אמרו שהם הצליחו לחסוך כ 100 ק״ג לעומת ה NC. מה שסביר זה שמאזדה ישתמשו במה שיש להם, כלומר גיר ידני ומנוע אטמוספרי. אני מאוד אתפלא לראות את המיאטה עם מנוע טורבו וגיר רובוטי. הגרסא של פיאט נצפתה עם מנוע ה 1.4 טורבו המוכר מדגמי האבארת׳.

emotion of motion

פורסם

למיאטה יהיה הגה הידראולי מתוגבר חשמלי. לפחות לפי יחידת הכח שהם חשפו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אישית אני סומך על מאזדה שיגרמו למיאטה הזאת להיות המיאטה הכי טובה אי פעם.

השלדה ניראת הרבה יותר קלה, למי שלא שם לב מבצבץ לו שם למעלה גיר ידני למהדרין.

יכול מאוד להיות שהמנוע יהיה גודש וזה אפילו נשמע כך לפי הסרטון, וזה הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע, שהם הורידו מהפאן והליניאריות של מנוע אטמוספרי כדי להציג הורדה במשקל ונתוני האצה טובים יותר, משהו שיכול להוות פגיעה בדור הזה של הרכב, כידוע לא קונים מיאטה לקו ישר.

עכשיו צריך להמתין בסבלנות עד תחילת ספטמבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יכול מאוד להיות שהמנוע יהיה גודש וזה אפילו נשמע כך לפי הסרטון, וזה הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע, שהם הורידו מהפאן והליניאריות של מנוע אטמוספרי

לינאריות זה פאן?!

אני חושב שהפוך.

מנועי טורבו לא לינארים?!

אולי פעם זה היה נכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טורבו יכול להיות מאוד ליניארי (מי אמר גולף GTI MK7?) או מאוד מתפרץ (מי אמר טויוטה סופרה עם המגדש הבודד ולא הטווין?) כבר מהמפעל. זה עניין של בחירת המגדש, טיונינג, רמת הגדישה, וכו'... אבל מה שיש לכל מגדשי הטורבו, ללא יוצא מן הכלל, גם אם הם ליניאריים וגם אם הם מתפרצים... זה טורבו לאג. וזו צרה רעה עבור רכב מתנהג לטעמי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...