Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

אבל אני אישית לא הייתי לוקח את הרכב, אני לא צריך להרגיש שעושים לי טובה כשאתה מלין על נזק ברכב חדש מהניילונים.

דין רכב ב 60 א"ש כדין רכב בשווי 260 א"ש, ואני רוצה לראות פה מישהו שהיה רוכש BMW במחיר גבוה מקבל אותו עם שריטות כאלו ללא וויכוח או ביטול עסקה.

אני מעדיף לקבל רכב חדש נקי משריטות כפי שאני אמור לקבל במחיר ששילמתי (כולם פה מרוויחים 60 אלף בחודש?) ולשרוט אותו בעצמי 2 דק' לאחר מכן ביציאה מן הסוכנות, מאשר לקבל אותו עם שריטות ונסיון התחמקות של הסוכנים, בשילוב של "קח טיפול חינם וכדורגל עלינו"..

זו הסיבה אגב שהם מוכרים אותן כלחמניות, ניצול הזמן והחיפושים של רוכשים חדשים לרכב באותו הסטנדרט.

ההודעה שלי באה כנגד אלו שכתבו הודעות המוציאות את הרוכש ופותח השרשור כ"מפונק".

זה פשוט ניצול של היבואן וסוכנות יונדאי, כי הם יודעים שאם אתה לא קנית אז אחר יקנה. אבל אם המצב היה לקראת "קריסה" הם היו מנגבים לך את הרגליים בכניסה.

בכל אופן אני מקווה שתהיו אתה ואשתך שמחים מהרכב וסעו בדרכים טובות!

Opel Adam S 2017

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני רוצה לראות פה מישהו שהיה רוכש BMW במחיר גבוה מקבל אותו עם שריטות כאלו ללא וויכוח או ביטול עסקה.

קרה ועדיין קורה והלקוחות לא מתעצבנים ולא כלום.

הלקוח מקבל פיצוי הולם ובזה נגמר הסיפור. אף לקוח לא באמת חושב שבגלל שריטה קטנה הוא יקבל את חצי המלכות וכולם מבינים שגם העובדים בחברה הם אנשים בשר ודם שיכולים לטעות ולגרום לשריטה ברכב.

במקום לתת לדם לעלות לראש, מפעילים היגיון. אם הנזק מינורי בצורה של שריטה קטנה, אין צורך לשרוף את הרכב, פשוט להתעקש על פיצוי ולא להשתגע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אכן, טוב עשה פותח השרשור שדחה את האקזמפלר. איזו עזות מצח זו מצד כלמוביל.

לפותח השרשור, לך לסמל"ת ותקנה פנדה בסכום דומה. גם תקבל יותר אוטו וגם תהנה משרות מעולם אחר.

אה, כבר מאוחר מידי.. לקחת את האוטו כמו שהוא. חבל.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

לא רכב חדש, אבל לי הייתה חווית שירות זוועתית במוסך מורשה של יונדאי.

על מייסבי גיר מרעישים רצו לשפץ לי אותו בעלות של 8300 ש"ח (לבסוף הוחלפו המיסבים אצל ספי בפחות מחצי העלות, הרבה פחות.

לאחר שהתלוננתי באתר חזר אליי מנהל המוסך, ערס טיפוסי שהמשיך לשקר ולחרטט.

לבסוף מכרתי את הרכב, לא סבלתי את הרכב הגרוע, שהיה לא אמין וגם נותני שירות זוועתיים.

פורסם
קודן זו דרישה של חברות ביטוח בארץ. אולי קיימת בעוד מדינות אבל לא כזה נפוץ על מנת להפוך קודן לאיבזור מקורי.

גם מכוניות שעולות פי כמה יותר יקר לא מגיעות עם קודן מקורי.

כנ"ל מרימי שמשות - רוב יצרני הרכבים נמנעים מלהתקין מרימי שמשות שמעלים חלונות אוטומטית בנעילת הרכב, מטעמים בטיחוטיים.

תתחדש, לדעתי עשית בשכל.

זמן ועצבים הם מצרכים יקרים מאוד. הרבה יותר יקרים מחתיכת פלסטיק שרוטה.

מעניין שבאודי A6 2014 TDI בגרמניה לא צריך קודן, רכב שאם היה נמכר בארץ היה עולה כמה מאות אלפי שקלים, אבל אוטו שעולה באירופה 10 אלף יורו כמו i10 או אלטו זקוק לקודן. עוד שיטה לסחוט כסף מהישראלים.

בכל מקרה, גם אצל ההורים שלי בi30CW (בזמנו כתבתי על זה) הסתירו נזק שגילינו רק במהלך הבדיקה לפני המכירה, וכך גם בi20 של דודים שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קרה ועדיין קורה והלקוחות לא מתעצבנים ולא כלום.

הלקוח מקבל פיצוי הולם ובזה נגמר הסיפור. אף לקוח לא באמת חושב שבגלל שריטה קטנה הוא יקבל את חצי המלכות וכולם מבינים שגם העובדים בחברה הם אנשים בשר ודם שיכולים לטעות ולגרום לשריטה ברכב.

במקום לתת לדם לעלות לראש, מפעילים היגיון. אם הנזק מינורי בצורה של שריטה קטנה, אין צורך לשרוף את הרכב, פשוט להתעקש על פיצוי ולא להשתגע.

ברור לי העניין

אבל תחשוב שבן אדם מוציא גם בין 200-500 אלף ש"ח (גם 50-60) ויכול גם לטפס מעלה, מצפה לקבל רכב "מושלם".

לדוגמא דוד שלי, שרוכש קבוע כל שנתיים X5/6 חדשה, פעם אחת קיבל רכב עם מעט שריטות בצבע שנגרמו כנראה ממישהו או משהו שנשען על הרכב, לא הסכים לקחת את הרכב ככה, לאחר שיחה עם המנהל - הוחלף בחדש.

אז זה כן קצת זלזול בלקוח שקונה רכב ב 60 אלף ש"ח לעומת לקוח שקונה אחד בכמעט פי 10..אי אפשר לומר שאין פה סדר עדיפויות.

בכל אופן מצב כזה מעצבן ודיי מקומם

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, לא הצדקתי את היבואן בסיפור הזה. להיפך. הלקוח צודק גם במקרה של השרשור וגם במקרה של דוד שלך.

מה שאני אומר זה שרוב הלקוחות, ואני אפילו ארשה לעצמי ואומר שהרוב המוחלט של הלקוחות, כן לוקח את הרכב, ופשוט מקבל פיצוי כתמורה.

התגובה הקודמת שלי רק באה להראות שזה קורה גם ברכבים ממש יקרים וגם שם לא מיד רצים להחליף את הרכב. מנסים להסתדר עם הלקוח עד לשביעות רצונו המלאה. לפעמים הולך, לפעמים לא הולך. כל יבואן עושה את השיקולים שלו במקרים כאלה.

היו לי מקרים שבהם לקוח קיבל פיצוי ענק וחסר פרופורציה בעליל והיו לי מקרים שטיפול בחינם הספיק.

אני אתן לך דוגמה נוספת.

היה לי לקוח שעשה אצלי הזמנה לרכב חדש. הרכב לא זול, לא משנה מה מחירו, לצורך העניין המחיר הוא מעל 200K שקלים. קרתה טעות, וכאשר הרכב הגיע, פתאום שמנו לב שאין בו פנסי ערפל, כאשר הרכב הזה תמיד מגיע עם פני ערפל. בירור קצר מול הגורמים הרלוונטיים העלה את הסיבה. קרתה טעות בהמזנה של המשלוח הזה, וכ20 רכבים הגיעו ללא פנסי ערפל. מיד הרכבים סומנו במערכת, וכל לקוח שעשה הזמנה על אחד מהרכבים האלה ידע על החוסר בפנסי ערפל טרם ביצוע ההזמנה.

במקרה של הלקוח שלי, הוא קיבל פיצוי של כמה אלפי שקלים, ולא רק זה, הוא גם אמר שאם היה יודע מראש שאפשר לקבל רכב ללא פנסי ערפל אבל לחסוך כמה אלפי שקלים, היה מבצע הזמנה דווקא על רכב כזה.

כל לקוח זה משהו אחר. אחד יעשה בלאגן שלם מאיזה שטות קטנה, והשני יבין ויקבל את הפיצוי המוצע לו. אחד יקיים מו"מ מול היבואן עד להגעה להסכמה, והשני ישר יתבע את היבואן ויפרסם את זה בכל מקום. כל אחד והקטע שלו.

הרעיון הוא שהיבואן צריך לקחת אחריות על דברים כאלה ולטפל בלקוח כמו שצריך, והלקוח צריך להבין שטעויות קורות, ולקבל החלטה איך הוא מגיב לאירוע שכזה. כאמור, כל אחד יגיב בצורה אחרת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...