Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שיש להם רשימת המתנה יפה לרכב ומעדיפים להעיף למישהו אחר שלא ישים לב.

אגב, זה שהאוטו כבר קיים והכל זה אומר שרשיונות הרכב כבר קיימים והם על שמו של הקונה, איך החברה תטפל בזה?

הרכב עדיין לא דווח למשרד הרשוי ולכן ניתן להחליף בעלים וכו'.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהייתי נשאר עם הרכב,לא חינכת פה אף אחד ואפילו עשית להם טובה. הם פשוט יתקשרו ללקוח אחר שהזמין רכב בצבע ואבזור כמו שלך ויגידו שהרכב שלו הגיע מוקדם מהצפוי.

אגב הפסדת משהו בעסקה הזאת או שהכל חזר אלייך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה הקשר האם חינך מישהו או לא. המטרה היא להנות מהרכישה ואני לא הייתי נהנה מכזאת רכישה, בדיוק כמו פותח השירשור.

פורסם

באיזשהי נקודה צריך לשים את הרגשות בצד ולקבל החלטה הגיונית.

מי שחושב שהגיוני להזמין בגלל זה אוטו אחר, שיזמין.

אני רק מביע דעה, אף אחד לא חייב להסכים או לקבל אותה.

פורסם

החבר שילם מלוא כספו על הרכב.

לא מדובר על שריטה קלה אלא בשישפוף ממש לא נעים.

אני לקוח של יונדאי כבר הרבה שנים, אבל נראה היה בפעם האחרונה שהשתן עלה להם לראש.

שלא ימצאו את עצמם כמו מאזדה.

בשום פנים ואופן אל תיקח את הרכב !!!!

פורסם

רק אני שמתי לב שפותח השרשור נעלם עוד מהדף הראשון...

מעניין...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
באיזשהי נקודה צריך לשים את הרגשות בצד ולקבל החלטה הגיונית.

מי שחושב שהגיוני להזמין בגלל זה אוטו אחר, שיזמין.

אני רק מביע דעה, אף אחד לא חייב להסכים או לקבל אותה.

אני עם בוקי תתמקח על שני טיפולים ותהנה מהרכב.

פורסם

בתור אחד שלפני שבוע קיבל רכב חדש,אני הייתי מאוד מתבאס לקבל ככה רכב,זה היה מאוד מוריד מהחוויה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ערב טוב,

לקחתי לפני שעה את האוטו, קיבלתי 2 טיפולים חינם וכדור כדורגל [וואו, תחזיקו אותי..].

אני לא יודע אם זה המעשה הנכון\חכם לעשות, אבל המציאות הכניעה אותי, אין לי את הפריוולגיה לבזבז על הנושא שעות עבודה או בריאות, שלי ושל אשתי.

בכל מקרה, למי שמתעניין - קניתי יונדאי i10 דגם instyle במזומן, 58,000 שח על הכביש, כולל חבילת בטיחות ונוחות.

אגב, חווית השירות המזעזעת של יונדאי התחילה אפילו לפני קבלת הרכב, כשאמרו לי שאני יכול לקבל את האוטו בכל מקום בארץ שאני ארצה! אמרתי - סבבה! תביאו ליבנה! ואז בדקו שוב, ועדכנו אותי, כן, בכל מקום בארץ, אם אתה מתגורר בת״א או בהרצליה... :-D סבבה, הבנתי. נבוא לת״א.

- אז מאיפה לקחת את האוטו?

- תבוא לרחוב המסגר בין שתיים לארבע ביום רביעי.

סבבה, זורם. הגעתי בשתיים לרחוב המסגר, לא היה שם אוטו, אחרי עוד סבב טלפונים קצר, התברר שה״מתאמת״ התבלבלה ושלחה לסניף י. אלון.

תודה יונדאי, ממש כיף להסתובב בשרב בת״א.

בכל מקרה, תודה לכולם על התגובות והתעניינות.

פורסם

תתחדש אחלה בחירה.

מה זה חבילת בטיחות ונוחות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודן, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואולי עוד משהו ששכחתי. דברים די טריוואלים שחשבתי שמגיעים כאבזור מובנה היום. מסתבר שלא

פורסם

דברים האלו אף פעם לא טריוויאלי שהיו באוטו :-)

מה לגבי השרוטה - תקנו אותה? או שזה רכב אחר, לא הבנתי?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
קודן, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואולי עוד משהו ששכחתי. דברים די טריוואלים שחשבתי שמגיעים כאבזור מובנה היום. מסתבר שלא

חבילת נוחות? טוב לדעת אני מקווה שאתה מרגיש נוח.

• תוכן חדש...