Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לא ראוי ולא מכובד למסור כך רכב חדש.

כפי שכתבו לפני נסה להשיג פיצוי מקסימלי,במה מתבטאת המכה השנייה?

דרך אגב,סביר להניח שזה קרה בזמן הורדת הרכב מהמובילית, כבר יצא לי לראות נהגי מובילית שיורדים עם הרכב בחוסר זהירות משווע.

המשך לעדכן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תחליט בכל זאת לא לבטל עסקה, דעתי היא שלא צריך להתעקש על תיקון. לא יחליפו פגוש לחדש. פגוש צבוע גרוע בהרבה מפגוש מקורי טיפה משופשף.

תנסה לקבל פיצוי מקסימלי וקח את האוטו, השפשוף לא רציני ונגרם כמו שנאמר בהורדה לא זהירה של האוטו ממובילית.

פורסם

גם כאשר הרכב כבר נרשם על שמו של הלקוח, ליבואן יש יכולת לבטל את זה. עד אשר מסמנים במחשב היבואן שהרכב נמסר, יש עדיין אפשרות לבטל את הרישוי.

אני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה. מעולם לא קניתי רכב חדש.

אני יכול להבין את ההרגשה שלך, אבל אם בחרת לרכוש את הרכב הזה, אולי שווה לך, לאחר ביטול העסקה, פשוט לבצע עסקה חדשה. בעצם לקבל רכב אחר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם קנית רכב חדש מהסוכנות הוא צריך להגיע חדש!!

אל תוותר ואל תתפשר,

במקומך הייתי מבטל את העסקה ושולח מכתב תלונה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

חוויה לא נעימה בכלל.

יצא לי להיות במרכז שירות של יונדאי ומיצובישי כשהרכב היה בטיפול ולראות איך נהג המובילית מנסה להוריד ממנה פיאט 500 חדשה לחלוטין ומתנגש עם החלק האחורי במיצובישי אאוטלנדר שהוריד שנייה לפני, הוא ירד, הסתכל ומיד לקח את המיצובישי לחניה שבה החנה את כל הרכבים שהוריד.

כשסיפרתי את זה למנהל העבודה במרכז השירות לא נראה שהוא התרגש יותר מדי. שני הרכבים קיבלו שפשופים בפגושים וחלק מהצבע התקלף.

אני הייתי מתאכזב מאוד מחוויית שירות כזאת וסביר שהייתי נוהג כמוך ומבקש לבטל את העיסקה.

קרה לי כבר מספר פעמים עם מוצרים קטנים במחיר שלא מתקרב למחיר של רכב חדש, פחות מ-10 אחוזים ממחיר I10 ידנית למשל אבל בחרתי לבטל ובכל המקרים העניין היה שירות גרוע.

אין לי בעיה לקבל מוצר פגום ולהחזיר אותו או לקבל פיצוי מסויים, אבל אני שונא שנותנים לי הרגשה שעושים לי טובה שמטפלים בפנייה שלי, שמנסים להטיל עליי אחריות לפגם או שמתחמקים ומבטלים את הטיעונים שלי.

זה קרה לי לאחרונה ברכישה של טלפון נייד, ביטלתי את העיסקה, שילמתי 300 ש"ח יותר במקום אחר שיש לי ניסיון חיובי מאוד איתו ובזה נסגר הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

היה לי מקרה דומה עם חמתי אבל השריטות היו קלות יותר ואחרי שמקצוען טיפל ברכב מטעם החברה וכמה מתנות מהם הסתדר הענין.

סרב בתוקף ובקש את המנהל הראשי של הסוכנות נקודה לא את מנהל אולם תצוגה.רכב חדש הוא רכב חדש נקודה. ואל תחתום על כלום

אל תיקח מתנות ...באת לקבל רכב חדש, זה לא חדש!!!

אצלנו זה היה רכב שלישי במשפחה שקנינו באותה סוכנות...מעליב

פורסם

תגידו, אתם אמיתיים? ראיתם את התמונה? מי מכם מוכן לקבל כך רכב חדש מהחברה?

אפילו אם הנזק מכוסה בחוק זה לא יאה ולא נאה וודאי לא מכובד.

אני עם פות"ש, לבטל עסקה ומייד. ישנן מספיק אופציות.

פורסם
שלום,

זקוק לעיצה טובה, אני בבעיה.

בשעה טובה רכשתי רכב חדש לאשתי [i10 ידנית, קראתי המון בפורום לפני, תודה!] חיכיתי שבועיים לקבלת הרכב והיום בשעה טובה הלכתי לקבל את האוטו.

ממש אחרי דקה כבר ראיתי שהאוטו קיבל מכה בפגוש הקדמי [מלמטה], מכה שכולם מכירים מעליה לא זהירה על מדרכה.

אחרי עוד דקה גיליתי שיש מכה גם בצד השני.

פה כבר ממש התעצבנתי ואמרתי שאני לא מקבל רכב חדש בצורה הזאת. מנהלת אולם התצגה לקחה את זה די בקלות ואמרה שהיא מוכנה לתת לי טיפול ראשון חינם.

מה דעתכם? אני מרגיש מרומה. אני לא כל יום קונה אוטו חדש ולא בא לי לקבל אותו במצב כזה.

ביקשתי לקבל את הכסף בחזרה או לקבל רכב חדש אחר [לא את הדפוק]. המנהלת סירבה.

עזרתכם... :|

ממש חצופים! כרגיל, שירות ישראלי חרא בריבוע. הייתי במקומך פונה ל-YNET מדור רכב. הם יכולים לעזור לך לדרוש מהיבואן הסברים ופיצוי הולם. בהצלחה!

פורסם

האם באירופה גם יש חוק כזה שהיבואן לא חייב לדווח על נזק עד 5% מערך הרכב? מעניין אותי לדעת אם זו שיטה ישראלית.

ומי מבטיח שהיבואן באמת אוכף את החוק הזה? יש שמאים שבודקים את הרכב וקובעים ירידת ערך?.

פורסם

בכל מקרה עדיף ככה מאשר פגוש חדש וצבוע.

זה באמת לא מכובד למסור רכב באופן הזה, ופה כבר עולה השאלה:

האם אתם רוצים לחפש רכב אחר? האם מתאים לכם לחכות להזמנה חדשה של אותו רכב למשל, ועוד.

אם הרכב מתאים לכם, ואתם מצליחים לקבל פיצוי מכובד, אז גם בסדר.

נ.ב.

עם איך שהם פורקים רכבים חדשים בברוטאליות, לא מפתיע המקרה הזה.

מסכים שיש לפנות לשירות הלקוחות הארצי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לפי דעתי עשית טוב שביטלת את העסקה. לא בגלל השפשופים, כאלו ממילא יהיה על הרכב תוך שנה, אלא בגלל התגובה של הסוכנות.

אם זאת רמת השירות בסוכנות, הייתי שמח לבטל את העסקה.

חוץ מזה, יש הרבה אופציות טובות אחרות :).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אתה צריך להבין דבר אחד: בביטול עסקה אתה לא "מחנך" את הסוכנות או היבואן.

האוטו ימכר למישהו אחר או לליסינג לאחר 5 דקות, אף אחד לא יפסיד כסף ואף אחד לא יתרגש. ביטולים יש כל הזמן מכל מניני סיבות.

את מי אתה מעניש כאן?

בעיקר את עצמך. אתה צריך להתחיל את כל התהליך מחדש: לרוץ בין סוכנויות, לעשות נסיעות מבחן, לבחור אוטו אחר שאולי מתאים לך פחות, להזמין, לשלם, להמתין כמה שבועות להספקה וכו'.

ולכן לדעתי לא כדאי לבטל בגלגל השיפשוף הזה. כדאי להגיע להסדר, לקבל פיצוי הולם ולקחת את הרכב שבחרת.

• תוכן חדש...