Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זקוק לעיצה טובה, אני בבעיה.

בשעה טובה רכשתי רכב חדש לאשתי [i10 ידנית, קראתי המון בפורום לפני, תודה!] חיכיתי שבועיים לקבלת הרכב והיום בשעה טובה הלכתי לקבל את האוטו.

ממש אחרי דקה כבר ראיתי שהאוטו קיבל מכה בפגוש הקדמי [מלמטה], מכה שכולם מכירים מעליה לא זהירה על מדרכה.

אחרי עוד דקה גיליתי שיש מכה גם בצד השני.

פה כבר ממש התעצבנתי ואמרתי שאני לא מקבל רכב חדש בצורה הזאת. מנהלת אולם התצגה לקחה את זה די בקלות ואמרה שהיא מוכנה לתת לי טיפול ראשון חינם.

מה דעתכם? אני מרגיש מרומה. אני לא כל יום קונה אוטו חדש ולא בא לי לקבל אותו במצב כזה.

ביקשתי לקבל את הכסף בחזרה או לקבל רכב חדש אחר [לא את הדפוק]. המנהלת סירבה.

עזרתכם... :|

2014-07-02 14.30.17.jpg

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפול ראשון זה סדר גודל של מאות בודדות בד"כ,

פגוש מקורי חדש זה סדר גודל של אלף+כמה מאות.

תתעקש שיתקינו לך פגוש מקורי חדש וכפיצוי על עוגמת הנפש שיביאו לך את הטיפול הראשון מתנה.

אגב, כמה קילומטרים כבר יש על השעון?

פורסם

לא יודע. אפילו לא פתחתי את הדלת של האוטו. ממש בסריקה הראשונית של האוטו ראיתי את המכה.

התקשרתי לשירות לקוחות, לקחו ממני את הפרטים ואני ממתין.

אוף

פורסם

התקשרו מבלוקבאסטר. ביקשו שתחזירו את הסרט שאתם חיים בו. הם מתים לסגור כבר.

להחליף רכב??? על שריטה בפגוש? מישהו מכם מכיר את לשון החוק? עד 5% מערך הרכב לא חייבים בכלל לדווח לכם שהיה נזק.

להחליף פגוש??? בגלל שריטה? זו הרי ירידת ערך. (בבדיקה יופיע כ"הוחלפו חלקי מרכב מחוברים בברגים" או איזה שקר דומה)

בקש שיתקנו בצורה טובה. תנסה לקבל פיצוי מקסימלי וסע לשלום.

לאכול את הלב??? לא חבל? בכל מקרה, הנ**לה הראשון שיחנה לפניך בטור ישאיר לך סימן לא פחות מכוער תוך שבוע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אבל הם גם לא מוכנים לתקן את הנזק. למה שנתנהג כמו עדר ונסכים לשירות כזה? כדי שהם ימשיכו להעסיק כל מיני ילדים שאין להם טיפת כבוד לרכוש?

למה דין יונדאי ומרצדס לא זהה? אני בטוח שביונדאי ברלין לא הייתי מקבל כזה שירות.

בכל מקרה, התקשרה אלי המנהלת עכשיו והודיעה שאני יכול לבטל את העסקה. וזה מה שאני אעשה.

תודה

פורסם
אבל הם גם לא מוכנים לתקן את הנזק. למה שנתנהג כמו עדר ונסכים לשירות כזה? כדי שהם ימשיכו להעסיק כל מיני ילדים שאין להם טיפת כבוד לרכוש?

למה דין יונדאי ומרצדס לא זהה? אני בטוח שביונדאי ברלין לא הייתי מקבל כזה שירות.

בכל מקרה, התקשרה אלי המנהלת עכשיו והודיעה שאני יכול לבטל את העסקה. וזה מה שאני אעשה.

תודה

אכן התנהלות מטופשת. שירות ישראלי טיפוסי.

(לפי דבריך) הם מעדיפים לאבד עסקה (ולבטח לקוח אחד לכל החיים, וככה"נ גם את כל מכריו, אותם הוא יזהיר לבל ידרכו בכלמוביל), במקום "למרוח" אותך בפיצויים מפה עד הודעה חדשה (שעולים להם גרושים, אם בכלל), לתקן את הנזק כך שלא תזכור שקרה, (ואני במקרה יודע מי מתקן להם רכבים שניזוקו בבונדד, ומה יכולותיו), ולשמר אותך כלקוח מרוצה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כנראה שיש להם רשימת המתנה יפה לרכב ומעדיפים להעיף למישהו אחר שלא ישים לב.

אגב, זה שהאוטו כבר קיים והכל זה אומר שרשיונות הרכב כבר קיימים והם על שמו של הקונה, איך החברה תטפל בזה?

פורסם

התנהגות כזו נובעת מזלזול בלקוח הפרטי. גם אם פותח השרשור יזהיר חצי מדינה, האמת שאת אף אחד זה לא מעניין כי הרוב שרוכשים מכוניות חדשות אלו חברות הליסינג שכוח הקנייה שלהן עצום.

יפה שהסכימו לבטל עיסקה אבל עדיין, לדעתי הם עשו שטות וזה נובע מגאווה וזלזול,יכלו לשמר אותך לתת לך פיצוי ולגרום לך להישאר נאמן למותג.

פורסם

יש בהחלט מצב שהרכב נמכר במיידי לאחת מחברות הליסינג, מכיוון שהלקוח לא חתם כנראה שיש להם אפשרות לשנות את הרישום במשרד הרישוי.

הם העדיפו לבטל עסקה ולהעיף את הלקוח לקיבינימאט מאשר לשמר אותו.

פורסם

כנראה שככה זה כשאתה בראש טבלת המסירות (או במקום שני, לא זוכר).

לפני 15 שנה היו שולחים אותו למסאג' עם הרפיה אחרי שהיו משדרגים אותו בחינם לסונטה.

• תוכן חדש...