Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא לקחת את הרכב, אבל לפחות קיבלת הזמנה לתיקון הנזק? או שפשוט הסכמת לקחת אותו כמו שהוא תמורת שני טיפולים? אם כך, לפחות תתקן לבד שלא תתחיל לפתח חלודה שם, למרות שמהתמונה לא ממש ברור האם יש סבירות לחלודה במקום.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 כדורים?? פינקו אותך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תתחדש ואני מקווה שמישהו ביונדאי ייחשף להשתלשלות האירועים הזאת...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם (נערך)
גם כאשר הרכב כבר נרשם על שמו של הלקוח, ליבואן יש יכולת לבטל את זה. עד אשר מסמנים במחשב היבואן שהרכב נמסר, יש עדיין אפשרות לבטל את הרישוי.

אני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה. מעולם לא קניתי רכב חדש.

אני יכול להבין את ההרגשה שלך, אבל אם בחרת לרכוש את הרכב הזה, אולי שווה לך, לאחר ביטול העסקה, פשוט לבצע עסקה חדשה. בעצם לקבל רכב אחר.

כשאני קניתי את הפאביה מצ'מפיון, עוד לפני שקיבלתי אותה בדקתי עם המקורות שלי במשרד הרישוי והרכב כבר היה רשום על שמי לפי מס' הרכב. אז איך זה יכול להיות?

ולפותח השרשור - תתחדש!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

נולד יבואן מתחרה לצ'מפיון בזילות הלקוח? כל הכבוד לכלמוביל! כנראה שכשאתה ישראלי ובמקום הראשון במכירות אתה מתחיל להרשות לעצמך לזלזל בלקוחות...איכס...מזל שיונדאי והמכוניות ליסינג המשעממות שלה לפחות לא מעניינות אותי

פורסם

אווו,סך הכול מקרה בודד וזהו,כולמוביל חברה גרועה,קצת פרופורציות,אני קיבלתי שירות מצוין מהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קודן, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואולי עוד משהו ששכחתי. דברים די טריוואלים שחשבתי שמגיעים כאבזור מובנה היום. מסתבר שלא

קודן זו דרישה של חברות ביטוח בארץ. אולי קיימת בעוד מדינות אבל לא כזה נפוץ על מנת להפוך קודן לאיבזור מקורי.

גם מכוניות שעולות פי כמה יותר יקר לא מגיעות עם קודן מקורי.

כנ"ל מרימי שמשות - רוב יצרני הרכבים נמנעים מלהתקין מרימי שמשות שמעלים חלונות אוטומטית בנעילת הרכב, מטעמים בטיחוטיים.

תתחדש, לדעתי עשית בשכל.

זמן ועצבים הם מצרכים יקרים מאוד. הרבה יותר יקרים מחתיכת פלסטיק שרוטה.

פורסם
עד 5% מערך הרכב לא חייבים בכלל לדווח לכם שהיה נזק.

אז מזל שהוא ״תפס״ אותם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כשאני קניתי את הפאביה מצ'מפיון, עוד לפני שקיבלתי אותה בדקתי עם המקורות שלי במשרד הרישוי והרכב כבר היה רשום על שמי לפי מס' הרכב. אז איך זה יכול להיות?

ולפותח השרשור - תתחדש!

גם אני תהיתי על הנושא מאוד, אבל המנהל שלי אומר שכך הדבר. לא יצא לי להתנסות בסיפור כזה, לו כן יצא.

הוא אומר שעד שהיבואן לא עידכן שהרכב נמסר ללקוח ונוסע על כבישי ישראל, ניתן לבטל את הרישוי ומציין שזה גם קרה לו חמישה-שה פעמים במהלך 25 שנות עבודתו בתחום הרכב.

כאמור, לא יצא לי להיות חלק מסיפור כזה. גם מחיפוש באינטרנט לא מצאתי כל סימוכין לכך, לכן אני מניח שזה איזה נוהל פנימי בין היבואנים למשרד הרישוי.

שוב, זה הכל הנחה ולא מניסיון אישי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש ברשותי רכב שכחדש נמכר למישהו, במחשב היבואן ובתעודת אחריות נרשם שם XXXX, אחר כך העיסקה כנראה בוטלה והרכב נמכר לאדם אחר בשם YYYY. אותו אדם YYYY רשום ברישיון כיד 00.

אני קניתי את הרכב הזה כמשומש אחרי הרבה שנים, ולכן לא ידועים לי פרטים מדוייקים.

אבל כמו שכתבתי, בתעודת אחריות ומבחשבי חברה מופיע שם אחד, וברישיון של יד 00 - שם אחר. כך שאני מניח שחברים פה צודקים ואפשר לשנות רישום במשרד הרישוי לפני המסירה.

פורסם

אספר לכם סיפור לפני שנה הלכתי עם קרוב משפחה להוציא מהחברה הונדה סיוויק חדשה 2013 .

ראינו שהמספר של הרכב מקדימה עקום.

שאלנו מה הפשר התחילו לגמגם ואמרו לנו שהרכיבו אותו עקום.

אנחנו חשדנו דרשנו לפרק את הטמבון הקידמי,לאחר ויכוחים וצעקות הסכימו לפרק ומסתבר שהרכב קיבל מכה בפח.

בסוף לא לקחנו את הרכב.

אני אומר שאתה היית חייב לבדוק את הנזק ,

ולוותר על הרכב.

פורסם

כמי שבילה לא מעט במוסכים מרכזיים של יבואנים, כמעט תמיד יש במחלקת פחחחות כמה כלי רכב לפני מסירה עם שריטות כאלה ואחרות - כך שלא מדובר במשהו יוצא דופן.

ההתנהלות של המנהלת במקום היתה לא לעניין לדעתי, וגם אני הייתי בוחר לקבל פיצוי לוא לתקן את הנזק.

מנסיון, כמעט כל היבואנים ממתינים עם הקלדת הרכב למחשב משרד הרישוי עד לאחר המסירה (והמהדרין ממתינים כשבועיים עד ההקלדה) בדיוק על מנת להתמודד עם חוסר שביעות רצון של לקוחות.

לפני שנים כשהיה צורך לגשת למשרד הרישוי כדי להנפיק תו נכה גם לרכב חדש (היום נשלח אוטומטית בדואר) כמעט תמיד הייתי צריך להתקשר ליבואן ולבקש להקליד את הרכב למחשב כי הוא לא היה קיים עדיין במחשב משרד הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...