Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נגיד ומישהו עם מצלמת דאשבורד צילם אותי נוהג במהירות לכאורה והעביר את זה למשטרה. מה היא יכולה לעשות?

ותוך כמה זמן זה ייקח?

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד מצלמת הדשבורד שלו לא צילמה את הספידומטר שלו עצמו, שלפי זה אפשר להעריך כמה מהר נסעת (וגם במצב כזה נראה לי שהסיכוי קלוש) וכמובן לא צולמת עושה עברת תנועה מעבר לנסיעה במהירות, כל מה שהמשטרה יכולה לעשות זה להפוך את ההוא שצילם אותך לבדיחת היום בתחנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא זגזגתי בין נתיבים ולא עברתי צומת באדום, העבירה היא עבירת מהירות. (שאני לא מצדיק אותה ולו לרגע).

פשוט נסעתי מהר בנתיב מסוים וכשהגעתי למקום שאליו הייתי אמור לנסוע אותו אחד שצילם בא ואמר שהוא צילם אותי במצלמת דאשבורד (שבכלל לא שמתי לב אם הייתה לו מצלמה או לא) והוא צילם את המספר רכב בנייד שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא יכול לעשות עם זה כלום, מהסיבה שadi78 ציין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכיפת עבירת מהירות מתבצעת ע"י רשימה סגורה של מכשירים תחת תקנות מחמירות (כמו הפחתה של 5 קמ"ש ממהירות המדידה למשל, כיולים תקופתיים וכו'), מצלמת DVR היא לא אחת מהן.

אז כמו שאמר טום, מקסימום תמצא את הסרטון בשרשור, וגם שם אנחנו נצחק, כי מה זה מהירות לעומת הדברים שאנחנו רואים בשרשור ההוא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מפכ"ל המשטרה צולם נוהג במהירות מופרזת על ידי שוטרים במצלמה והמשטרה טענה שצילום מעין זה לא קביל לצורך הגשת דו"ח מהירות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שבמקרה צילמו את הלוח שעונים של עצמם.

אאל"ט באותו מקרה הסתמכו באופן דיי כבד על מד הסל"ד כדי להוכיח מהירות מינימלית כלשהי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...