Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

לאחר מעל כשנה וחצי במהלכה הרשיתי לעצמי להחזיק ג'יפ (טראנו 97 ידנית בנזין) בעקבות העובדה שלעבודה נסעתי ברכבת, כעת אני עובר מקום עבודה ומעוניין להחליף את הרכב לנעים וחסכוני יותר.

לפני הטראנו הייתה לי מיצובישי קולט ידנית (95) מאוד מהנה לנהיגה אבל גם ישנה ולא בטיחותית.

אני מחפש רכב קטן שיהיה מהנה לנהיגה מבחינת ביצועים (רצוי ידני) עד 35,000 ש"ח.

אני מאוד אוהב רכבים יפנים אבל מעט מדי מהם חסכוניים ומהנים לנהיגה (דייהטסו סיריון אינו רכב מהנה לנהיגה) ורובם אוטומטיים (לא פוסל).

כרגע האופציות שחשבתי עליהן מסתכמות בקונצרן פולקסוואגן (סיאט איביזה, סקודה פאביה, פולקסוואגן פולו) לכולן יש דגמים "ספורטיביים" ידניים עם מנועי 1.4-1.6

אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה נוספת או שיכול לתת לי קצת יותר מידע על האופציות לעיל.

תודה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אני בדיוק כמוך , מחפש את אותו דבר ...

שווה לך לבדוק במגרשי אוטודיל באינטרנט שם הרכבים בסגנון שאתה רוצה. אומנם רובם מעל המחיר שחיפשת, אבל לפעמים יש מציאות , הרי אוטודיל עושים טרייד אין לסיאט סקודה ופולסווגן...

דבר נוסף שעשיתי זה להיכנס ללוחות רכב באינטרנט ולחפש ע"פ (ידני, באזור מגורי, בשנתון המתאים לי, ומנוע בנזין)

הדבר הזה העלאה בפני אפשרויות שונות ומעניינות של רכבים, וכך פסלתי לאט לאט כל מיני דגמים ..

אשמח גם מאחרים לתשובות כי בעניין זה גם אני אובד עצות !

פורסם

ראשית אציין שאני מעט משוחד: בעליה של פולו 2007 ידנית 1.4 שעתידה לעלות למכירה בימים הקרובים.

הרכב אצלי 3.5 שנים, נקנה מעמית לעבודה, חסכוני מאוד (1:15 - 1:17 עם נסועה של 3/4 בעיר ו-1/4 מחוץ לעיר), בתקופה הזו הוחלף מאוורר ומשאבת נוזל שמשות (היה תקול במעמד הרכישה). בתוך העיר הפולו לא הרכב הנוח ביותר אבל גם לא מרסקת עצמות, מחוץ לעיר המצב משתפר.

מהנה לנהיגה? לדעתי יחסית כן, אני מגיח לצפון אחת לכמה שבועות ומאוד נהנה בנסיעה. רק צריך לזכור שמדובר ב-80 כ"ס בלבד, אם אתה מחפש boy racer זה לא הרכב בשבילך אבל הכוח מספק.

אם יש לך שאלות נוספות, תרגיש חופשי (בהודעה פרטית או כאן).

פורסם

ראשית תודה לעונים :-P

Avia - על יאריס TS חשבתי ואחפש, איגניס נכנסה בזכותך רשימה ולצרפתיות אני לא מתקרב (יסלחו לי אוהדי נבחרת הטריקולור).

superomeriko - תקרא לי שמרן, אני לא מתקרב למגרשי טרייד-אין.

ew4 - ראשית תודה על השיתוף, אם כבר פולו אז אני חושב יותר בכיוון של מנוע 16V בעל 100 (או 101) כ"ס.

הוספתי לרשימה המכובדת גם קורולה RUN-X ידנית.

מישהו יודע משהו על הונדה ג'אז?

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם (נערך)

אלוהים ישמור! טויוטה רנקס זה ה"אוטו דודות" האולטימטיבי, הוא אמין, זריז וחסכוני, אבל צעירות והנאה אין.

הונדה ג'אז, גם פה, היא שימושית וחסכונית, אבל כיף? מעולם נהגתי בה (בדור הראשון) אבל יש אחרות כ"כ הרבה יותר כיפיות וזולות.

מבחינת ביחס כיף לשקל (אני מדבר על עלויות קניה,תחזוקה וצריכת דלק) יש 2 מועמדות:

פיז'ו 206 XS

יאריס T-sport

הן יעלו חיוך על פניך בכל פניה, מחירי ביטוח, טיפולים, חלפים כמו בכל רכב אחר.

הן ההוט-האצ' למי שלא מוכן להקריב את נוחות הנסיעה וחשבונות המוסך.

אני כבר ממש תקליט שבור, לפני 4.5 שנים הייתי בדיוק במקרה שלך, קניתי 2004 206 XS (כי היאריס היו ממש יקרות), היא כיפית.

נכון המנוע לא מדהים, אבל תלחץ עליו והוא יאיץ בקצב טוב.

אבל מה שעושה את ה206 הם השילדה וההגה, פשוט כיף, האוטו חד מגיב בשמחה, נשלט וגם בולם יפה.

עושה 1:12 במשולב בנהיגה נלהבת.

אמינות, מעולם נתקלתי, וכמובן שהיו דברים שדרשו תשומת לב (תיכף ב200000 ק"מ) מחירי התיקונים היו סבירים.

בפולו מהשנים הללו לא נהגתי, אבל אני מאוד מסופק שהיא תוכל לעשות לך כיף כמו ה206 והיאריס.

עריכה אחרונה על ידי עומר ב
  • תוכן חדש...