Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אם משעמם יום אחד, לחנות את האוטו במקום "מועד לפורענות" עם סט חדש ונוצץ, לחכות בסבלנות ולהפחיד את הילדים שיותר לא יחשבו לעשות את זה.

אבל כמו שנאמר, יבואו אחריהם עוד ילדים. לפחות זה ייתן לי סיפוק רגעי:twisted:

Audi A3 8V Sportback

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אני מציע כבר לא לקנות מערכות סטראו, ג'אנטים מגנזיום, מגיני רוח, סמלים לאוטו, ובכלל לא לקנות רכב כי זה מאוד גניב :shock:

(מיועד לכל אלו שהציעו לחזור לוונטיל השחור ולא לשים את היפים כי יגנבו אותם שוב) :wink:

פורסם

זה הפתרון שאני מצאתי לעצמי , אחרי שגם לי גנבו.

בלינק הבא ( אני לא יודע איזה מודל הרכב שלך, אבל אתה בטוח תסדר ).

הדבר הלא נוח בזה, ברגע שאתה רוצה למלא \ לבדוק אויר בצמיגים - זה הופך להיות מסורבל.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אז אני מציע כבר לא לקנות מערכות סטראו, ג'אנטים מגנזיום, מגיני רוח, סמלים לאוטו, ובכלל לא לקנות רכב כי זה מאוד גניב :shock:

(מיועד לכל אלו שהציעו לחזור לוונטיל השחור ולא לשים את היפים כי יגנבו אותם שוב) :wink:

לא צריך להסחף, רק להסתכל על העובדות. הוונטילים נגישים לכל ולפיכך גניבים במיוחד. להשקיע בכאלו שמחזקים עם ברגי אלן רק יסרבלו את כל התהליך של בדיקת ל.א ומילוי, וגם אלו גניבים (איפה ברלד שיגיד את זה).

פורסם
זה הפתרון שאני מצאתי לעצמי , אחרי שגם לי גנבו.

בלינק הבא ( אני לא יודע איזה מודל הרכב שלך, אבל אתה בטוח תסדר ).

הדבר הלא נוח בזה, ברגע שאתה רוצה למלא \ לבדוק אויר בצמיגים - זה הופך להיות מסורבל.

ראיתי את זה, אבל החשש שלי שאם ימשכו יותר מידי חזק הונטיל יקרע, ואז אני לא אצטרך להחליף רק את הפקק שלו, אלא את כל הצמיג, ולזה ממש אין לי כוח.

Audi A3 8V Sportback

פורסם
ראיתי את זה, אבל החשש שלי שאם ימשכו יותר מידי חזק הונטיל יקרע, ואז אני לא אצטרך להחליף רק את הפקק שלו, אלא את כל הצמיג, ולזה ממש אין לי כוח.

לא חושב שיהיה להם כל כך כוח לשלוף את הונטיל ( אלא אם כן הם ממש שונאים את האוטו שלך ויבואו עם לדרמן ), בכל מקרה אני ניסיתי לפתוח את הונטיל אחרי זה סגירה - ללא הצלחה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא נוח לבדוק אויר עם זה, צריך להסתובב עם מפתח אלן כל הזמן וזה מעצבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא חושב שיהיה להם כל כך כוח לשלוף את הונטיל ( אלא אם כן הם ממש שונאים את האוטו שלך ויבואו עם לדרמן ), בכל מקרה אני ניסיתי לפתוח את הונטיל אחרי זה סגירה - ללא הצלחה.

הם לא באים עם לדרמן אבל היום כל ילד מסתובב עם סכין...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אתה צודק, הם לא באים עם לדרמן, אצלי הילד הגיע עם פלאייר פטנט להוריד את מכסה הונטיל מהרכב ... אחרי שלא הצליח בסיבוב רגיל

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

על מה אתם מדברים?

את השחורים הפשוטים הנ$לות מורידים לי.

בחניה מתחת לבית.

ולא פעם אחת. כבר לא נעים לי מהצמיגאי שלי. הוא בטח חושב שיש לי פטיש לפקקים.

את הפקק של החור שמכסה את החיבור לוו גרירה בפגוש הקדמי כבר גנבו לי:shock:.

באמת שכבר נמאס.

והכי יפה שאני יודע טוב מאד מי אלו שלקחו (גם את המכסה של הוו, הוא דווקא לא ילד. סתם בבון מסוכן.יש לו אוטו כמו שלי, בצבע אפור, עם מכסה בצבע שמפניה לוו גרירה :D), אבל אין לי ראיות, וממש לא כדאי לי להסתבך עם ההורים שלהם. אז אני יכול ללכת לעשות חומוס...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
בואו אספר סיפור ואסגור בשאלה.

לפני כחודשיים נסעתי לים בהרצליה, וכאשר עברתי בחניון של המלון הסמוך לחוף אכדיה(מלון אכדיה?) נאלצתי לעצור כי אופניים נזרקו מולי. הסתכלתי הצידה ואני קולט 4 ילדים, אחד לכל גלגל מפרקים את הונטילים ממזדה 3 צורה חדשה. יצאתי מהאוטו וצרחתי עליהם כמו משוגע לדעתי אחד ח*רבן במכנס. עשו את עצמם כאילו הם לא עשו שום דבר, ואני לאחר מסכת הצעקות נותרתי אובד עצות. מה יכולתי לעשות מלבד להפחיד אותם בתקווה שלמדו את הלקח? הרי שוטר יצחק לי בפרצוף אם אני אדווח ואפילו אל תחשבו על להציע להרים יד. מה אתם הייתם עושים?

אגב, שתי מכוניות משם חנתה מאזרטי, אבל כנראה הילדים כאלה מטומטמים שאפילו לא ידעו להבדיל

כל הכבוד על האחזרחות הטובה.

אני הייתי בנוסף על הצעקות ויותר טוב לפני, בשעת מעשה , מוציא את הסלולרי מצלם אותם ומאיים עליהם שזה יימסר למשטרה.

פורסם

חבל לדעתי להשקיע על מכסי וונטילים אם מה שאתם מתארים, זו גניבות חוזרות ונשנות.

רוצים אחד צבעוני ? תצבעו ונטיל רגיל (שחור) באיזה צבע יפה ומפתה.

ייגנב ? לא נורא תמיד ניתן להכין עוד (וגם הגנב יגלה אולי שהצבע מתקלף לו).

alfa 156 2.5.

פורסם

או לקנות בשקל ב-ebay - רצוי סטוק שישכב בתא הכפפות או בקופסה של הנורות הרזרביות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...