Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שנשאלת במצב כזה היא "כמה סבלנות יש לי להחליף כל פעם".

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרוטים, זה מה שאתם. מי משקיע בונטיל "מיוחד". מה זה נותן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אל תשכח את הכוח שזה מוסיף :)

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

מה זה משנה "מה זה נותן"?

בא לי לשים את זה ברכב ולדעתי זה נחמד, גם אם אני היחידי שרואה ושם לב לזה, וזכותי שלא יגנבו לי את זה.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

אתה צודק לגמרי, אכן זכותך שלא יגנבו. אבל זה לא אומר שלא יגנבו

אז אתה צריך להחליט בין לקנות חדשים וכל פעם לשים אותם לבין לוותר מראש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

אתמול הגיעו אלי ונטילים יפים עם סמל של פיאט,זה הגיע עם מפתח שבדי מתאים שבעזרתו אפשר לחזק אותם ברמה כזאת שאף ילד ממוצע לא יתקרב ללהצליח לסובב,וזה בערך הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי למנוע את התופעה בלי משהו מסורבל כמו ברגי אלם

עלה לי כמה גרושים ונכון שזה שטות ורק חדי עין ישימו לזה אבל זה נחמד אז למה לא?

התזמון של השרשור הזה מדאיג אותי :oops:

עריכה אחרונה על ידי shayasher
פורסם

לי היו פקקים כאלה כבר קרוב לשנה ובשבוע האחרון שהייתי במילואים גנבו אותם. מאחל שיגנבו לילדים שלקחו לי אותם את האופניים.

ואני לא אקנה יותר כאלה, זה לא כזה גרושים זה בסביבות ה 20 שח לרביעיה זה עדיין כסף.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אתמול הגיעו אלי ונטילים יפים עם סמל של פיאט,זה הגיע עם מפתח שבדי מתאים שבעזרתו אפשר לחזק אותם ברמה כזאת שאף ילד ממוצע לא יתקרב ללהצליח לסובב,וזה בערך הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי למנוע את התופעה בלי משהו מסורבל כמו ברגי אלם

עלה לי כמה גרושים ונכון שזה שטות ורק חדי עין ישימו לזה אבל זה נחמד אז למה לא?

התזמון של השרשור הזה מדאיג אותי :oops:

בדיוק כאלו עם המפתח שבדי גנבו לי לפני חודש :x לא מתייאש והזמנתי את האלו עם האלן:wink:

פורסם

לי גנבו את הונטילים בצורה קצת שונה.

נסעתי לפני כמה שנים עם אבא שלי לקנות 4 צמיגים בכפר ליד סכנין,על הצמיגים שלנו היו ונטילים יפים מצופי ניקל.

לאחר שפירקו לנו את הצמיגים על מנת להרכיב חדשים הרכיבו ונטילים רגילים ואת שלי שמו לאיזה ילד עם איביזה,לא היה לי אומץ לפתוח את הפה מחשש שיתקפו אותנו העמלקים האלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לי גנבו את הונטילים בצורה קצת שונה.

נסעתי לפני כמה שנים עם אבא שלי לקנות 4 צמיגים בכפר ליד סכנין,על הצמיגים שלנו היו ונטילים יפים מצופי ניקל.

לאחר שפירקו לנו את הצמיגים על מנת להרכיב חדשים הרכיבו ונטילים רגילים ואת שלי שמו לאיזה ילד עם איביזה,לא היה לי אומץ לפתוח את הפה מחשש שיתקפו אותנו העמלקים האלה.

מה לא ידעת שזה חלק מהשירות?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.:mm_yeah:

מזכיר לי את הילדון ששוטף את השאסי של הקורולה.:-D

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מזכיר לי את הילדון ששוטף את השאסי של הקורולה.:-D

הוא כבר לקח את זה לרמה אחרת של שלמות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...