Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי ונטילים לרכב, וסוף סוף אחרי חודש שלם הם הגיעו לפני יומיים. היום ירדתי לאוטו וראיתי שגנבו לי את כל הארבעה.

אותו מקרה קרה לי לפני חודשיים, רק שאז היו לי עוד כמה ימים של חסד עם הונטילים היקרים שלי.

אני כבר הזמנתי חדשים אבל מה לעזאזל אפשר לעשות כדי למנוע את הגניבות המעצבנות האלה?

אני לא גר במקום מפוקפק או משהו, אני לא מבין למה לעשות את זה, מה כל כך מיוחד בזה? הדברים האלה עולים במקסימום 10 שקל, למה לגנוב אותם??

אני פשוט מיואש ויודע שגם את החדשים יגנבו בתוך מספר ימים ספורים. כנראה שבסוף אצטרך להשלים עם העובדה שלאנשים קשה לראות דברים "מיוחדים" (ונטילים, כן? ראבק) בלי לגנוב אותם, ולשים את השחורים הרגילים. אולי על הדרך אני אחליף את האוטו למאזדה 323 1600 אוטומטית מלאה בשריטות ובכלל אני אהיה בראש שקט..

בקיצור, אם למישהו יש רעיונות איך בכל זאת ניתן למנוע את הגניבות המעצבנות האלה, אני אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי Kutter

Audi A3 8V Sportback

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חנייה פרטית ונעולה גם בבית וגם בעבודה- ולא להוציא את הרכב לשום מקום שבוא אין לך חניה פרטית ופיטבול צמוד לרכב 24/7.

ועכשיו ברצינות, לא יעזור כלום, לי גנבו ונטילים בצבע ניקל כאשר הייתי בחופשה עם הרכב באילת.

פורסם

גם לי גנבו. אלה ילדים כנראה, הדרך היחידה היא לסגור את הוונטילים מאוד חזק.

ד.א יש באיביי וונטילים קצת יותר מיוחדים עם נעילה.

פורסם

הכיסוי ונטילים שלך כנראה נראה מצויין עם האופניים החשמליות של הילד בן הטובים שגר בבניין ליד :lol:

לילד המסכן אין סבלנות לחכות חודש למשלוח, אז הוא לוקח את מה שיש (לך).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

דובר על זה המון - לא ניתן למנוע

הגנבים הם ילדים שמחליפים את הפקקים הללו באלו שיש להם על האופניים

יש כל מיני פקקים מאובטחים שננעלים עם מפתח אלן אבל מקשים עליך לבדוק לחץ אוויר כשצריך ויכולים לגרום לילד המתוסכל לתלוש לך את כל הפיה דבר שיגרום ליציאת כל האויר מהצמיג וביקור בפנצ'ריה...

בקיצור, תחזור לשחורים או שתשמור על הרכב 24 שעות

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מיילא כשגונבים לך את כל הארבעה, אבל מה אני אגיד על זה שגנבו לי אחד עם סמל של שקודה מהפאביה?

מהבאסה הורדתי את כולם, עד עכשיו שוכבים אצלי במגירה כמזכרת.

וזה עוד היה לאור יום, בחניה של העבודה, ילד בן מיעוטים שפשוט ראה והחליט שזה שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן, אני רואה שרשורי תסכול של אנשים על הגניבות האלה, כנראה שבאמת אין מה לעשות. רק חבל שלא תפסתי את הילד הגנב בשעת מעשה.

אז אחרי שהנגלה הבאה תגנב נחזור לשחורים, באסה.

Audi A3 8V Sportback

פורסם

אין פתרון לצערי למעט להחליף לוונטילים רגילים.

וונטילים עם נעילה יכולים רק לאתגר את הילד שמנסה לגנוב לך אותם והאידיוט הקטן עשוי לגרום לנזק גדול יותר מאשר גניבת וונטילים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא מזרח?

לי גנבו בחניון של סופרמרקט ברמת ישי מכסים שהכנתי בעצמי מקוביות שש-בש, זה יותר מעצבן.

אתה תמיד יכול לגנוב את זה חזרה מהאופניים של הבן של השכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בואו אספר סיפור ואסגור בשאלה.

לפני כחודשיים נסעתי לים בהרצליה, וכאשר עברתי בחניון של המלון הסמוך לחוף אכדיה(מלון אכדיה?) נאלצתי לעצור כי אופניים נזרקו מולי. הסתכלתי הצידה ואני קולט 4 ילדים, אחד לכל גלגל מפרקים את הונטילים ממזדה 3 צורה חדשה. יצאתי מהאוטו וצרחתי עליהם כמו משוגע לדעתי אחד ח*רבן במכנס. עשו את עצמם כאילו הם לא עשו שום דבר, ואני לאחר מסכת הצעקות נותרתי אובד עצות. מה יכולתי לעשות מלבד להפחיד אותם בתקווה שלמדו את הלקח? הרי שוטר יצחק לי בפרצוף אם אני אדווח ואפילו אל תחשבו על להציע להרים יד. מה אתם הייתם עושים?

אגב, שתי מכוניות משם חנתה מאזרטי, אבל כנראה הילדים כאלה מטומטמים שאפילו לא ידעו להבדיל

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

מניסיון עם רכב קודם שהחלטתי לקשט בונטילים, אזור ממש לא בעייתי, לא רק שנגנבו באותו השבוע, גם הורידו אוויר באחד הצמיגים וגרמו לי לחשוב שזה פאנצ'ר (על כל המשתמע מכך), אז לא רק בגלל הכסף שהולך, ממליץ לא לשים ונטילים שעל הדרך ה"גנבים" לא יגרמו עוד נזק.

Miata ND2

פורסם

אני קונה כבר סט רביעי של וונטילים עם הלוגו של מאזדה + הנעילה המיוחדת, וגם הרכב חונה בחניה פרטית, ועדיין מצליחים לגנוב.

אני כמעט בטוח שגונבים במקום כלשהו שחניתי בו, ולא מתחת לבית.

אין מה לעשות, זה עולה גרושים אז אפשר להזמין עוד, ולקוות רק שאי פעם תוכל לתפוס מישהו עושה את זה על חם:2gunfire::popcorn::bad-word::snipersmi:evilbat:

• תוכן חדש...