Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חלש בחנייה ברוורס אבל אם אני לא יצליח לגרום לרכבים אלה להפסיק להחנות שם אצטרך ללמוד , תודה.

כל נהגי ישראל צריכים להודות לבעל הברלינגו שהוא גרם לך ללמוד לחנות ברוורס בזמנך הפנוי ולא באמצע כביש סוען ולחוץ.

דעתי היא, בנאדם שלא מסוגל לחנות, עדיף שלא ינהג, אל תבזה את הרשיון שניתן לך.

אגב, אם תציין איזור מגורים, אולי תמצא איזה חבר פורום מנוסה שיוכל לבוא ולתת לך כמה טיפים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי 10-20 פעמים שתכנס לחניה ברוורס זה יבוא לך טבעי. בודדות הפעמים מאז שהוצאתי רישיון שחניתי עם פנים למדרכה בחניה אנכית. תמיד עדיף לצאת לכביש שיש לך יותר שדה ראיה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

המצב אצלך (פות"ש) בחנייה, דווקא דיי בסדר (להבדיל מתמונות אחרות שהלו פה, ששם זה באמת מסובך לצאת מהחנייה).

תתחיל באמת כפי שאמרו לך, להתחיל להחנות ברברס. "תשקיע" קצת יותר זמן בחנייה ע"מ שתוכל לצאת ביתר קלות למחרת.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה לא יודע מה זה חניות צפופות באמת אז.

מאז שיש לי רישיון עד היום, 9שנים בערך, אולי יותר, אני באמת יכול לספור לך את מספר הפעמים שלא חניתי ברוורס.

תלמד לחנות כמו שצריך וזהו, יהיה בסדר.

ובאמת שלא הייתי מעז להתחיל במקומך את התלונות האלה על החניות, זה משותף לכמה בניינים, אתה יכול למצוא את עצמך בחיכוך לא נעים בכלל עם אנשים ואף אחד לא יכול לדעת לאן זה יתפתח אם בגלל התלונה שלך פתאום יכריחו את כולם לא להחנות במקומות האלה.

פורסם

במחילה מפות"ש, קראתי את הפוסט והכי סיקרן אותי זה החתימה של M.L. אתה יכול לפרט את השיטה היעילה לתדלק ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מבין אותך לגמרי, גם אצלי מצב דומה רק יותר גרוע.

כשחונים אצלי בשוליים, מאד קשה להכנס ברוורס לחנייה ואז אני נאלץ להכנס בנסיעה עם הפנים לתוך החנייה , אבל אז מאד קשה לצאת ברוורס.

אין פיתרון אמיתי, אני משתדל בזמני עומס להחנות כשהקצה של הרכב בולט מהחנייה החוצה בצורה שלא תפריע לתנועה אבל תפריע קצת לחונים.

ונראה לי שכיפת בטון יכולה לפתור את הבעייה.

פורסם

למרות שהמצב נראה סביר+ , אם זה עדיין מפריע לך וועד הנביין יכול להציב עמודי חניה כדי למנוע עמידה בצמוד לשפת המדרכה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי יש לך מקום להחנות ברוורס ואתה סתם מתעצל,הצבת העמודים רק מדגישה את אי יכולתך לנהוג ברוורס ותיצור מתחים בין השכנים.

פורסם

מארק אני לא אמרתי שאין לי איפה להחנות , התלוננתי על זה שהמעבר הרבה יותר צר והרכבים לא נותנים לי לצאת בצורה חלקה וקלה מהחנייה שלי והם חונים לא במקום חניה מוגדר זה מה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור

פורסם
מארק אני לא אמרתי שאין לי איפה להחנות , התלוננתי על זה שהמעבר הרבה יותר צר והרכבים לא נותנים לי לצאת בצורה חלקה וקלה מהחנייה שלי והם חונים לא במקום חניה מוגדר זה מה שהכי מעצבן אותי בכל הסיפור

לפי התמונה הברלינגו זה מקור הבעיות שלך דבר עם בעל רכב ותבקש ממנו שיחנה קצת יותר רחוק.

אם תסתכל טוב במידה והיית נכנס לחנייה ברוורס יכולת לצאת בקלות יותר מהחנייה עם כמה שפחות רוורסים.

פורסם

היה שכן אדיב שהתחשב במשפחה שלך ונתן לך מקום חניה, תהיה גם אתה אדיב ואל תמנע משכנים שלך חניה.

בסופו של דבר יש שם מספיק מקום לתמרון רוורס. מה אתה עושה כשאתה צריך להחנות מחוץ לחניה הפרטית שלך ולהכנס לחניה צפופה במקום ציבורי? מתעצבן על מי שחונה ברחוב?

בסופו של דבר אף אחד לא חסם אותך ואתה יכול לצאת, קצת סבלנות והתחשבות הדדית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...