Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ! יש לי בעיה מאוד מציקה שרכבים חונים בשוליים של כניסה לבערך 15 חניות רגילות וכתוצאה מכך קשה לי מאוד לצאת ולהכנס לחנייה שלי ( אני צריך לתת אחורה ואז להכנס שוב לחנייה ואז לנסוע שוב אחורה כדאי לצאת ). רציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות בנוגע לבעיה . יש לציין שדברתי עם העיריה והם אמרו שהם לא מתעסקים בחניות פרטיות ומי שיכול לעזור במקרה כזה זה רק המשטרה , פניתי למשטרה והסברתי להם את הבעיה הם אמרו שישלחו פקח ואין לי מושג אם הוא הגיע בכלל אבל לדעתי הם התקשרו לשני רכבים ולאחר שעה הם כבר לא היו שם אך הבעיה לא נפתרה מכיוון שבאו 2 רכבים אחרים וחנו במקומם . זאת מכה קשה ומעצבנת אני כבר לא יודע מה לעשות איתם .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכבים חונים בשטח פרטי או בשטח ציבורי? האם הם חונים באדום-לבן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קצת קשה לי להסביר בכתב אז אשמח לשלוח לך תמונות בשביל להראות את המצב בצורה הטובה ביותר . הרכבים חונים בשטח החנייה עצמה , החנייה היא חנייה משותפת ל 4 בתים גדולים ולכל דירה יש חנייה פרטית אבל מסיבה כולשהיא אנשים חונים גם בשוליים שהם לא נחשבים חניה בכלל ומקשים עלי לצאת ולהכנס לחנייה הפרטית שלי . המדרכה שם ללא שום צבע ( אפורה )

פורסם

תוכל להעלות תמונות לפורום.

האם מדובר בדיירי הבתים או בזרים? אם מדובר בדיירי הבתים הרי שהסברה על ידי הועד תעשה את העבודה, גם הם רוצים לשמור על רכב שלם.

אם מדובר בזרים ניתן לנסות להציב שלטים ולקוות לטוב.

במקום הקודם שבו גרתי היתה בעיה של כלי רכב שחנו על המדרכה בכניסה לבניין - מה שפתר את הבעיה היה הצבת מספר כיפות בטון ("צבים") במקום. איני יודע אם הדבר חוקי בכניסה לחניה, ובכל מקרה צריך לוודא שמי שנוסע או הולך במקום לא ייפגע מהמככשול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי מושג איך אני מעלה תמונות פה . לגבי הרכבים: ישנם כמה רכבים שחונים שם ( לפחות 4 ) והם עושים תורות . אני יודע בוודאות שחלקים הם דיירים אבל לא יודע לגבי כולם =\ מצב מעצבן .

פורסם

הנה מדריך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522790-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%AA-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8

אני די מבין למה הכוונה. דברו עם ועד הבית, שישים כדורי בטון היכן שחונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

7.jpg טוב הצלחתי להעלות את התמונות :p ככה זה נראה : נ"ב הרכב שלי זה הרנו קליאו . מה כדאי לעשות לדעתכם חברים יקרים?

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

האמת - נשאר מספיק מרווח למעבר של רכב, אניחשוב שאפילו משאית קלה ולא נראה לי שמפריעים לך לצאת מהחניה, לפחות לא במצב המתועד בתמונות.

אני מניח שמדובר בבניין עם חניה אחת לכל משפחה (אולי לבודדות שתי חניות) - ומצב של מחסור בחניה בסביבה.

לדעתי ניסיון למלחמה על הנושא יגרום רק מתחים, וביום שבו לך יהיו שתי מכוניות גם אתה תצטרף לחגיגה. חשוב על העתיד.

פורסם

אני לא יודע עד כמה רואים את זה בתמונות אבל לי אישית קשה לצאת מהחנייה (אני נהג חדש וצעיר ) ואני לא מצליח לעשות זאת מהפעם הראשונה שאני נותן רוורס . יש למשפחה שלי 3 רכבים ו 2 מהם חונים בחנייה פרטית כי קיבלנו חנייה של שכן כיוון שאין לו רכב הוא היה אדיב ונתן לנו את שלו . את הרכב השלישי אנחנו מחנים מחוץ לחנייה הגדולה של שאתה רואה בתמונות . לדעתי זה לא מצב שצריך לקרות , למה אני צריך לסבול בגלל כמה אנשים מעצבנים שמפריעים לי ע"י כך שחונים במקומות ללא חניה נורמלית? :S

פורסם (נערך)

בוא ואלמד אותך טריק קטן שיקל לך על החיים, שיטה שלעתים קרויה "נוהל טייסים": הכנס לחניה ברברס וצא עם הפנים קדימה.

אני עושה זאת כמעט תמיד, אפילו במדינות אירופיות שבהן זה לא מקובל.

אתה מוזמן להצטרף אלי ביציאה מהחניה באחד ממקומות העבודה שלי. מדובר במקום עם מחסור קשה בחניה, אנשים חונים בשלשות ומשאירים מספרי טלפון כדי שאפשר יהיה לבקש מהם להזיז את הרכב, לעתים אני צריך להתקשר ל-3 אנשים על מנת לצאת מהחניה (אישית איני חוסם אף אחד - אני דואג להגיע לעבודה מוקדם מאוד, בין השאר משיקולי חניה). עם רכב בגודל דומה לזה שלך (סויפט) אני מצליח להשתחל במעברים צרים מאד, ולפעמים מצטער שאין לי רכב עוד יותר קטן (מצד שני, בכביש 22 אנילפעמים מצטער שהרכב שלי לא קצת יותר גדול).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אני לא יודע עד כמה רואים את זה בתמונות אבל לי אישית קשה לצאת מהחנייה (אני נהג חדש וצעיר ) ואני לא מצליח לעשות זאת מהפעם הראשונה שאני נותן רוורס . יש למשפחה שלי 3 רכבים ו 2 מהם חונים בחנייה פרטית כי קיבלנו חנייה של שכן כיוון שאין לו רכב הוא היה אדיב ונתן לנו את שלו . את הרכב השלישי אנחנו מחנים מחוץ לחנייה הגדולה של שאתה רואה בתמונות . לדעתי זה לא מצב שצריך לקרות , למה אני צריך לסבול בגלל כמה אנשים מעצבנים שמפריעים לי ע"י כך שחונים במקומות ללא חניה נורמלית? :S

בעצם מה שאתה אומר זה

שעד שלא תלמד לנהוג כדאי לכולם להתחשב בך ולהתרחק כדי לא לעצבן אותך ?

פורסם

בפועל אתה צודק וזה לא מקום חניה, אך אין שם אפילו סימון של אדום לבן.

אבל תתפלא לראות תופעות דומות בתוך מתחם החניה ששייך לקומפלקס שלנו.

למזלי אני נמצא במקום כזה שאין לי הפרעות (אני צמוד לשער היציאה), אך מי שחונה בחלק העליון של החניה אכן סובל יותר ממך.

השאלה מי הם האנשים. אם אתה יודע שמדובר בחבר'ה רגועים שיסכימו לדבר איתך ולא ינפנפו אותך - תנסה. אם לא, אז נסה למצוא פתרון אחר.

יצאתי עם רכב כמו שלך ממקומות חניה הרבה יותר גרועים בלי להשתגע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור בחייאט ראבק איך יכול להיות שם סימון אדום לבן מה זה נראה לך כביש עירוני? זה כולה חנייה ענקית של איזה 100 חניות ל 4 בתים ענקיים .

ספריאל : אני חלש בחנייה ברוורס אבל אם אני לא יצליח לגרום לרכבים אלה להפסיק להחנות שם אצטרך ללמוד , תודה.

יגאל : מה שאני אומר זה שכל בן אדם היה מתלונן שקשה לו לצאת במצבי , אני אומר לכם את זה לא כי היותי נהג חדש אלא כי זה פשוט מעצבן אותי שאין תרבות נהיגה מינימלית בארץ הזאת !!!

פורסם

לא רואה פה בעיה,אתה צריך לבוא לבניין שלי וללמוד מה זאת "תרבות ישראלית".

שבת 4 בבוקר אני מכוון את אבא שלי כדי שיוכל לצאת לעבודה כאשר חתיכת חרא חוסם את היציאה מהחניה 10373731_767264066627784_4385678948888252836_n.jpg?oh=9ceb9741f13a1296585f89e7b4360b39&oe=5379EB60&__gda__=1400475043_d7500080514492100b31960afde66905

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא רואה איך הרכבים אמורים להפריע לך. אולי זה קצת פחות נוח אבל עם כל הכבוד הפיתרון ההגיוני הוא שתתרגל נסיעה ברברס.

• תוכן חדש...