Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנסות עם התקן DA למקדחה של מגס

שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים.

בסוף השבוע האחרון החלטתי ליישם את הידע והמוצרים שרכשתי בחודשים האחרונים אחרי שעות קריאה בפורום.

רכשתי מחבר פורום את ההתקן המקדחה של מגס כולל כריות שונות.

העדפתי ללכת על פתרון אמצע במקום לשפשף ידני או להוציא סכום גדול על מכונת פוליש מקצועית.

אני חייב לציין שהמכשיר הזה מעולה!!! ונתן תוצאה נהדרת בממש מעט זמן (3 שעות כל הרכב ביסודיות, כולל פלסטלינה, קומפאונד, גלייז ווקס)

אין לי מניע מסחרי, פשוט שחיפשתי המלצות על המכשיר הזה כמעט ולא מצאתי פה.

חיברתי אותו למקדחה של בוש סדרה 550 (400 ש"ח)

עכשיו שאלה ברשותכם

כמה חומר לשים? שמתי 3 "אפונים" אבל הרגשתי שזה מספיק רק למשטח אחד בכל פעם. (הספוג מתייבש ולא משאיר סימני חומר על האוטו)

האם צריך לשים בכל משטח שוב חומר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה היא כן, העבודה מתבצעת כל פעם על שטח של משו כמו מטר מרובה אחד, אחריי כל מעבר צריך להוסיף חומר.

לפי מה שידוע לי ככה זה גם במכונות הפוליש האחרות ואני כשעשיתי פוליש לרכב שלי בצורה ידנית זה מה שעשיתי גם כן.

אני זוכר שבעבר צ׳יפופו המליץ על השפרצה עדינה ממש של מיים על האפליקטור וזה מונע ספיגה מהירה של החומר לתוך האפליקטור, ניסיתי את זה ואכן זה עוזר במקצת.

תעלה תמונות של לפניי ואחרי שנוכל להנות גם מהתוצא הסופית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן חברים.

בסוף השבוע האחרון החלטתי ליישם את הידע והמוצרים שרכשתי בחודשים האחרונים אחרי שעות קריאה בפורום.

רכשתי מחבר פורום את ההתקן המקדחה של מגס כולל כריות שונות.

העדפתי ללכת על פתרון אמצע במקום לשפשף ידני או להוציא סכום גדול על מכונת פוליש מקצועית.

אני חייב לציין שהמכשיר הזה מעולה!!! ונתן תוצאה נהדרת בממש מעט זמן (3 שעות כל הרכב ביסודיות, כולל פלסטלינה, קומפאונד, גלייז ווקס)

אין לי מניע מסחרי, פשוט שחיפשתי המלצות על המכשיר הזה כמעט ולא מצאתי פה.

חיברתי אותו למקדחה של בוש סדרה 550 (400 ש"ח)

עכשיו שאלה ברשותכם

כמה חומר לשים? שמתי 3 "אפונים" אבל הרגשתי שזה מספיק רק למשטח אחד בכל פעם. (הספוג מתייבש ולא משאיר סימני חומר על האוטו)

האם צריך לשים בכל משטח שוב חומר?

היי,אשמח לדעת באיזה קאומפאונד השתמשת ומה היה מצב הצבע ורמת הסווילרים לפני ואחרי,גם אני רכשתי מכונה כזאת ואני כרגע מתעניין על איזה פוליש כדאי ללכת

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Ultimate compoundשל מגוואירס - פוליש

Ultimate polish של מגס -גלייז

סופר וקס של אוטו גלים

בערך 80 אחוז מהסווירלים נעלמו, אבל הרכב בכל זאת בן 20.. אני מאמין שעוד יד על הרכב ורובם יעלמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Ultimate compoundשל מגוואירס - פוליש

Ultimate polish של מגס -גלייז

סופר וקס של אוטו גלים

בערך 80 אחוז מהסווירלים נעלמו, אבל הרכב בכל זאת בן 20.. אני מאמין שעוד יד על הרכב ורובם יעלמו.

נישמע שיצא מעולה, תודה על השיתוף

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, רק חבל שה UC הוא פוליש גס, והUP הוא פוליש ברמת חיתוך בינונית וממש לא גלייז, גם לא מתקרב.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע רגע.

שאני אבין, אפשר להשתמש עם "ספוג" ייעודי לDA של מגווירס עם מקדחה רגילה ממוצעת?

נניח זה:

http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%92%D7%A1-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-Meguiar-s-DA-Power.html

זו ערכת פוליש של מיני UC שבא עם הספוג הייעודי למכונת DA של מגווירס, אפשר פשוט לחבר אותו למקדחה ממוצעת והוא יעשה עבודה טובה?

ברור לי שזה לא יהיה כמו מכונה ייעודית, אבל יותר טובה מעבודה ידנית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוכן למכור את שלי ב 350 שח כולל 5 ספוגים (2 אדומים 2 שחורים 1 צהוב) וחצי בקבוק של מגווירס קומפאונד וחצי בקבוק מגווירס פיניש ווקס עלה לי מעל 700 השתמשתי רק פעם אחת כל הקודם זוכה הודעות בפרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...
מוכן למכור את שלי ב 350 שח כולל 5 ספוגים (2 אדומים 2 שחורים 1 צהוב) וחצי בקבוק של מגווירס קומפאונד וחצי בקבוק מגווירס פיניש ווקס עלה לי מעל 700 השתמשתי רק פעם אחת כל הקודם זוכה הודעות בפרטי

עדיין אקטואלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוליש גס קומפונאד , לא נועד לפוליש ידני בלבד? (תקן אותי עם אני טועה)

להתקן / מכונה צריך להשתמש בפוליש גס 101 של מגס! ,אותה עבודה פשוט שהוא נועד למכונה ולא ידני.

drive for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...