Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי, וזה אחרי תאונת טוטאל לוס שעברנו (אנחנו בסדר..)

אז בטיחות היא מעל הכל,

אבל עוד דברים שחשובים לנו:

אמינות - לא לראות מוסך כמה שנים לפחות

נוחיות - בעיקר שיהיה מקום בבגאז׳ לעגלה+כמה תיקים וגם מקום לרגליים. אני גבוה יחסית, ולא כל רכב עונה לדרישה הזאת...

צריכת דלק/זיהום נמוכים.

חלפים זולים.

הרכב שנהרס היה סיאט איביזה flow (2013 - שקנינו לפני חצי שנה בלבד),

שבגדול היה נחמד, (ונראה שבמבחן הריסוק שעשינו לו (פגיעה מאחור ברמזור) הוא שמר עלינו יפה), ובמיוחד אהבתי את הדלת החמישית שמאפשרת בגאז׳ ענקי במקרה הצורך..

אבל שתי חסרונות משמעותיים שהיו לו: מזגן חלש במיוחד (קריטי לקיץ הישראלי), וחוסר מקום לרגליים - כלומר, הייתי חייב לבחור למי יהיה מקום, לי או למי שמאחורי, ברמה שאי אפשר היה לשים שקית קניות על הריצפה מאחורי המושב שלי..

חשבתי בכיוון של פוקוס או מאזדה 3, אבל נראה לי שהן נופלות בקטע של הבגאז׳, לא?

אנחנו כמובן גם מעוניינים שהרכב יהיה כמה שיותר חדש. האם האופציה של יד1 0ק״מ מליסינג באמת נפוצה? איזה דגמים יכולים ליפול באזור המחיר הזה? בשביל רכב חדש מהניילונים נוכל קצת להתגמש (נניח עוד 5-10 אלף)

תודה רבה על העזרה,

אביב

פורסם

הכי קרובה לתקציב שלכם כליסינג 0 ק"מ היא המיצובישי אטראז' אבל היא נופלת בהרבה מהאיביזה בסעיפי כיול מתלים, תא נוסעים, יחידת כוח ועידון כללי (בידוד רעשים).

אחרי יש את הריו שתהיה חלשה מהאיביזה שלכם אבל מעבר לזה היא מרווחת ותא המטען שלה יספק זוג עם ילד אחד.

הקרוז היא המשפחתית האמיתית הכי זולה במגרשי הליסינג אבל זה עדיין אומר מעל 90 אלף ש"ח וזה כבר דיי רחוק מהתקציב שלכם.

אם אתם מחפשים משומשת אני חושב שמיקרוואן יהיה פתרון לא רע בשבילכם בזכות המרווח הפנימי הגדול ברכבים האלה. נסו הונדה ג'אז שמגיעה גם בדגם היברדי חסכוני, קיה סול, ניסאן נוט וטויוטה ספייס וורסו.

אם אתם מחפשים משפחתית שגרתית יותר אפשר לנסות יונדאי I30 שמציעה מושב אחורי לא רע בכלל גם בדגם ההאצ'בק, 5 כוכבים במבחן הריסוק, תא מטען שימושי ונוח לזוג עם ילד וצריכת דלק סבירה לקטגוריה - אצלי 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, אפשר לסחוט ממנה קצת יותר אם משתדלים, אני לא עדין במיוחד.

פורסם

אפשר לחפש אולי יונדאי i30CW, בתקציב שלך אפשר למצוא אחת שמורה ומטופלת, אפילו מיד פרטית בלי הרבה ק"מ.

אף אחד לא יבטיח לך שלא תראה מוסך.

יכול להיות שתקנה רכב שנחשב אמין, ותיפול על רכב לימון ויהיו לך הרבה תקלות. ויכול להיות שתקנה רכב עם מוניטין אמינות פחות טוב, והוא יראה אצלך אמינות גבוהה ותכנס רק לטיפולים תקופתיים בלי שום בעיות.

עוד מכונית פרקטית היא רנו סניק. עם מנוע 2.0 וגיר רציף שמגיעים מהניסאן קשאקי האמינות גבוהה. צריכת הדלק מעט גבוהה יותר ממשפחתית 1.6. הרכב מאוד נוח, מרווח ופרקטי.

אם אתם רוצים עדיין להשאר בקטגוריה של סופר מיני, ואם יש מה לדבר על ידניות, אפשר לשקול את הקיה ריו סדאן הידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...