Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה חלק נוסף מיציאת מצרים.

עילומי השם הם כדי לא לפגוע במוסך ישירות, אבל כן להעביר את המסר של איך חברי הפורום רואים את התהלותו של המוסך. תסתכל אחורה בתגובות ותראה שהן עוד יותר חריפות מתגובתי.

דווקא ממך הייתי מצפה להערכה לגבי אנונימיות המוסך.

האנונימיות והערפל סביב שם המוסך וגם סוג הרכב לא תורמת שום דבר לקוראים בפורום. ההודעה שלך דווקא עלולה להשיג תוצאה הפוכה כלומר כול מוסך שמפרסם את עצמו בפורום נהפך להיות 'חשוד'.

אם החלטת לא לפרסם את שם המוסך תמשיך איתו בפרטי את ההתנהלות מכיוון שאנחנו לא שומעים את הצד השני קרי המוסך ואין שום מוסר השכל מהדיון הזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מסכים עם מרק10, שרשור לא רלוונטי לא יודעים במי מדובר חבר הפורום מביע רק את דעתו ועוד רוצה את עזרת חברי הפורום.

פורסם

להבא ניתן להסיק שעדיף לא לבוא למוסך חדש עם כמות גדולה של תקלות - אתה לא יודע מי הם ומה הם לכן יש סיכוי גבוהה שתופתע לרעה.

בנוגע למקרה הספציפי שלך, זה לא חדש שיש מוסכים ש"מדלגים" על בדיקה של הרכב ומתקנים רק את הדברים אותם ציינת תוך חיוב על בדיקה שלא נעשתה בפועל.

בכניסה למוסך חדש הייתי בודק קודם כל אם יש חלון על מנת לצפות במכונאים. אם אין לא הייתי נכנס לשם בכלל, בשורה תחתונה אף אחד לא ידאג לאוטו שלך כמוך, אם אתה רואה משהו מוזר\חריג, תגש למנהל העבודה ותברר את העניין על מנת שלא יהיו אי הבנות.

כאן גם תוכל לבדוק עד כמה השירות אדיב - אם הוא מחפף אותך זה אמור להדליק לך נורה אדומה, הייתי שוקל פעמיים אם לחזור למוסך כזה.

פורסם
האנונימיות והערפל סביב שם המוסך וגם סוג הרכב לא תורמת שום דבר לקוראים בפורום. ההודעה שלך דווקא עלולה להשיג תוצאה הפוכה כלומר כול מוסך שמפרסם את עצמו בפורום נהפך להיות 'חשוד'.

אם החלטת לא לפרסם את שם המוסך תמשיך איתו בפרטי את ההתנהלות מכיוון שאנחנו לא שומעים את הצד השני קרי המוסך ואין שום מוסר השכל מהדיון הזה.

מרק,

אז מה הפתרון שלך? שאפרסם את שם המוסך ברבים? אני לא חושב שזה נכון.

אני העליתי כאן לדיון נושא מסוים, נתתי את כל הפרטים שאני יכול לתת למעט העלאת חשבונית עם לוגו המוסך. נושא הדיון הוא לא לגופו של המוסך הספציפי אלא למען חברי הפורום ובעלי מוסכים שקוראים כאן ואיך להתנהל או לא להתנהל בסיטואציות עתידיות שייקרו (ובטוח שייקרו).

אני את הדיון שלי עם בעלי המוסך הספציפי הזה סיימתי ולכן אין לי מה להמשיך בפרטי.

אם המנהלים חושבים שאין בשרשור הזה שום תרומה לחברים, יוכלו לנעול. אני חושב שהשרשור חשוב גם לבעלי המוסכים שקוראים בפורום.

פורסם (נערך)
מרק,

אז מה הפתרון שלך? שאפרסם את שם המוסך ברבים? אני לא חושב שזה נכון.

אני העליתי כאן לדיון נושא מסוים, נתתי את כל הפרטים שאני יכול לתת למעט העלאת חשבונית עם לוגו המוסך. נושא הדיון הוא לא לגופו של המוסך הספציפי אלא למען חברי הפורום ובעלי מוסכים שקוראים כאן ואיך להתנהל או לא להתנהל בסיטואציות עתידיות שייקרו (ובטוח שייקרו).

אני את הדיון שלי עם בעלי המוסך הספציפי הזה סיימתי ולכן אין לי מה להמשיך בפרטי.

אם המנהלים חושבים שאין בשרשור הזה שום תרומה לחברים, יוכלו לנעול. אני חושב שהשרשור חשוב גם לבעלי המוסכים שקוראים בפורום.

הנושא שהעלית לפורום הוא לא חדש לאף אחד וכבר היו לפחות 10 דיונים בנושאים דומים או קרובים.

תאכ'לס אם מישהו מחברי הפורום יגיע למוסך שבו טיפלת ברכבך ונפגעת וגם הוא יקבל אותו שירות ויחס אז במה תרמת שהעלית את הנושא ?

אתה צועק זאב זאב אבל לעזעזל איפה הוא ומאיזה כיוון הוא מגיע שנוכל להציל את עורינו :-D.

מה אני מציע אתה שואל ? אם נוח לך ואתה בטוח ב-100 אחוז שהתנהלות ואופן הטיפול ברכבך היה שגוי וכול הדברים שכתבת נכונים אז תפרסם את שם המוסך בכדי שנשמע את הצד השני של המטבע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

תרמתי ולו במעט למודעות של החברים ובעלי המוסכים.

אני מקווה שהשרשור הזה יעזור להציל את עורם של הלקוחות, בזה שבעלי מוסכים יקראו את מה שהלך פה ולא יפעלו כפי שפעל בעל המוסך במקרה שלי.

פורסם
לא עוזר לבעלי מוסכים כלום מבלי לשמוע את הצד השני

לדעתי השרשור מיצה את עצמו

לדעתי השרשור לא מיצה את עצמו!

יכול להיות שאני לא מציאותי בציפיות שלי, אבל יש לי ניסיון לא טוב עם מוסכים בארץ. אם מנסיוני האישי, ואם מנסיון חברים.

בין אם מדובר במחירים מופקעים, חילוקי דעות, סיכום מחיר מסויים ודרישה בלי להתבייש סכום הגבוה פי 3 מהמחיר שסוכם מראש, לצד עבודה חלקית, וחיפוף קיצוני בחיזוק החלקים למקום (מכונאות/חשמל אמנו-אור רחובות, למשל), דרך דחיפת מסיר פיח לרכב חדש, מגבים ונוזל שמשות עם חיוב בשיטת מצליח (מוסכים מורשי יבואן) התחמקות מאחריות ועד גביית תשלום מבלי לנגוע ברכב כפי שהוזכר מעלי.

יתכן שאני לא מכיר את התחום מבפנים, אולי משרד התחבורה והאוצר מוצצים את הדם עם מיסוי גבוה על כל מטר בנוי וליצרן דרישות להחזיק מלאי וכלים שאינם רווחיים בעליל.

ואולי זאת סתם חאפריות סטייל זאת שנתקלים בה ב"יצאת צדיק".

אבל אם מדובר בזו האחרונה, כשמדובר במוסכים שמומלצים כאן בפורום, אני לפחות מצפה ליחס אחר.

אולי שוב אני מפריז בציפיות שלי, אבל מוסך שמייעץ בפורום, ומקבל תמיכה של המשתמשים בפורום, יכול וצריך להיות חשוף לביקורת מצד לקחות שמגיעים עקב המלצת הפורום. אני לא מדבר על המוסך הספציפי שלך, בעבר היו נסיונות ביקורת שכאלה ומשום מה הנושא לא מתקבל בעין יפה בפורום.

פורסם (נערך)

ניתנו פה מספיק רמזים כדי למצוא את המוסך לכאורה שמעורב בסיפור הזה,לפחות נכון לשעה זאת (אין לי כוונה לפרסם זאת פה או בפרטי).

מציע שפותה"ש/מנהל יפנה למוסך לוודא שהוא מודע לשרשור הנ"ל ואם ברצונו להגיב, כדי שנוכל לשמוע גם את הצד השני, מבלי לייצר התנגחויות מיותרות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לפותח השרשור ולאחרים שקוראים ושדברים כאלו קרו להם וסירבו לפרסם את שם המוסך (והיו מספר כאלו לאחרונה)

אני מדבר בתור משתמש שלעיתים נעזר בחוות הדעת שנכתבות על מוסכים כאן בפורום

כאשר יש דבר טוב להגיד אז ישר כותבים על זה אך כשיש דבר לא טוב פתאום מתחילים לשקשק, לא לרצות להגיד, חס וחלילה לא לפגוע בפרנסה של בעל המוסך,

אבל התנהגות זאת בדיוק גורמת להמלצות להיות חד צדדיות ולא לשקף את האמת.

ואז מה קורה, עוד ועוד שרשורים סתמיים כאלו נפתחים ללא כל תשובה/תגובה מבעל המוסך - ויותר גרוע, אי אפשר לסמוך על התשתית שאמורה להיות אבן היסוד לקבלת שירות טוב ואמין.

אני חושב שמי שהוא ספונסר, מי שכותב כאן, מי שאנחנו רואים בו כאוטוריטה לגבי נושא XYZ, מי שקיבל יחס מלכות מאיתנו חברי הפורום בהמלצות, צריך גם לתת דין וחשבון כשקורה משהו לא טוב.

חשוב שידעו שיש שני צדדים למטבע, ושאם יתיחסו לא כראוי (לפחות לחברי הפורום), יצטרכו לענות על כך בפני כולם.

לכל הפחות יש להעלות את העניין בפני המנהלים לבירור.

אגב, כבר נתקלתי בשרשור שהתחיל כך, בהמשך הדרך פותח השרשור פירסם את שם המוסך, קיבלנו תגובה מבעל המוסך וגם התיישב הסכסוך וכל הצדדים יצאו מרוצים.

פורסם
ניתנו פה מספיק רמזים כדי למצוא את המוסך לכאורה שמעורב בסיפור הזה,לפחות נכון לשעה זאת (אין לי כוונה לפרסם זאת פה או בפרטי).

מציע שפותה"ש/מנהל יפנה למוסך לוודא שהוא מודע לשרשור הנ"ל ואם ברצונו להגיב, כדי שנוכל לשמוע גם את הצד השני, מבלי לייצר התנגחויות מיותרות.

האמת שלא הצלחתי להבחין אפילו ברמז קטן על איזה מוסך מדובר או על איזה מותג מדובר.

אני צריך לחדד את החושים שלי ?

פורסם (נערך)

כנראה פיגו 307 שתוקן במוסך אמ הדרך אם מסתכלים על ההמלצות בפורום ההמלצות על בעלי מקצוע

( זה הבעיה שמשאירים רמזים ולא כותבים ישר ואז אולי חושדים במוסך הלא נכון )

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם (נערך)

האמת שאני בכלל לא הייתי בכיוון :wink:.

אני הייתי נועל את האשכול עד אשר הייתה מתקבלת תגובה מבעל המוסך במיוחד עכשיו שכולם בחופש.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)
לפותח השרשור ולאחרים שקוראים ושדברים כאלו קרו להם וסירבו לפרסם את שם המוסך (והיו מספר כאלו לאחרונה)

אני מדבר בתור משתמש שלעיתים נעזר בחוות הדעת שנכתבות על מוסכים כאן בפורום

כאשר יש דבר טוב להגיד אז ישר כותבים על זה אך כשיש דבר לא טוב פתאום מתחילים לשקשק, לא לרצות להגיד, חס וחלילה לא לפגוע בפרנסה של בעל המוסך,

אבל התנהגות זאת בדיוק גורמת להמלצות להיות חד צדדיות ולא לשקף את האמת.

ואז מה קורה, עוד ועוד שרשורים סתמיים כאלו נפתחים ללא כל תשובה/תגובה מבעל המוסך - ויותר גרוע, אי אפשר לסמוך על התשתית שאמורה להיות אבן היסוד לקבלת שירות טוב ואמין.

אני חושב שמי שהוא ספונסר, מי שכותב כאן, מי שאנחנו רואים בו כאוטוריטה לגבי נושא XYZ, מי שקיבל יחס מלכות מאיתנו חברי הפורום בהמלצות, צריך גם לתת דין וחשבון כשקורה משהו לא טוב.

חשוב שידעו שיש שני צדדים למטבע, ושאם יתיחסו לא כראוי (לפחות לחברי הפורום), יצטרכו לענות על כך בפני כולם.

לכל הפחות יש להעלות את העניין בפני המנהלים לבירור.

אגב, כבר נתקלתי בשרשור שהתחיל כך, בהמשך הדרך פותח השרשור פירסם את שם המוסך, קיבלנו תגובה מבעל המוסך וגם התיישב הסכסוך וכל הצדדים יצאו מרוצים.

צודק בהחלט!

בעקבות ההודעה שרשמתי החלטתי לאחר זמן די ממושך לפרסם ביקורת די צוננת (בלשון המעטה), על אחד המוסכים הפעילים והמומלצים בפורום. ידוע לי על תקריות ממש לא נעימות עם מוסך נוסף שמקבל המון שבחים בפורום, למרות שביקורת אחת נשמעה בטלפון (נשמעה אמינה מאוד וקרובה למה שידוע לי) ובתקרית אחת הייתי מעורב אישית, אם כי לא הייתי הלקוח, אני נמנע מלפרסם את הביקורות האלה בפומבי (בהודעה פרטית אין לי שום בעיה להעביר את המידע).

למרות הביקורת שלי שהיא על המוסך שניחשתם, אני לא יודע ובכלל לא בטוח לגבי איזה מוסך הביקורת של פות"ש, לכל אחד יש משהו בראש שמתאים בדיוק, וזה יכול להיות גם מוסכים אחרים שפעילים בפורום ואף מומלצים.

עריכה אחרונה על ידי Eily
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...