Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כועס כי אתה בכלל לא קורא מה רושמים

אומר לך מי שהיה שם כי אין לו שום טענה על המקצועיות רק רוצה פיצוי ולא קיבל

נו לפעמים לא מקבלים כל מה שרוצים

אני לא שופט את המקצועיות בגלל שאני לא מהתחום. אתה בתור בעל מקצוע תוכל להחליט האם החלפה של אטם מכסה שסתומים שלוש פעמים והחלפה של מכסה פילטר שמן שהסתבר כתקין בדיעבד זה מקצועיות או חוסר מקצועיות.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריך לקחת דברים כאלו בחשבון שיש תקלה ברכב ובטח ברכב ישן ומוזנח שכולו נזילות

גם אצל המוסך הכי טוב ומיקצועי לא פותרים כל בעיה במכה ראשונה

במקרה הזה אני בטוח שמצד של המוסך דברים נראו אחרת

בוא נעמיד דברים על דיוקם שכן לא נתתי פרטים על הרכב, כחלק מהתפיסה שלי של לא לחשוף שום פרט על המוסך המדובר. הרכב אצלי מאז שיצא מהסוכנות לפני 12 שנה. טופל ומטופל באלפי שקלים מעבר לטיפולים השנתיים. רוב הטיפולים באחד המוסכים של רשת היבואן וחלק מהטיפולים בשניים מהמוסכים המומלצים בפורום.

לא פותרים כל בעיה על המכה הראשונה? תבדוק, תבדוק, תבדוק ושוב תבדוק לפני שאתה משחרר את הרכב ללקוח.

פורסם

למען ההגינות, אני משתמש ותיק בפורום ופתחתי את המשתמש החדש הזה על מנת שלא יווצר איזשהו רמז למוסך המדובר מהודעות קודמות שלי.

ושוב, אני לא שופט את עניין המקצועיות.

דן, אני בטוח שיש לך טלויזיה בכבלים בבית (נו, כמעט בטוח), אם יס/הוט היו מגיעים אליך שלוש פעמים לתקן את אותה תקלה, והיית צריך להפסיד שעות עבודה, דלק וכד', אני בטוח שלא היית מחליק את זה ככה בקטע של, "לא כל תקלה פותרים על המכה הראשונה"

אני לא אפרסם את שם המוסך ובכל מקרה אישית לא אבקר שם, כי פשוט לא כיף לי.(אם יהיה צורך לתקן באחריות דברים שנעשו שם, נו.. בשביל מה יש אישה? :lol:).

אני כמעט בטוח שבעל המוסך קורא את הדברים ויודע במה מדובר, הוא יבחר אם להגיב ולהציג את העמדה שלו, אולי היא שונה ב 180 מעלות משלי.

פורסם

מעבר למה שנשמע כמו חוסר מקצועיות,

100 ק"מ לנסיעת מבחן? זו פשוט חוצפה,כנראה שפשוט השתמשו ברכב לסידורים \ טיול.

so far so good so what

פורסם
למען ההגינות, אני משתמש ותיק בפורום ופתחתי את המשתמש החדש הזה על מנת שלא יווצר איזשהו רמז למוסך המדובר מהודעות קודמות שלי.

ושוב, אני לא שופט את עניין המקצועיות.

דן, אני בטוח שיש לך טלויזיה בכבלים בבית (נו, כמעט בטוח), אם יס/הוט היו מגיעים אליך שלוש פעמים לתקן את אותה תקלה, והיית צריך להפסיד שעות עבודה, דלק וכד', אני בטוח שלא היית מחליק את זה ככה בקטע של, "לא כל תקלה פותרים על המכה הראשונה"

אני לא אפרסם את שם המוסך ובכל מקרה אישית לא אבקר שם, כי פשוט לא כיף לי.(אם יהיה צורך לתקן באחריות דברים שנעשו שם, נו.. בשביל מה יש אישה? :lol:).

אני כמעט בטוח שבעל המוסך קורא את הדברים ויודע במה מדובר, הוא יבחר אם להגיב ולהציג את העמדה שלו, אולי היא שונה ב 180 מעלות משלי.

אז כמו שחשבתי אתה לא מלין על בעית מקצועיות אלא על בעיית פיצוי ז"א אתה מבין שיכולות להיות תקלות חוזרות אבל אם זה קורה צריכים לפצות אותך על זה

מעניין לדעת האם מדובר במוסך מורשה יבואן מרכזי או מוסך פרטי ואיזה פיצוי היה מספק אותך ברמה שהיית אומר ואללה למרות הפשלה אני ממשיך להיות לקוח של המוסך

עוד משהו שמעניין אותי 3000 שקל הצעת המחיר זה רק על תיקון הנזילה או על עוד דברים ?

פורסם

אחד העובדים נסע עם הרכב לביתו בלילה וחזר בבוקר על מנת לבצע את נסיעת המבחן. אני לא חושב שהרכב נלקח לסידורים. אבל אני מסכים, אני לא אמור לממן נסיעת מבחן של 100 קמ.

פורסם
אז כמו שחשבתי אתה לא מלין על בעית מקצועיות אלא על בעיית פיצוי ז"א אתה מבין שיכולות להיות תקלות חוזרות אבל אם זה קורה צריכים לפצות אותך על זה

מעניין לדעת האם מדובר במוסך מורשה יבואן מרכזי או מוסך פרטי ואיזה פיצוי היה מספק אותך ברמה שהיית אומר ואללה למרות הפשלה אני ממשיך להיות לקוח של המוסך

עוד משהו שמעניין אותי 3000 שקל הצעת המחיר זה רק על תיקון הנזילה או על עוד דברים ?

אני לא מלין על מקצועיות מהסיבה שאינני איש מקצוע בתחום הרכב. מבין השורות של תגובותיי הקודמות, תוכל להבין לאן המחשבה שלי הולכת...

הפיצוי שראיתי לנכון ואיתו גם הייתי ממשיך להיות לקוח של המוסך היה החלפה של אטם הקרטר, כך שהמוסך יזמן אותי ביום לבחירתו, אני הצעתי יום חלש יחסית במוסך, אני אשא בעלות האטם ואביא עוגה טובה ובעל המוסך היה נושא בעלות העבודה. מדובר על תיקון לנזילה שהתגלתה במוסך לאחר שכבר אושרו תיקונים בסכום של כ 3000 שקל. ז"א תיקון לבעיה שהיא לא out of the blue. אני חושב שזה היה פייר לשני הצדדים והייתי בולע את חוסר הנוחות, הדלק והזמן שהלכו.

מדובר על מוסך פרטי מתמחה לסוג הרכב שיש לי. הסכום הנ"ל כלל תיקונים נוספים שהיו בסדר גמור שלא קשורים לנזילות השמן.

פורסם

אוקי אז תיקון הנזילה זה כמה מאוד שקלים מכלל הסכום ולא חלק הארי

בשאר הדברים שתוקנו המוסך היה הוגן ? אולי גם נתנו לך הנחה משמעותית ?

(רב הגלוי על הנסתר...)

לנוכח הדברים החדשים ומבלי לשמוע את הצד השני אני חושב שהצעה שלך לפיצוי לא מוגזמת אבל מצד שני תבין שהמוסך כבר ספג הרבה מאוד על תיקון שלא הצליח ולא מרוויח על התיקון של הנזילה כלום

מעבר לזה להערכתי זה כבר יהיה הפסד

אולי נכנסים לשיקולי המוסך עניינים אחרים שקשורים להיסטוריה איתך כלקוח או שנקודת מבטם שונה לגמרי (הרי ברור שיש דברים שאתה לא מספר לנו ) שבגללם הם לא מוכנים לקבל את הצעתך בכל מקרה אתה מבין שהם לא חייבים לקבל מה שאתה מציע וזכותך כלקוח להדיר את רגליך מהמוסך

אני חייב להגיד שכל מוסך מתמודד מידי פעם בלקוחות סחטניים שעל כל שטות הם רוצים פיצוי בלי שום פורפורציה ואחרי כמה פעמים שאתה נכנע לסחטנות שלהם מגיע הרגה שאתה מוותר על הלקוח הנחמד הזה מקשיח עמדות ולא מסכים לשום מסא ומתן בתקווה קטנה שהוא ישלם את החשבון האחרון ילך ולא יחזור

כמובן שאני לא טוען לרגע שאתה כזה רק מעלה נקודת מבט נוספת על מקרים כאלו מצד נותן שירות באשר הוא עוסק

פורסם

אני ממש לא מסתיר שום דבר. זה היה הביקור הראשון שלי במוסך. נתתי יד חופשית לתקן הכל למעט אטם הקרטר שהתגלה כבר בסוף. גם כתבתי ביקורת מאד אוהדת למוסך בפורום חוו"ד. את זאת אבקש מהמנהלים להסיר, לשיקולם אם יסירו.

לגבי הפסד המוסך או אי הרווחיות, האם זו אשמתי?! לא! אבל, כן באשמת המוסך התיקונים החוזרים ואיבוד הזמן/דלק/שעות עבודה/חוסר נוחות וכד. אינך מתייחס להפסד שלי כלקוח. אתה מסתכל רק על המוסך, בעוד אני הסתכלי וחיפשתי לראות איך שני הצדדים יוצאים מורווחים מהעניין - המוסך לא מוציא שקל על חלפים, ואני מקבל משהו מהמוסך על הדרך. ההצעה ש"זרקו" לי בנוסח 70 שקל... הייתה מאד לא מכובדת וזה בלשון המעטה.

בוא אני אגיד לך אבל תכלס את ההפסד של המוסך - אני לא אדרוך שם, ולמרות שאחרי שהרכב יצא משם ביום הראשון חשבתי לשלוח לשם את מכריי, זה כבר לא יקרה. פה ההפסד של המוסך. ואם הייתי משיב בהודעות הפרטיות לחברים הנכבדים (איתכם הסליחה) שמבקשים את שם המוסך - אז שם המוסך מפסיד.

בוא נעשה השוואה, המוסך הפסיד פוטנציאלית אלפי שקלים ממני ומכריי (וממכריהם ובני בניהם לדורות) שכבר לא יגיעו לשם, לעומת שעה וחצי עבודה (לא חלקים! חלקים עלי) שהיה תורם לעניין והיה יוצא ידי חובה מבחינה שירותית.

פורסם (נערך)

האמת שכבר שמעתי תענות כאלו מכמה לקוחות שאיימו שלא יגיעו וכל מכרם וזרעם גם :-)

אז בו נגלה לך שאלו שאתה חושב שלא שלא יגיעו לשם רב הסיכויים שלא יגיעו לשם במילא גם בלי הסיפור שלך אז בבקשה לא להכנס לכמות כניסות היומיות של המוסך או לנזק שנדמה לך שאתה עושה לו

אם הייתה מפרסם את שמו של המוסך אז אולי היה נגרם קצת נזק וגם זה בספק רב אם באמת יהיה לזה השפעה אמיתית

כמו שאמרתי למוסך שיקולים משלו וצד שני של המטבע עוד לא ברור ותמיד יש צד שני ומניסיון של מקרים בפורום זה אפילו הוא יכול להיות מאוד מפתיע

האמת שלא ברור למה הכל העילומי שם ואם כל הסיפור הזה הוא סתם משעמום או הגזמה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

זה חלק נוסף מיציאת מצרים.

עילומי השם הם כדי לא לפגוע במוסך ישירות, אבל כן להעביר את המסר של איך חברי הפורום רואים את התהלותו של המוסך. תסתכל אחורה בתגובות ותראה שהן עוד יותר חריפות מתגובתי.

דווקא ממך הייתי מצפה להערכה לגבי אנונימיות המוסך.

פורסם
אני חושב שהצעה שלך לפיצוי לא מוגזמת אבל מצד שני תבין שהמוסך כבר ספג הרבה מאוד על תיקון שלא הצליח ולא מרוויח על התיקון של הנזילה כלום

ולמה שזה יעניין את הלקוח?!

התבקשו לתקן X קיבלו תשלום ונכשלו, יתרה מזאת גרמו ללקוח לבצע טרטורים נוספים,

בדיקה מקיפה לפני מסירה ותיקון כהלכה היו מונעים את כל הסיפור,

זה מקובל שתיקון מתברר כלא מושלם ולא יושבים על הווריד,

אבל כשזה הופך למחזורי על המוסך לספוג את המכה שהביא על עצמו.

פורסם
מעבר למה שנשמע כמו חוסר מקצועיות,

100 ק"מ לנסיעת מבחן? זו פשוט חוצפה,כנראה שפשוט השתמשו ברכב לסידורים \ טיול.

אולי הוא עיתונאי רכב, לקח את הרכב למבחן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...