Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

madmax אני חושב שהגיע הזמן שתפסיק להתנצל בפני כולם .

הלכת למוסך שמגדיר את עצמו כמקצועי ויקר שילמת אלפי שקלים על טיפול לא מוצלח

שדרש ממך להגיע 5 פעמים למוסך עקב כך שהמוסך לא עלה על התקלות כבר בהתחלה .

עשית ככל שביכולתך להימנע מפרסום שמו של המוסך עד לרמה שפתחת משתמש חדש כדי שלא יוכלו לראות

בהודעות הקודמות באיזה מוסך בחרת, ולבסוף אפילו לא אתה פירסת את שמו של המוסך .

עשית הכל כמו שצריך ואתה לא "ישראלי" ולא "סחטן" אתה יכול להיות רגוע , כל מי שכותב כך הוא צבוע

כי אם זה היה קורה לו התגובה שלו הייתה חמורה הרבה יותר משלך אני בטוח .

שא ברכה ושמור מרחק כמו שאני אשמר מהמוסך המדובר .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גוזמאי יקר

5 פעמים ? אולי תכתוב 8 פעמים או שלחילופין תהיה יסודי ותקרא את הודעו של פותח השרשור אותו איש שחזר למוסך פעמים

מספיק אם ההשמצות סרק וניפוח הסיפור

פורסם
קודם כל בו נדייק כי הגדרתי אותך כלקוח קצת סחטן ולא כ- ס-ח-ט-ן ואין לי מה להתנצל כי עדיין אתה מצטייר בעיניי ככזה.

שנית המקרה עדיין לא נגמר ויש לי הרגשה שעוד יקרה פה משהו

שלישית אני חושב שבגישתך פה את המטרה שלך השגת לכאן או לכאן : או שאתה מקבל עבודה חינם או שאתה מפרסם את המקרה ברבים וגורם לפרסום שלילי ועל הז*ן האוטו שימשיך לנזול

תרשה לי להגדיר אותך כקצת מתייפייף.

הלקוח מגיע למוסך 5 פעמים, מבזבז זמן, כסף, ימי עבודה ומקבל פתרון טכני חלקי ושירות גרוע ממוסך שמוגדר ״אמין ומקצועי״ שלא שוכח לרוקן לו את הארנק ואת מיכל הדלק, עושה כמעט הכל כדי לא לפרסם את שם המוסך והוא הסחטן? אתה היית מתנהג אחרת? אז אתה פראייר ומתייפייף.

להזכירך, מנהל המוסך הבטיח לשוחח עם פותח השרשור מיד לאחר החג ולא עשה את זה. שירות למופת!

פורסם
תרשה לי להגדיר אותך כקצת מתייפייף.

וגם קצת אינטרסנט,לאורך כל השרשור מגן על המוסך "בגופו".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גוזמאי יקר

5 פעמים ? אולי תכתוב 8 פעמים או שלחילופין תהיה יסודי ותקרא את הודעו של פותח השרשור אותו איש שחזר למוסך פעמים

מספיק אם ההשמצות סרק וניפוח הסיפור

מתייפיף יקר אני מזמין אותך לקרוא שוב את המשפט

"להגיע 5 פעמים למוסך עקב כך שהמוסך לא עלה על התקלות כבר בהתחלה . "

אני מקווה שהבנת , אם לא אני אנקד אפילו אדגיש במידה שלא תצליח להבין .

אני עוקב אחרי השרשור עוד מפתיחתו אתה יכול להיות רגוע .

פורסם

אז תקרא יותר טוב ותבין את הדברים לעומק ואל תתיחחס לכל אחד שיורה פה הגזמות עכשו תספור שוב כמה פעמים הלקוח נכנס כדי לתקן את התקלה אחרי התיקון הראשון שגם אותו ספרת באופן לא מפתיע

פורסם (נערך)

כמה מפה לא יודעים איך מוסכים עובדים.

אומנם מוסך מקצועי צריך לפתור תקלות באמינות ויעילות, אבל הוא לא ה׳.

מה המוסך יכול לעשות שמביאים לו רכב מעפן עם תקלות שהשם ישמור.

גם לי הייתה צרפתיה, גם לי חזרו הבעיות גיר, לא באתי בתלונות למוסך כי ידעתי שיש לי חרא של גיר בשילוב של נסיעות מרובות וקשות כרכב ראשון בבית.

המצב הוא שאני ממליץ על המוסך היום, הוא בא לקראתי, ואני ימשיך לטפל בו כי ההתנהלות שלו כלפי הייתה תמיד משביעת רצון.

יש שיגידו קצת יקר, אבל לאורך השנים הוא הוכיח את עצמו.

אותו דבר פה, גם בעל הרכב אמר שהרכב שלו בעייתי.

במוסך אחר לא היה יוצא יותר טוב, ואולי הייתה מאבד שם עוד כמה מאות.

בכנות, עם התקלות שתיארת עדיף שתעיף את הרכב ותקנה משהו שאמור להתקלקל פחות.

הרשימה של התקלות שצויינה פה, היא גדולה מאוד ביחס לרכב בן 12.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

1.הכנסתי את הרכב שלי לאחד המוסכים המומלצים בפורום לטיפול במספר בעיות שאחת מהן הייתה נזילות שמן. מכיוון שלא הייתי לחוץ לקבל את האוטו בחזרה, השארתי את האוטו במוסך יומיים שבמהלכם תוקנו מספר דברים ונעשו נסיעות מבחן (כ 60-70 קמ). עלות התיקון כ 3000 שח.

אותרה נזילת שמן מאטם מכסה שסתומים ומאטם לפילטר שמן. נתתי הסכמתי לביצוע התיקון.

2.במהלך התיקון קפצתי למוסך כדי לראות איך מתקדם. הפנו את תשומת ליבי לנזילה גם ממשאבת הגה כח, בזמן שהסתכלנו יחד על נזילה זו, נראה שוב נוזל שמן מנוע, הפעם אמרו שזה מאטם של הקרטר. בשלב הזה, שאלתי את בעל המוסך למה זה לא נמצא בהתחלת הטיפול כשעשו דיאגנוזה והיינו מתעדפים את זה לעומת הדברים האחרים שתוקנו, כרגע ההוצאה של עוד כ 600 שקל (בהתווסף ל 3000 שכבר הוצאו), גדולה עלי, אם יסכים לעשות את העבודה במחיר סימלי אסכים. בעל המוסך השיב שלא ניתן היה לראות את הנזילה בהתחלה, שאלתי למה לא ניקו טוב טוב את כל השמן כדי לראות מאיפה נוזל? ללא תשובה. בכל מקרה לא הסכים לתקן במחיר סימלי. השארנו את הרכב כך ולקחתי את הרכב.

לאחר מספר ימים הרמתי מכסה מנוע בבית כדי לראות אם הכל כשורה, ולהפתעתי אני רואה שמן נוזל מהחלק העליון של המנוע ועל בית הפילטר.

3. חזרתי למוסך, הסתכלו, אמרו שאקבע מועד נוסף לתיקון ויבחנו את הנזילה.

4.הבאתי את הרכב למחרת היום, איתרו שוב נזילה מאטם מכסה שסתומים וכמו כן אמרו שבית הפילטר נסדק והחליפו לחלק תחליפי, במקום המקורי שהיה, על חשבונם. ביקשו שאשאיר להם את הרכב לנסיעת מבחן ללילה (100 קמ נסיעת מבחן!)

5.לקחתי את הרכב למחרת.

למחרת אני יוצא מהחניה ויש כתם של שמן על הרצפה, פותח מכסה מנוע, הפעם נראה שהנזילה היא לא ממכסה השסתומים אלא מאיזור הפילטר. 6.שוב חוזר למוסך, מעלים על הליפט, הנזילה היא מהפילטר. מחליפים אטם, מנגבים, נותנים לעבוד, שוב נוזל. מגיעים למסקנה שמכסה הפילטר התחליפי שהחליפו כנראה לא טוב. מזמינים חלק מקורי חדש, אטם, והפעם זה מפסיק לנזול משם.

מספרתי לך את זה מ1 עד 6 , עם גישה כמו שלך אשמח לדעת

באיזה מוסך אתה עובד כדי לדעת לא להגיע לשם .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

פורסם

מרוב עצים כבר לא רואים את היער.

מה שאני הבנתי מהשרשור (וקראתי את כולו) זה כדלהלן:

1.הלקוח קיבל בסופו של יום, בדיוק את מה ששילם עבורו.

2.הלקוח לא מרוצה עקב כך שנאלץ לבקר, פעמיים נוספות לצורך התיקון.

וכן שבוצעה נסיעת מבחן של 100 ק"מ, (אותה הוא אישר מראש).

3.כפיצוי עקב חוסר שביעות רצונו, הלקוח הציע שיבוצע תיקון נוסף.

ולא קשור לתיקונים ששולמו, (שנסתיימו בהצלחה, ועל כך הוא העיד בפורום חוו"ד עם תשבוחות מכאן ועד הונלולו).

הציע הלקוח שיבוצע התיקון הנוסף, תמורת עוגה ומחיר החלף בלבד, הצעה אשר

לא התקבלה על ידי המוסך, ומשהצעתו זו לא נתקבלה נפתח השרשור הנ"ל.

אם דבר מן הכתוב לעיל, אינו נכון אשמח לתיקון.

פורסם
טוב מאוחר מאשר בכלל לא.

אמנון, אנחנו לא מכירים אבל תרשה לי לספר לך סיפור קטן (שכבר סיפרתי בפורום) שאולי גם אתה יכול להפיק ממנו מסקנה כלשהי, הסיפור הוא על חוויית שירות שקיבלתי אצל צ'מפיון מוטורס - מוסך מרכזי י-ם.

פעם לפני שנים החזקתי אודי A4 הרכב הזה נכנס לטיפול תקופתי במהלכו ביקשתי החלפת נוזל בלמים כנדרש בהוראות יצרן. מכיוון שרכבה דאז של זוגתי היה גם מתוצרת VAG ומכיוון שחודש לפני כן ביקשתי גם במכוניתה את הטיפול הזה ואצלי התעורר חשד שהמוסך לא מבצע את הטיפול כנדרש, תפסתי עמדת תצפית שהוכיחה - כמה מפתיע - שהחלפת הנוזל מסתכמת בשאיבתו ממיכל העודפים ומזיגת חדש לאותו מיכל, בצינורות ההידראוליים נשאר הנוזל הישן.

פניתי למנהל השירות דאז של צ'מפיון - מר רון אבל - ודרשתי טיפול חוזר והוא כמובן הסכים אבל הוא שכח עניין אחד, את עלות יום העבודה שלי.

הבהרתי לו שעבור הטיפול כבר שילמתי כך שהוא לא עושה לי שום טובה בכך שהוא מפנה אותי למוסך אחר לביצוע העבודה, מאידך - ובשל העובדה שהרכב טופל כפי שטופל בזדון ולא כתוצאה מחוסר מקצועיות/חאפריות, אני דורש פיצוי מלא בעבור ביטול הזמן - קרי, ערך יום עבודה שלי (לא זול, אבל לפני שעושים דבר כזה רצוי גם לדעת במי פוגעים).

סוף דבר - הנוזל הוחלף במוסך אחר, מצ'מפיון קיבלתי פיצוי מלא בדמות ש"ע כספי בעבור ביטול זמן, מכוניות כבר אינני רוכש מהם (ולפי הסמלון אתה יכול להבין שמדובר בכלי רכב יקרים יחסית) - בכמה מסתכם ההפסד שלהם? אין לי מושג אבל להערכתי מדובר בכמה עשרות אלפי ₪.

יסלחו לי מנהלי הפורום על הציטוט של הודעה ארוכה כזו, אבל יש לזה מסר. אני גם רוצה לתת דוגמא מהחיים למקרה דומה אבל שהסתיים אחרת.

לפני מספר חודשים שיפצנו דירה. התקנו מטבח חדש, ונקנו סט חדש של מכשירי חשמל למטבח בסכום מכובד מאד. אחד המכשירים שנקנה היה מיקרוגל משולב תנור אפייה, שעלה משהו כמו 5500 שח. בזמן שהיה פה הטכנאי, בחור מקסים שהסתבר שלמדנו יחד ביסודי, של החברה להתקין את כל המכשירים (כולם של אותו יבואן) עבדו פה עוד בעלי מקצוע ולא היה לי זמן לעקוב אחריו.

בכל מקרה, עברנו לדירה החדשה לאחר מספר ימים וניסתי להפעיל את המיקרוגל, הכפתור START פשוט לא מכניס את המכשיר לפעולה. אני מנסה להוציא מהחשמל, להכניס, לקרוא את החוברת הפעלה. לא הולך. מתקשר לטכנאי, והוא אומר, אין סיכוי, תלחץ על הכפתור - יעבוד, אני בדיוק מתקין מכשיר כזה וזה עובד. ניסיתי, לא הלך. אמר, אני מסיים פה ומגיע אליך. הגיע, נדהם, לא עובד. ואני שוב מזכיר, מכשיר מאד יקר שעדיין לא הפעילו אותו פעם אחת.

מתקשרים לשירות הלקוחות, הם מצידם רוצים לבוא לתקן, אני כמובן אומר שמדובר על מכשיר שלא הופעל מעולם ומן הראוי שאקבל מכשיר חדש. מו"מ קצר ומתאמים לנו איסוף והובלה של מכשיר חדש ליום המחרת, כמובן בטווח של 3 שעות שצריך להמתין בבית. המכשיר החדש מגיע, את שלנו אוספים. מחכים לטכנאי שיגיע. מגיע, פותח את האריזה, ואבוי, הגיע המכשיר הלא נכון. מעצבן מאד. שוב שירות לקוחות, מתנצלים, לא קרה לנו. נתאם שוב איסוף ואספקה, שוב 3 שעות. מגיעים יום למחרת, אוספים ומביאים. טכנאי הגיע שוב, שם במקום, מנסה להפעיל... ויוק! מכשיר חדש(זה בדוק, לא אותו מכשיר הראשון) עם אותה תקלה! שוב טלפון שירות לקוחות, לא קרה לנו, מאד מצטערים, שמע, במקום שחס וחלילה נספק עוד מכשיר וגם זה יהיה תקול, בוא נתקן את זה הקיים שעדיין לא הופעל פעם אחת. אנחנו נוסיף לך על חשבוננו סט מסילות למכשיר (כ 400 שקל אם אינני טועה) וכולנו נהיה שמחים. אמרתי תודה, אבל אינני זקוק לסט המסילות, אבל דווקא שואב אבק חדש לא יזיק, מחיר השואב כ 1200 שקל, הורידו לי כ 400 שקל, תיקנו את המכשיר הסורר. ז"א, אני שילמתי סכום נוסף ליבואן עוד מעבר לקניה הראשונית, שני הצדדים יצאו שמחים.

אני מאוהב במוצרים של היבואן, קניתי חבילת אחריות למספר שנים במספר אלפי שקלים, מאז נקנו עוד מספר מכשירים להוריי ואחותי.

סוף טוב, הכל טוב.

לא הזכרתי מי היבואן, למי שחשוב אמסור בהודעה פרטית או אפרסם.

פורסם
מרוב עצים כבר לא רואים את היער.

מה שאני הבנתי מהשרשור (וקראתי את כולו) זה כדלהלן:

1.הלקוח קיבל בסופו של יום, בדיוק את מה ששילם עבורו.

2.הלקוח לא מרוצה עקב כך שנאלץ לבקר, פעמיים נוספות לצורך התיקון.

וכן שבוצעה נסיעת מבחן של 100 ק"מ, (אותה הוא אישר מראש).

3.כפיצוי עקב חוסר שביעות רצונו, הלקוח הציע שיבוצע תיקון נוסף.

ולא קשור לתיקונים ששולמו, (שנסתיימו בהצלחה, ועל כך הוא העיד בפורום חוו"ד עם תשבוחות מכאן ועד הונלולו).

הציע הלקוח שיבוצע התיקון הנוסף, תמורת עוגה ומחיר החלף בלבד, הצעה אשר

לא התקבלה על ידי המוסך, ומשהצעתו זו לא נתקבלה נפתח השרשור הנ"ל.

אם דבר מן הכתוב לעיל, אינו נכון אשמח לתיקון.

קרא היטב, 5 פעמים מעבר לתיקון הראשוני.

ראיתי גם את תגובתך הקודמת. נסכים שלא להסכים. חבל להיגרר לעימות מיותר. בוא רק אגיד ככה, מקווה שלך זה לא יקרה.

פורסם

הלקוח שילם פאקינג 3000 שקל לתיקון הנזילות ועקב דיאגנוסטיקה שגויה

עדיין התקלה לא נפתרה !

3000 שקל זה מלא כסף אני לא יודע למה אתם מתייחסים לזה

כאילו שולם למוסך 300 שקל .

פורסם

בכנות, עם התקלות שתיארת עדיף שתעיף את הרכב ותקנה משהו שאמור להתקלקל פחות.

הרשימה של התקלות שצויינה פה, היא גדולה מאוד ביחס לרכב בן 12.

מהרכב אני לא נפטר, תקרא לזה דפוק בשכל. אין פה שום הגיון כלכלי. ה 3000 האלה הם כקליפת השום להוצאות שהוצאתי על הרכב. זכותי לפרנס מוסכים :lol:

רק תבין את הפוטנציאל הכספי שהיה טמון בלקוח שכמותי.

פורסם
הלקוח שילם פאקינג 3000 שקל לתיקון הנזילות ועקב דיאגנוסטיקה שגויה

עדיין התקלה לא נפתרה !

3000 שקל זה מלא כסף אני לא יודע למה אתם מתייחסים לזה

כאילו שולם למוסך 300 שקל .

רק לתקן, ה 3000 שולמו עבור מספר תיקונים ולא רק על נזילות השמן. את זה כתבתי בתחילת השרשור.

פורסם
קרא היטב, 5 פעמים מעבר לתיקון הראשוני.

ראיתי גם את תגובתך הקודמת. נסכים שלא להסכים. חבל להיגרר לעימות מיותר. בוא רק אגיד ככה, מקווה שלך זה לא יקרה.

אל דאגה, לא ניגרר לעימותים מיותרים ואני מסכים שלא להסכים.

האמת, שהייתי יכול לגלות אמפתיה לסיפור שלך לו לא היו בו "החורים" הבאים:

1.מטר התשבחות שנתת למוסך בפורום חווד.

2.השרשור נפתח, לאחר שהמוסך לא קיבל את הצעתך לפיצוי.

ואף טען המוסך (ואני נוטה להאמין לו) שהיה איום מרומז מצידך, בדבר פתיחת השרשור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...