Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורקי.

הלא בסופו של יום, מה זה "מחדלי המוסך" ובמה התבטא "הנזק" לפות"ש.

2 ביקורים נוספים במוסך? היות ופות"ש, מסרב לגלות כמה ביקורים נוספים לטיפול באותה התקלה נתבצעו.

אז קשה לאמוד את "הנזק" הזה שמדברים עליו.

להתרשמותי פו"ש תיאר את הסיטואציה בשקיפות מלאה, ספרתי 3 ביקורים לטיפול בנזילה מפילטר השמן ועוד שניים למכסה השסתומים, בעיני זה לא סביר. בנוסף ניתן להבין לגמרי שנפתח שרשור עם תשבחות על הטיפול שנעשה ושההתלהבות מהשירות הולכת ויורדת ככול שנצברים הביקורים החוזרים - לדעתי התהליך מובן. דבר אחרון - כמו בכל דבר בחיים אין אמיתות מוחלטת ואין שחור/לבן - הפער ביננו מקורו בנקודות השונות שאנחנו ממקמים בהן את המטוטלת, לטעמי עיקר האחריות על מר ויסברוט לדעתך לפו"ש אחריות גדולה יותר לאירועים.
  • תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל - פותה"ש כתב כבר מספר פעמים (כולל הבנת הנקרא מההודעה הראשונה) שחזר 3 פעמים למוסך לתקן את אותם התקלות (האמת שתיקון נטו, להבנתי רק פעמיים מעבר לתיקון הראשוני).

כמו כן אני לא מבין מה מבלבל בכך שפותה"ש כתב ביקורת חיובית על המוסך אחרי הביקור הראשון שבו התרשם לטובה מהמוסך אחרי שפתר לו בעיות רבות.

כל המסכת של התיקונים הנוספים הגיעה אחרי שהדברים נכתבו. ופותה"ש פנה לפורום בעילום שם שלו ושל המוסך כדי לשאול על המצב שנוצר. הוא לא דרש פיצוי ולא כלום, אלא רק הציג מצב וביקש לחלוק את הרגשתו.

פורסם

שלוש פעמים נטו לתיקון ועוד פעמיים שבהן באם הדרך אישרו ששוב נוזל אך ביקשו שאתאם מועד לתיקון הנזילה כדי לבחון לעומק.

פורסם
להתרשמותי פו"ש תיאר את הסיטואציה בשקיפות מלאה, ספרתי 3 ביקורים לטיפול בנזילה מפילטר השמן ועוד שניים למכסה השסתומים, בעיני זה לא סביר. בנוסף ניתן להבין לגמרי שנפתח שרשור עם תשבחות על הטיפול שנעשה ושההתלהבות מהשירות הולכת ויורדת ככול שנצברים הביקורים החוזרים - לדעתי התהליך מובן. דבר אחרון - כמו בכל דבר בחיים אין אמיתות מוחלטת ואין שחור/לבן - הפער ביננו מקורו בנקודות השונות שאנחנו ממקמים בהן את המטוטלת, לטעמי עיקר האחריות על מר ויסברוט לדעתך לפו"ש אחריות גדולה יותר לאירועים.

לפי דברי פות"ש, מדובר על "3 פעמים נטו" הווה אומר 2 תיקונים חוזרים.

זה לא היסטרי, לא כ"כ חריג, וניתן לעבור על כך לסדר היום.

יתר הביקורים שבוצעו, לצורך תיקונים אחרים ו"על הדרך" העיפו מבט בנזילות.

לא נספרים, ולא נופלים תחת ההגדרה של תיקון חוזר, היות ומטרת הביקור הספציפי הושגה.

אני מאוד מסכים איתך שמדובר בנקודת השקפה.

אני למשל, לא אדרוש פיצוי שיפוי וכו' שאינם מגיעים לי על פי דין .

במקרה הכי גרוע, אדיר את רגליי מאותו עסק/נותן שרות.

אבל אם כן מגיע לי פיצוי עפ"י דין ורק עפ"י דין איאבק גם בבית המשפט על מנת להשיגו.

לדעתי פות"ש נמנה עם האנשים שפיצוי עבורם הוא חזות הכל (לא לצאת פרייאר).

ולראייה, הדוגמא שנתן על עצמו, (שואב האבק) וטענתו הפשוטה.

שלו היה מפוצה ע"י המוסך, אז היה ממשיך לטפל שם הוא וכל בני ביתו.

פורסם

אייל, כל הדיון כולו היה נמנע אילו מר ויסברוט היה מציע 'סוכריה' לפו"ש, לא דובר על פיצוי כיוון שפורמלית גם לדעתי לא מגיע דבר. לעניין הסוכריה - שנינו כבר הסכמנו ש- 50% הנחה על עלות העבודה של התיקון הנוסף (סד"ג של 200 ש"ח... :shock: ) יכלו לעשות את ההבדל בין לקוח שמרגיש שהתייחסו אליו באופן הוגן, לבין לקוח שמרגיש שמזלזלים בו. שאלה לי אליך - לו אתה בעלים של רכב צרפתי, האם השרשור הזה היה מעלה את הנכונות שלך לטפל ברכב במוסך אמ-הדרך או שמוריד? אנא תשובה כנה.

פורסם
אייל, כל הדיון כולו היה נמנע אילו מר ויסברוט היה מציע 'סוכריה' לפו"ש, לא דובר על פיצוי כיוון שפורמלית גם לדעתי לא מגיע דבר. לעניין הסוכריה - שנינו כבר הסכמנו ש- 50% הנחה על עלות העבודה של התיקון הנוסף (סד"ג של 200 ש"ח... :shock: ) יכלו לעשות את ההבדל בין לקוח שמרגיש שהתייחסו אליו באופן הוגן, לבין לקוח שמרגיש שמזלזלים בו. שאלה לי אליך - לו אתה בעלים של רכב צרפתי, האם השרשור הזה היה מעלה את הנכונות שלך לטפל ברכב במוסך אמ-הדרך או שמוריד? אנא תשובה כנה.

תשובה כנה: אני מניח שהייתי חושב פעמיים, אם לטפל ב"אם הדרך" היות והשרשור בגדול "מריח" לא טוב.

ומעטים האנשים, שיקראו שרשור כזה מתחילתו ועד סופו, על כל התובנות שסמויות בו.

תובנה אחת לדוגמא: כל המהומה סה"כ בגין 2 תיקונים חוזרים.

לכן כתבתי מספר פעמים, שעדיף היה למר ויסברוט לצאת חכם ולא צודק במקרה דנן.

פורסם

אני אוסיף את המחשבות שלי לנושא.

בעבר טיפלתי באם הדרך ואף כתבתי חו"ד חיובית על המקום (2 אאל"ט).

הפסקתי לטפל עקב חווית שירות לקוי - קבעתי ביום ראשון בבוקר טיפול ליום שישי.

באותו שישי הגעתי ב7:15 למוסך ואז קיבלתי את התשובה - אולי אתה חשבת שקבעת.

על מקצועיות המוסך אין לי מילה רעה להגיד, שירות זה כבר משהו אחר.

המוזר הוא שבאותו יום בדיוק בזמן שחיכיתי קראתי את אחד הירחונים שם (איגוד המוסכים או משהו) וזה היה מאוד אירוני שאחת הכתבות בדיוק תיארה את המצב בישראל שישראלים יודעים שככל הנראה "ישחילו" להם במוסך.

הדרך של מוסך לשמר עצמו היא בשירות טוב.

זו לא הייתה טעות השירות הראשונה, וגם לא השנייה.

לרביעית לא חיכיתי.

מאז מוסך גבע.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

10 עמודים על נזילה,, בחייאת חבר'ה זה מזכיר לי מריבה שבא הערס התורן ושואל מי התחיל ואז כל אחד מספר, והוא מגיב וואלה לא היה צריך להגיד לו ככה, היה צריך להגיד לו ככה.

אמ הדרך ייקח אחריות, הלקוח יסתדר איתו בדרך כלשהי, והשרשור הזה ייכנס לעולם שכולו טוב ע"י נעילה.

כולם טועים, אבל האמריקאים אומרים .if you fall me once shame on you. if you fall me twice shame on me.

כל אחד יסיק את מסקנותיו שלו, כל הלחצים האלה לא יעזרו לאף אחד, הרושם שנוצר הוא זה הקובע, מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין.

סופ"ש נעים רבותיי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לאחר שקראתי את כל השרשור,

שאלה אחת-

המוסך הבטיח ליצור קשר לאחר תום החג עם בעל הרכב.

האם הוא יצר קשר או עדיין נמנע מלעשות זאת?(להזכיר אנחנו 3 ימים לאחר תום החג)

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

שלילי. ואמרתי קודם, זה בסדר גמור מבחינתי. הרכב כבר לאחר תיקון ובנסיעת מבחן.

את התגובה שלו, אמנון צריך לתת לחברי הפורום.

פורסם

חוסר ההיתקשרות מצדיקה את ההיתנהלות הכושלת של המוסך כלפי הלקוח מכל הבחינות. אני לגמרי איתך פותח השירשור ואל המסקנות שלי כבר הגעתי אי שם באמצע השירשור ואני מניח שגם רוב חברי הפורום איתך. עוד מוסך שניכנס לרשימה השחורה מבחינתי ובאמת חבל!

פורסם

אני אישית לא הייתי מקטלג את המוסך באיזשהי רשימה שחורה כי לי זה נשמע צעד קיצוני לכתוב דברים כאלה.

אני אישית לאחר קריאה נוספת של האשכול והתגובות הנוספות עדיין לא בטוח באיזה צד אני :wink: אכן גם אני שיניתי את דעתי פעמים לאורך האשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

מוסכים צריכים להבין שפה זה לא אמריקה .

ארץ ישראל היא קטנה , וכולם מכירים אחד את השני .

הכול עובר דרך הפה לאוזן וזה מתפשט כמו שריפה בשדה קוצים .

שמוסכים יתחילו לגלות רגישות ללקוחות שבחרו לטפל דווקא במוסך X .

פורסם
אני אישית לא הייתי מקטלג את המוסך באיזשהי רשימה שחורה כי לי זה נשמע צעד קיצוני לכתוב דברים כאלה.

אני אישית לאחר קריאה נוספת של האשכול והתגובות הנוספות עדיין לא בטוח באיזה צד אני :wink: אכן גם אני שיניתי את דעתי פעמים לאורך האשכול.

אני יסיבר לך למה הלכתי קיצוני מידי: אם זה מוסך שפעם ראשונה אתה מגיע בלי להכיר ובלי כלום אז ניחא אבל ברגע שזה מוסך שכבר ביקרת בו וכן יצאת מרוצה וממש פיתחת תלות בו בכל הנוגע לריכבך וידעת שקיימים אבא ואמא במיקרה שקורה משהו ויותר מיזה זה מוסך ממומלצי הפורום לאורך ההיסטוריה פה אז זה הרבה יותר כואב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...