Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוסר ההיתקשרות מצדיקה את ההיתנהלות הכושלת של המוסך כלפי הלקוח מכל הבחינות. אני לגמרי איתך פותח השירשור ואל המסקנות שלי כבר הגעתי אי שם באמצע השירשור ואני מניח שגם רוב חברי הפורום איתך. עוד מוסך שניכנס לרשימה השחורה מבחינתי ובאמת חבל!

מאור,

חס וחלילה רשימה שחורה. אין שום כוונה שזה יקרה. פתחתי את האשכול כדי להביא מודעות ולא להביא לנזק למוסך. משום כך זה נעשה תחת שם משתמש חדש וללא שום רמז לשמו של המוסך. רצו חלק מהמשתמשים ופרסמו בספק את שם המוסך. אמנון הוא שחשף את שם המשתמש האמיתי שלי ואת עצם העובדה שהעבודה נעשתה באמ הדרך.

אני מקווה שתמצא הדרך כדי שחברי הפורום יוכלו להגיד, כל הכבוד למוסך אמ-הדרך, ככה צריך להתנהל. כמו שאמנון חורט על דגלו את הקטע של טיפול אחד פעם בשנה. שיחרוט על דגלו מוטו נוסף - תקלות קורות בחיים וקורות גם במוסך אמ הדרך, אנחנו באמ הדרך יודעים איך לטפל בהן.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

teyal- בכנות לא מבין את גישתך.

הבחור היה, בסנריו המטיבי [עם המוסך] פעמיים נוספות על המקור [סהכ 3 פעמים על אותה תקלה], ומבחינתך זה בסדר..

אני גם מאמין שמרבית האנשים, במיוחד אלו שאין להם הבנה מכנית [ברכב] - אם היו נוכחים בקיום נזילה ברכבם לאחר טיפול/תיקון, היו חוזרים כמה שיותר מוקדם למוסך על-מנת לברר אם הדבר מצריך טיפול מיידי או לאו, כלומר הפעמיים הנוספות שהבחור הגיע ונאמר לו לתאם תיקון חוזר, לא היו מיותרות לחלוטין כתפיסתך.. כיצד הבחור יכול היה לדעת שאין הוא אמור להשבית את הרכב..?

בנוסף- על-פי תגובת המוסך, הבחור הציע כיסוי עלות החלק, מה הפסול בכך? 2 הצדדים מוחלים על זמנם.. מדוע אין זה שיווני/ראוי בעיניך?

פורסם
teyal- בכנות לא מבין את גישתך.

הבחור היה, בסנריו המטיבי [עם המוסך] פעמיים נוספות על המקור [סהכ 3 פעמים על אותה תקלה], ומבחינתך זה בסדר..

אני גם מאמין שמרבית האנשים, במיוחד אלו שאין להם הבנה מכנית [ברכב] - אם היו נוכחים בקיום נזילה ברכבם לאחר טיפול/תיקון, היו חוזרים כמה שיותר מוקדם למוסך על-מנת לברר אם הדבר מצריך טיפול מיידי או לאו, כלומר הפעמיים הנוספות שהבחור הגיע ונאמר לו לתאם תיקון חוזר, לא היו מיותרות לחלוטין כתפיסתך.. כיצד הבחור יכול היה לדעת שאין הוא אמור להשבית את הרכב..?

בנוסף- על-פי תגובת המוסך, הבחור הציע כיסוי עלות החלק, מה הפסול בכך? 2 הצדדים מוחלים על זמנם.. מדוע אין זה שיווני/ראוי בעיניך?

לא אמרתי שזה בסדר, אלא שלדעתי לא מגיע לו פיצוי בגין כך.

היות ולא נגרם לו שום נזק, חוץ מאי נוחות זה הכל לא קלקלו לו את הרכב ולא שום דבר.

הכי טוב היה, לו היו מסתדרים חצי חצי על עלות העבודה הנוספת.

ברם אי אפשר לאלץ את המוסך לכך, היות והוא סיפק את מה ששולם עבורו.

כפי שאמרתי קודם אני לא קורא מחשבות, אולם אני מאמין שהמוסך הרגיש שעומד מולו לקוח "סחטן" במקצת.

(בקשה לפיצוי שמגיעה מהצד "הנפגע" ולא מהצד "הפוגע" בהחלט יכולה להתפרש כסחיטה)

ולכן הגיב, כפי שהגיב.

בנימה זו, אני מסיים את דבריי היות ואין לי מה לתרום יותר לשרשור הזה.

פורסם (נערך)

יש לי הרגשה שגם מוסך אם הדרך פתח לצורך הדיון כמה משתמשים חדשים. בנאדם הגיע כמה פעמים מיותרות לאותו תיקון וזה לא בסדר שהמוסך יילך לקראתו בעבודה. הדלק שבזבזו לו במוסך יקר יותר מהפיצוי. אני למוסך כזה לא אגיע. ככה אנחנו הישראלים- אוהבים שדופקים אותנו ומעדיפים עם וזלין.

עריכה אחרונה על ידי doras
פורסם

יש הרבה המלצות על המוסך בפורום בדיון שלו, למה שפותח הדיון לא יעתיק לשמה את כתובת הדיון הזה על מנת לתת חוות דעת נוספת למי שרוצה ללכת למוסך..?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

(בקשה לפיצוי שמגיעה מהצד "הנפגע" ולא מהצד "הפוגע" בהחלט יכולה להתפרש כסחיטה)

לא מובן לי.

ובלי להתייחס לשרשור זה, כשלקוח מאוכזב מבקש פיצוי- זו סחיטה, אך כשבעל מוסך מבקש המלצה זה בסדר, נכון? אתמהה.

דווקא הסיטואציה של הלקוח עם התנור והפיצוי בדמות הנחה על שואב אבק, מעידים לדעתי על גישה עסקית בריאה.

לקוח נפגע ממוצר/שירות, מציעים לו פיצוי ובמקום לבקש את הפיצוי כהחזר כספי הוא מגלם את ההנחה בעסקה נוספת!

כאחד שעבד בעבר כאיש מכירות לדעתי זו גישה עניינית של WIN-WIN. גם בית העסק הרוויח עסקה נוספת גם אם בדמות רווח נמוך יותר עקב פיצוי שהגיע ללקוח, וגם הלקוח יצא מרוצה.

פורסם

לי אישית גם מפריע הקטע של בקשת בעל העסק לחוות דעת חיובית בפורום,

חוות דעת חיובית ניתנת בתום לב כשבאמת יצאת בהרגשה טובה מהמוסך ובא לך לפרגן,לא כשביקשו ממך ואתה עושה את זה בחצי אילוץ\מתוך אי נאימות,

יש כזאת תופעה בפורום אחר ובשלב מסויים זה התחיל להיראות מגוכח שנרשמים לפורום רושמים איזה משפט ושם זה נגמר.

לאור תגובת ההמלצה על המוסך ששם באמת ניתן רושם חיובי ואף מעבר אני יכול להבין את פות"ש, שבדיעבד כנראה לא היה ממטיר שבחים על המוסך.

מבחינת בעל המוסך,אין לו כבר על מה לדבר איתך כי טענת שאינך מעוניין בפשרה,וגם היא אם הייתה מתקיימת הייתה מתקיימת בשביל סתימת פיות ולא מתוך הבנה בכשל התנהלותי זה לפחות הרושם שאני קיבלתי.

בגדול בעל המוסך לא עומד מאחורי המילים שלו אם הוא טוען להיות יקרן ובעל צוות איכותי ביותר בהתאמה אז גם יותר מצופה ממנו, נטען גם שהלקוח זה הדבר החשוב ביותר

וכפי שהתרשמתי לא רק מהמקרה הזה שירותיות זה לא הצד החזק של המוסך.

כל עסק צריך לדעת לספוג גם ביקורת שלילית ,להיכנס לשרשור חוות דעת ולראות עשרות עמודים של המלצות ללא ביקורת שלילית אחת זה גם פסול, כי תמיד יהיה מישהו לא מרוצה וזה לא תקין שחברי פורום נמנעים מפחד לפגוע בעסק.. במיוחד שיש גם לפעמים מענה מצד בעל העסק.. אם חווית הטיפול לא טובה מן הראוי לציין זאת ולא לשתוק ובעל עסק יתן את הצד שלו ואם גם יהיה חכם יפיק לקחים מהמקרה במידת הצורך.

פורסם
יש לי הרגשה שגם מוסך אם הדרך פתח לצורך הדיון כמה משתמשים חדשים. בנאדם הגיע כמה פעמים מיותרות לאותו תיקון וזה לא בסדר שהמוסך יילך לקראתו בעבודה. הדלק שבזבזו לו במוסך יקר יותר מהפיצוי. אני למוסך כזה לא אגיע. ככה אנחנו הישראלים- אוהבים שדופקים אותנו ומעדיפים עם וזלין.

כמעט כול המשתמשים הם יוזרים יישנים וסחוטים :shock:.

אתה חושב שלבעלים של מוסך יש זמן להתקשקש עם פתיחת יוזרים חדשים אז אתה טועה.

איזה כייף לי :)

פורסם
כמעט כול המשתמשים הם יוזרים יישנים וסחוטים :shock:.

אתה חושב שלבעלים של מוסך יש זמן להתקשקש עם פתיחת יוזרים חדשים אז אתה טועה.

זה היה בציניות...

פורסם
כל עסק צריך לדעת לספוג גם ביקורת שלילית ,להיכנס לשרשור חוות דעת ולראות עשרות עמודים של המלצות ללא ביקורת שלילית אחת זה גם פסול, כי תמיד יהיה מישהו לא מרוצה וזה לא תקין שחברי פורום נמנעים מפחד לפגוע בעסק.. במיוחד שיש גם לפעמים מענה מצד בעל העסק.. אם חווית הטיפול לא טובה מן הראוי לציין זאת ולא לשתוק ובעל עסק יתן את הצד שלו ואם גם יהיה חכם יפיק לקחים מהמקרה במידת הצורך.

חשבת לעצמך אולי באמת קיימים בעלי מקצוע שמגיע להם 100 אחוז תגובות חיוביות ? לא בשביל כולל פיפס שלא נראה לבעל הרכב צריך לכתוב תגובה שלילית אלא לנסות לברר תחילה עם בעל המוסך ולנסות ליישר את ההדורים.

לישר את ההדורים פרושו לישב חילוקי דעות ולפייס בין ניצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוודאי,לוו דווקא מדובר בבעל מוסך שלא בסדר אלא בלקוח הזוי, אבל גם לא בדיוק לזה התכוונתי,

שים לב שברוב המקרים בפורום נמנעים הלקוחות ללכת לשירשור החוות דעת ולכתוב את החוויה שלהם גם אם היא שלילית מבלי לפחד מפגיעה או ביקורת במידה והדעה שלהם אובייקטיבית ובאה באמת מחווית שירות\טיפול לא טובה מה פסול בזה?.

אני למשל בתור לקוח פוטנציאלי למוסך X שמרוב התדמית שיש למוסכים בארץ חושש מאד לגבי מה שקורה ברכב ואם הכל נעשה בקפידה,

רוצה לדעת גם את הצדדים הלא טובים של המוסך,

אם המוסך מקצועי אך השירות חרא אז אני אגיע מוכן ולא יפתח צפיות או לחלופין לא יילך לשם,

אם המוסך מצפה שתשים את הרכב ותחזור רק כשהוא מוכן, אני רוצה לדעת, רבים מחברי הפורום יגידו לך שאם יאסר עליהם לעקוב מקרוב על העבודה המתבצעת על רכבם הם לא יטפלו באותו מקום. וכו' וכו'..

היו פה אנלוגיות של מסעדות גש לאתר של המסעדה האהובה עליך ותראה את הביקורות תמיד תהיה ביקורת שלילית.

ובגדול אי אפשר לחפש אשמים גם הישראלים בתור לקוחות לרוב לא מתנה והתדמית של המוסכים בארץ ברצפה ובצדק, בארץ שירות טוב נחשב לעילוי ולא לנורמה.

פורסם

בעל המוסך צריך להגיב פה, ולצאת בהצהרה שתפייס את החברים, לא אותי.

הרכב שלי כבר תוקן. על התיקון ולאחר שאבחן אותו לאורך הימים הקרובים אדווח בהמשך. חוויה מאד חיובית הייתה לי שם, אבל זה בהמשך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...