Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ןיש רק משפט אחד של אמנון שלא אהבתי "הצעתך שנתקן ללא תשלום לא נראתה לי מוצדקת

אחרי הכל המכונית היא שלך"

המכונית היא כמובן של הלקוח אבל הלקוח הוא שלך ועוד דבר הלקוח לא תמיד צודק אבל הוא תמיד הלקוח

מצד שני אני מריח שיש כאן לקוח קצת סחטן שבסוף יקבל את רצונו בזכות הלחץ של הפורום

דן,

בוא, ארגיע אותך. כתבתי לפני כשעתיים לאחד החברים בפורום הודעה פרטית עם איך זה יסתיים. אם ירצה אותו חבר, יפרסם את ההודעה ככתבה כציטוט.

אני אתמצת אותה - אני אינני רוצה כלום מאם הדרך, ורגלי לא תדרוך שם, למעט אם יתעורר משהו באחריות על התיקונים שנעשו. כמו שאמרתי, אינני זקוק כלל וכלל ל 500 או 1000 ש"ח. ברוך השם הכל בסדר. הדבר היחיד שירצה אותי כ"לקוח קצת סחטן" הוא שאמנון יכתוב פה בשרשור, וואלה, אולי טעינו בהתנהלות מול הלקוח, במקרים עתידיים, מול לקוחות אחרים, ולגופו של מקרה, נשקול אם להתנהל אחרת.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי התנגדות לצטט וזו הפסקה הרלוונטית: לכשידבר איתי אמנון, אני שלא כמו SLAVA1982 עם מוסך אחר בפורום, לא מעוניין בשום פיצוי, ה 500 האלה לא מעניינים אותי, עניין אותי לצאת שמח מהמוסך ולהתגאות ולהמליץ על המוסך לכל מכריי. זה כבר לא יקרה. השרשור לא נועד כדי שאצא מרוצה.

הדבר היחיד שאצא ממנו מרוצה הוא שאמנון יכתוב בפורום, אולי טעינו בהתנהלות, בעתיד במקרים דומים נשקול אם להתנהל אחרת, כמובן כל מקרה לגופו.

פורסם

לא משנה איך מסתכלים על זה , המוסך יוצא פה באור מאוד מאוד שלילי ואני יסביר :

המוסך בעצמו כתב שהוא אינו המוסך הזול ביותר אולם הוא סופר מקצועי , אבל ממה שאני מבין , בעל הרכב השאיר להם את הרכב לתקופה ארוכה וגם נתן אישור לביצוע נסיעות ארוכות ולכן אין שום סיבה בעולם שמוסך מקצועי יוציא רכב לא תקין ! ועוד 3 פעמים !!

אז יש לנו מוסך יקר מצד אחד , ולא הכי מקצועי מצד שני , מקסימום עם כוונות טובות .

אני לא נכנס למה בדיוק הלקוח אמר ומה המוסך הבין כי זה אומר ככה השני אחרת , בשורה התחתונה עובדות קל לשפוט וזה לא נראה טוב מצידו של המוסך .

פורסם

אני מתנצל על הבוטות, אבל יש כאן חבורה של מתייפייפים שמשחקים אותה חכמים ולקוחות טובים כשזה לא נוגע אליהם. בואו נראה אתכם מבקרים כמה פעמים במוסך על אותה תקלה, משלמים הרבה כסף ומקבלים תמורה גרועה לתשלום ממוסך שמוגדר ״איכותי ויקר״. הבנאדם פתח כאן שרשור להתייעצות ולא ציין את שם המוסך מתוך כבוד לבעלים והוא הלא בסדר? תקראו לי הישראלי המכוער, אבל אני הייתי דואג שבעל המוסך יפצה אותי על בזבוז הזמן, החל מהביקור השלישי. הזמן שלו יקר ושל הלקוח הוא הפקר? בעל המוסך מציין שהצוות שלו איכותי? במקרה הנ״ל זה נראה ממש הפוך (ושלא יספר סיפורים על נסיעת מבחן ארוכה לאיתור נזילות).

פורסם (נערך)
תקראו לי הישראלי המכוער, אבל אני הייתי דואג שבעל המוסך יפצה אותי על בזבוז הזמן, החל מהביקור השלישי. הזמן שלו יקר ושל הלקוח הוא הפקר?

לגמרי נכון ועוד, לשלם יקר על שירות מקצועי ולדרוש תמורה הולמת זה לגמרי 'אירופאי' והגון.

ישראלי זה לשלם הכי זול שאפשר ולהתלונן על האיכות.

לפעמים יש לי תחושה שלבעלי מקצוע (בכל תחום) שנחשבים למצויינים בתחומם/קבלו מספיק ביקורות טובות - מתקשים לקבל את העובדה שגם הם אינם חסינים מטעויות.

כולם לפעמים טועים באבחנה ולדעתי זה מה שחרה לפות"ש. אם בעל המוסך היה מבין את זה, הכל היה מסתיים ברוח טובה.

אף אחד לא נהנה להרגיש מטורטר לחינם ולהגיע למוסך 5 פעמים.

ולבעל המוסך - תחום המוסכים בכללותו לא נחשב לאמין בעיני הלקוחות,לצערנו. ככה שגם מוסך אמין תמיד נמצא תחת עין ביקורתית

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

אני מחזק את פות"ש.

ורק מסיבה אחת, אפילו אם הרכב מסננת, פומפייה וטוסטר משולשים,

יש לך צוות איכותי, זמן בשפע ואתה מגדיר עצמך כאיכותי.

איך אתה מרשה לעצמך להוציא רכב תקול? פעמיים?

ולכל אותם חכמולוגים שחושבים שהוא שילם על X וקיבל X

ואז בא ואמר, טוב את Y אני רוצה בחינם בגלל הטרטורים,

טעות ביידכם. מוסך צריך לתת דיאגנוסטיקה מלאה ולכל את X מראש בהכל.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

אני מבין מאוד את פותח השירשור

יום טוב!

עריכה אחרונה על ידי gili007

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם (נערך)

כמו שאתה חושב, היא לא נפתרה. עדיין לא קיבלתי שום טלפון מאם הדרך וזה בסדר גמור מבחינתי, כמו שהצהרתי וכמו שדורקי ציטט, אני, לטובתי, אינני מעוניין בדבר מאמ הדרך. חברי הפורום, שאולי, יבקרו בעתיד באמ הדרך ויקלעו לבעיה מול בעלי המוסך אולי כן ירוויחו. הבעיותיות היא שלמרות כל התגובות של החברים פה, בעל המוסך עדיין חושב שהוא התנהל כמו שצריך.

ומילה קטנה ל DANI-DIN, אני חושב שמגיעה התנצלות מכיוונך עקב כך שקראת לי סחטן, כמו שראית, הצהרתי עוד לפני תגובתך שאינני מעוניין במאומה מהמוסך.

עריכה אחרונה על ידי madmax
פורסם
הי madmax ,אתה באמת חושב שבסיטואציה בה אתה מבקש תיקון ללא תשלום ואני חושב שהתיקון צריך להעשות בתשלום , מישהו יאמין שביקשתי ממך עוד ביקורת טובה? צא מזה, גם עכשו אני אומר לך שאין לנו דבר חשוב יותר מהלקוחות שלנו, אתה הצעת שנבצע את התיקון תמורת החלק בלבד,

בגלל זה כתבתי את ההערה על כמה צריך להשקיע כדי לבנות צוות מעולה, אני אדבר איתך מחר ואני בטוח שימצא פתרון. חבל שלא חיכית עד אחרי החג , התכוונתי להתקשר אליך מחר, ועד אז שיהיה לכולנו חג שמח.

:-D

ההצעה לבצע את התיקון תמורת עלות החלק בלבד, נראית לי הוגנת משום מספר הפעמים שהצטרך בעל הרכב להגיע למוסך להשלמת התיקון/טיפול.

פורסם (נערך)
כמו שאתה חושב, היא לא נפתרה. עדיין לא קיבלתי שום טלפון מאם הדרך וזה בסדר גמור מבחינתי, כמו שהצהרתי וכמו שדורקי ציטט, אני, לטובתי, אינני מעוניין בדבר מאמ הדרך. חברי הפורום, שאולי, יבקרו בעתיד באמ הדרך ויקלעו לבעיה מול בעלי המוסך אולי כן ירוויחו. הבעיותיות היא שלמרות כל התגובות של החברים פה, בעל המוסך עדיין חושב שהוא התנהל כמו שצריך.

ומילה קטנה ל DANI-DIN, אני חושב שמגיעה התנצלות מכיוונך עקב כך שקראת לי סחטן, כמו שראית, הצהרתי עוד לפני תגובתך שאינני מעוניין במאומה מהמוסך.

קודם כל בו נדייק כי הגדרתי אותך כלקוח קצת סחטן ולא כ- ס-ח-ט-ן ואין לי מה להתנצל כי עדיין אתה מצטייר בעיניי ככזה.

שנית המקרה עדיין לא נגמר ויש לי הרגשה שעוד יקרה פה משהו

שלישית אני חושב שבגישתך פה את המטרה שלך השגת לכאן או לכאן : או שאתה מקבל עבודה חינם או שאתה מפרסם את המקרה ברבים וגורם לפרסום שלילי ועל הז*ן האוטו שימשיך לנזול

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אתה שוב טועה. זו זכותך.

בכל מקרה כבר נקבע לרכב ביקור במוסך אחר מחר על מנת לטפל בנזילה. וכמו שאמרתי, האוטו הזה ממש לא על הז*ן שלי, הושקעו בו אלפי אלפים לא מתוך שיקולים כלכליים.

פורסם
קודם כל בו נדייק כי הגדרתי אותך כלקוח קצת סחטן ולא כ- ס-ח-ט-ן ואין לי מה להתנצל כי עדיין אתה מצטייר בעיניי ככזה.

שנית המקרה עדיין לא נגמר ויש לי הרגשה שעוד יקרה פה משהו

שלישית אני חושב שבגישתך פה את המטרה שלך השגת לכאן או לכאן : או שאתה מקבל עבודה חינם או שאתה מפרסם את המקרה ברבים וגורם לפרסום שלילי ועל הז*ן האוטו שימשיך לנזול

רק שיהיה ברור. אני לא גרמתי לפרסום שלילי, נמנעתי בכל מאודי מליצור איזשהו בדל של קשר למוסך, לא עניתי בפרטי לאלה ששאלו לשם המוסך וכד. מי שעשה את ההקשר וחשף את המוסך המדובר הוא מוסך אמ הדרך, ורק לאחר מכן החלפתי למשתמש המקורי שלי שגם קישר להודעת ההמלצה בפורום חוו"ד.

פורסם

המוטו של המוסכים צריך להיות " הלקוח תמיד צודק " .

אין מה להתווכח עם הלקוח , עשיתם טעות , תשתדלו לתקן אותה ולרצות את הלקוח על הצד הטוב ביותר! .

סתם דוגמא : " ישבתי במסעדה , באחת הצלחות גיליתי שערה קטנה . הסבתי את תשומת הלב של המלצר , חיש - חש הוא נתן ספרינט למטבח.

אני יושב ופשוט אין לי חשק לאכול עם המחשבה על השערה , מגיעים אליי מנהל המסעדה + הטבח הראשי!

המנהל פיצה אותי על זה בים של סלטים , בשר ומה לא . העיקר שאני אצא מרוצה וככמה שיותר להשכיח ממני את התקרית של "השערה " .

ובאמת יצאתי משם מרוצה חבל על הזמן ! . "

זה מה שנקרא שירות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...