Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Playoff 2014 NBA

Asaf-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו מחצית ראשונה של הספרס. לא ראיתי דבר כזה בחיי. 71 נק', מעל ל75% מהשדה, במחצית אחת ובגמר NBA. מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בית ספר לכדורסל, עוד משחק לפנתיאון, הדרך מתקצרת...

ניקו, הצלת אותי מתואר "הנבואה הכי לא קשורה למציאות בכדורסל לאוף טופיק - 2014", כשאמרתי שמכבי לא תנצח גם את צסקא וגם את ריאל בסופ"ש אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מה אתה משווה בכלל, את צסק"א וריאל גם אני אמרתי, ואז אמרתי מי שתנצח את משחק 2 [מיאמי] תהיה אלופה, ואחר כך טענתי שמיאמי בוודאות ינצחו את משחק 4. אני ההפך מנביא. אתם יכולים לקרוא לי איבנ [שזו בטוח קללה ברוסית IBAN].

נ.ב. אמרתי שקרואטיה תנצח 1-0. אמת לאמיתה.

נ.ב. 2 -כמו בתגובה בYNET, ברוח המונדיאל אפשר להגיד שהספרס משחקים total basketball.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל, לדעתי, הספרס שיחקו יותר טוב במשחק הרביעי מאשר בשלישי.

במחצית הראשונה של השלישי היו להם אחוזים משוגעים, שנבעו ממשחק טוב אבל גם מלא מעט מזל. ברביעי הם פירקו את מיאמי לגמרי לבד, ללא עזרת אלילת המזל. גם ההגנה הייתה עוד יותר טובה.

אני מרחם על מי שיצטרך לבחור את ה MVP, שיתנו לפופ כי זאת פשוט קבוצה.

פורסם
נ.ב. אמרתי שקרואטיה תנצח 1-0. אמת לאמיתה.

נ.ב. 2 -כמו בתגובה בYNET, ברוח המונדיאל אפשר להגיד שהספרס משחקים total basketball.

בכדורגל, היית קרוב. זה היה 1-1, בניקוי השוחד לשופט.

הכדורסל של הספרס הוא פשוט עונג צרוף.

אחרי האליפות הקשה לצפייה של מכבי (נהניתי מהעונה האחרונה של מכבי כאוהד, אבל כדורסל טוב היא לא משחקת מאז הקבוצה של פרקינס-פארגו-אידסון), זה כיף להנות מכדורסל נטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סן אנטוניו של פופוביץ אלופה.

מיאמי, פרט ללברון עם 33 נקודות, פשוט חיוורת.

הימור שלי - משחק אחרון במדי ההיט. שנה הבאה בלייקרס?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ללייקרס אין תקציב. לברון יוכל להגיע רק אם קובי יסכים לוותר על משהו כמו 20 מיליון מהשכר, מה שלא יקרה.

אני חייב לשמוח בזה שזכיתי לראות את הספרס משחקים בעיניים. במשחקים 3, 4 ו-5 הם היו אולי הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה. הם היו אי שם למעלה עם הבולס, הסלטיקס והלייקרס הגדולות. תענוג לכל חובב ספורט.

איך אמר גיל ברק, צריך לקחת את הקלטת של המשחק ולשים עליה מדבקה שכתוב עליה "כדורסל", כי ככה זה אמור להיראות. מושלם.

זו הייתה עונה מצוינת בNBA עם פינאלה גדול.

פורסם

מקווה מאוד שלא יגיע לשם, אבל זה מה שהשמועות אומרות.

אילו רק היה אפשר להלביש אותו בכחולים של הניקס ולהעיף את אנתוני על הדרך...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אגב, כולם אוהבים לכתוב כמה אין לשמוח עם מכבי כי זו קבוצה של זרים או "שכירי חרב".

הסגל של הספרס הוא [ה-12 ששיחקו]:

גבוהים

טיאגו ספליטר - ברזילאי

בוריס דיאו - צרפתי

ארון ביינס - אוסטרלי

טים דאנקן - איי הבתולה

גארדים ופוורדים

טוני פארקר - צרפתי

קוואי לנרד - אמריקאי

קורי ג'וזף - קנדי

דני גרין - אמריקאי

מאנו ג'ינובילי - ארגנטינאי

מרקו בלינלי - איטלקי

פרטי מילס - אוסטרלי

מאט בונר - אמריקאי

4/12 אמריקאים [אם מחשיבים את דאנקן]. זה מדהים.

פורסם
ההימור שלי? סאן אנטוניו עושה את ההפך מתחזיות הממליצים, וזוכה באליפות. לדעתי? לא יהיה משחק שביעי, 2:4 לסאן אנטוניו.

עוד נקודה למחשבה - משחקי החוץ. מבחינתי, מיאמי היא לא קבוצת בית מובהקת. עם מאזן ביתי בעונה הסדירה של 9-32 (לעומת 4-39 בעונה שעברה),

סאן אנטוניו יכולה בהחלט לגנוב ניצחון בפלורידה. מה גם שהשנה סאן אנטוניו מציגה מאזן חוץ מרשים מאוד (11-30), ועם איך שהיא נראתה במשחק הראשון,

הלחימה ברבע הרביעי - שווה אליפות מבחינתי.

פספוס של משחק אחד, אבל התחזיות הוכיחו את עצמן. סאן אנטוניו באה כמו קבוצה צעירה, רעננה ורעבה וטרפה את הקלפים בפלורידה, וסיימה

בטקסס את העונה כמו אלופה אמיתית, שבאמת מגיע לה לזכות.

נתראה בעונה הבאה.

פורסם

פגיעה יפה.

מעניין מה יקרה כעת. מה עם דאנקן, ג'ינובילי ופארקר. ימשיכו?

פורסם

לדעתי, יש להם את האנרגיות לתת עוד עונה עם גמר איזורי לפחות. גם יהיה קצת משונה לא לראות אותם בישורת האחרונה של העונה.

פורסם

משלושתם רק טוני יכול להיות אול'סטאר בכל קבוצה.. מקווה שהוא ילך ויוכיח לכולם שהוא הרכז הכי טוב בליגה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...