Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Playoff 2014 NBA

Asaf-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העונה ללקק את האצבעות. אני מחכה בקוצר רוח. יום ראשון 22:30 מתחילים עם אינדיאנה במיאמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישששששששש!!!

הספרס ניצחו במשחק לא טוב שלהם. אריזה כיף לפתוח את הסופ"ש עם הפסד של ההיט. יום ראשון משחק 2.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

משחק מצויין, אבל אני עוד תחת הרושם של השישי בין OKC לחלפי אנטוניו הקדוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

משחק מוזר ביותר. שקול עד אמצע רבע רביעי, ואז בריחה של מיאמי, ריצת נגד של ס"א בניצוחו של גרין, יציאה של לברון וסיומת עוצמתית. כשלברון נכנס לליגה, אחד הפרשנים באי אס פי אן אמר שאורך הקריירה שלו תלוי בעיקר במספר שנים בהם יוכל לתחזק את הגוף המפלצתי שלו, כנראה שזו תחילתו של הסוף.

אני תוהה איך היה נגמר לו היו לספרס 12-13 איבודים (הממוצע שלהם) ולא 22:shock:

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אגב, משחק הפנים של ספרס (דנקן וספליטר)היה מצויין -14 מ 16 מהשדה. כיוון שס"א צריכה להמשיך בו ולהעניש את מיאמי חסרי סנטר מהותי.

פורסם

אני מהמר שמי שמנצחת את משחק 2, זוכה באליפות. מחד, אני לא חושב שהספרס יכולים לנצח במיאמי. מאידך, הם לא באמת צריכים את זה. לכן לדעתי, או מיאמי ב6 או הספרס ב-7.

פורסם

אני לא כל כך אוהב את ההימורים על מנצחת הסדרה על סמך 'מי תנצח במשחק מספר 2'..

מיאמי השתנתה מאוד מאז הגמר של השנה שעברה. השתנתה באופן שלילי. כריס בוש ירד ביכולת העונה, לווייד כבר קשה עם כל הפציעות והברכיים שלו,

ולברון מתחיל להרגיש את העומס נופל עליו יותר מאשר בשנים קודמות. אולי בגלל זה מיאמי סיימה את העונה הסדירה במקום השני במזרח (שכבר הרבה שנים

נחשב לחלש מאוד לעומת המערב), עם מאזן 54-28 שבמערב שווה ערך למקום רביעי-חמישי (גם יוסטון [4] וגם פורטלנד [5] סיימו עם אותו המאזן).

אין מה לעשות - הרבה תלוי בלברון. הפציעה שהגיעה לשיאה ברבע המכריעה השפיעה מנטלית על הקבוצה, ובמיוחד על לברון. אני לא אתפלא אם במשחק

מספר 2 - אם לברון ישחק באופן מלא הוא יסיים את המשחק עם מאזן בינוני לדעתי (בסביבות 20 נקודות, כ-30 אחוז מהשדה).

הרבה תלוי בסדרה לדעתי במשחק הפתיחה. איזה קבוצה מביאה יותר התלהבות, איזה קבוצה מראה שהיא רוצה את זה יותר. מהמשחק של אתמול -

נראה כאילו מיאמי מרגישה מפורקת, עייפה ופצועה. ממש עושה רושם שהטריו (לברון-ווייד-בוש) מתחיל לתת את אותותיו, ושהגיע הזמן לחפש קומבינציה אחרת.

ההימור שלי? סאן אנטוניו עושה את ההפך מתחזיות הממליצים, וזוכה באליפות. לדעתי? לא יהיה משחק שביעי, 2:4 לסאן אנטוניו.

עוד נקודה למחשבה - משחקי החוץ. מבחינתי, מיאמי היא לא קבוצת בית מובהקת. עם מאזן ביתי בעונה הסדירה של 9-32 (לעומת 4-39 בעונה שעברה),

סאן אנטוניו יכולה בהחלט לגנוב ניצחון בפלורידה. מה גם שהשנה סאן אנטוניו מציגה מאזן חוץ מרשים מאוד (11-30), ועם איך שהיא נראתה במשחק הראשון,

הלחימה ברבע הרביעי - שווה אליפות מבחינתי.

פורסם
אחד הפרשנים באי אס פי אן אמר שאורך הקריירה שלו תלוי בעיקר במספר שנים בהם יוכל לתחזק את הגוף המפלצתי שלו, כנראה שזו תחילתו של הסוף.

אה?!

כולה התייבשות...

פורסם

ייתכן, אף כי תמוה ביותר שהוא היחיד מבין השחקנים שלקחו חלק במשחק שסבל מכך.ויש שם שחקנים המבוגרים ממנו כמעט בעשור, כמו טים דנקן וריי אלן.

מעבר לכך מספיק לראות את נתוניו מהעונה האחרונה כדי להבין שהדברים אינם כתמול שלשום : מספר הדקות כמעט לא השתנה, אך מספר האסיסטים ירד ביותר מ-1, ריבאונד ב1.5 כמעט, חסימות -מכמעט 1 למשחק בעונה שעברה, ל0.3 למשחק העונה. ייתכן מאוד כי בגיל 30, לאחר 10 עונות אינטנסיביות של כ-40 דקות למשחק, מתחילה ירידה טבעית ביכולת.

פורסם

מקרה אחד לא מלמד על כלום.

עם זאת.

אם טימי היה מכונית הוא היה פריוס. האיש חוסך באנרגיה כאילו יש לו מונה תנועות לכל חייו, והוא רואה אותו אל מול עיניו.

זה היה נכון כשהיה צעיר, זה עוד יותר נכון עכשיו. זה לא ייאמן איך מלך הקרש-סל גובר על השומר שלו כל פעם ע"י מיקום וע"י כך שהוא... לא זורק מתי שמצפים. האיש אפילו לא מטעה, הוא פשוט מחכה.

ולוקח 10 ריבאונד בלי לקפוץ...

גאון.

בצד השני, לברון משחק הרבה דקות, יש לו הרבה מאסה והיא אקטיבית כל הזמן.

נ.ב. תראה את האחוזים של אלן בשלשות פנויות (זריקה של 105%) ותבין שהחום כן השפיע עליו...

פורסם

היה ברבע השלישי רגע שאלן החטיא שלשה, ואז מיד קיבל הזדמנות נוספת מהפינה בזכות ריבאונד התקפה. הזדמנויות חוזרות אצל אלן זה 270%. כנראה שהחום באמת השפיע.

לגבי לברון. זה טבעי לחלוטין מה שקורה לו. הרבה מסה, הרבה אימונים, הרבה משחקים והרבה דקות. הגוף האנושי לא מושלם [למרות שלברון קרוב לזה]. אני לא בטוח שזה קשור באופן ישיר למשחק האחרון, אך זה בהחלט משפיע עליו כבר תקופה מסוימת, וזה רק ישפיע יותר. מה שכן, זה נחמד להיות בדור שזוכה לראות תופעת טבע שכמוהו. שחקן גדול.

טורבו-מן. אני מקווה שאתה צודק, אבל אני לא חושב שזה יכול לקרות. לדעתי הספרס לא ינצחו באיירליינס ארינה [עם לברון כשיר].

פורסם

משחק מתסכל

4 החטאות עונשין!

למה נתנו לטוני לזרוק אחרי המרפק המכוער הזה?

מנו עם כמה זריקות מוזרות (אבל זה מנו)

ולברון הדגים מה עושים מול דיאו

קיצר מתסכל

:wink:

• תוכן חדש...