Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Playoff 2014 NBA

Asaf-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחיל היום.

אישית מחזיק אצבעות לגמר של אוקלוהומה מול אינדיאנה, אבל אם הייתי צריך לשים כסף זה היה מיאמי מול סן אנטניו.

הימורים יתקבלו בברכה.

.We apologise for the inconvenience

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות כל מיני הסחות גזעניות, הפלייאוף מסתמן כמותח מאוד עם לפחות חמש סדרות צמודות.

הדבר היחיד שמפריע זה המחסור בespn.

image.jpg

פורסם

העונה לא עקבתי בכלל. בפלייאוף קצת חזרתי לראות. אינדיאנה זו פשוט בושה, המערב כרגיל יותר מעניין מהזמרח ומיאמי בשלה. נראה לי שהשנה נראה אליפות של ההיט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בעיקר מופתע מדאלאס ומוושינגטון

אינדיאנה הראתה סימני דעיכה עוד לפני הפליאוף

ורוי היברט פשוט נגמר לו הסוס או משהו

הכי מדהים זה מה שטוני אלן עושה לדוראנט :

http://yuvaloz.wordpress.com/2014/04/30/%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A6-%D7%90%D7%A4/

:wink:
פורסם
העונה לא עקבתי בכלל. בפלייאוף קצת חזרתי לראות. אינדיאנה זו פשוט בושה, המערב כרגיל יותר מעניין מהזמרח ומיאמי בשלה. נראה לי שהשנה נראה אליפות של ההיט.

לגבי אינדיאנה - הרבה דובר על הנפילה של היברט אחרי התפוצצות הפרשה של החשפנית בהריון.

כנראה השפיע על כל הקבוצה...

פורסם

אפשר רק לשער מה קורה אתם. בכל מקרה גם הלילה הם נראו רע. לעתים זה נראה כמו פול ג'ורג' ועוד 11 נמושות. יחד עם זאת, הם ניצחו. סה"כ משחקים מצודים זה נחמד, אבל הרמה במזרח היא מיאמי ועוד 7 קבוצות בלט. לעומת זאת, המערב מצוין. גולדן סטייט-קליפרס, דאלאס-ספרס, כל סדרה מלמיליאן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מקווה שהספרס יסגרו היום את הסיפור עם דאלאס, שהתבררה כחזקה מהצפוי.

לאינדי יש סגל מצויין ומאוזן מאוד, לא ברורה ההתרסקות שלהם, בעיקר בגלל שהם התבססו הרבה על הגנה וקבוצות הגנה יציבות לרוב.

פורסם

זה פשוט תענוג לראות מה שקורה עם פורטלנד. במשך כמה שנים טובות הם בנו שם קבוצה צעירה, חכמה ומוכשרת; והרי התוצאה. מה שהכי יפה זה שבכל שנה זה רק ישתפר אצלם. לבעלים, צוות המאמנים ולהנהלה מגיע שאפו גדול. כבר בעונה הקודמת אני וכמה חברים סימנו את פורטלנד כקבוצת העתיד. הם עשו שם בנייה רצינית וסבלנית מאוד. עכשיו הם קוטפים את הפירות. מגיע להם כל הכבוד.

פורסם

הספרס הורידו את הקוף מהגב

ויאללה לסוויפ על פורטלנד :)

טורונטו ממש הרשימו , אבל חייבים לתת לפירס וגארנט הזדמנות נוספת

לא שיש להם סיכוי עם מיאמי

:wink:
פורסם

בינתיים זה נראה שהולכים לאליפות שלישית של מיאמי.

אני ממש לא חושב שהספרס יטאטו את פורטלנד. אני חושב שזה יגיע לפחות ל-6 משחקים.

פורסם

בפורטלנד עושים משהו נכון.

כשהם בחרו באודן הייתי בטוח שאנחנו עומדים לראות שושלת אמיתית, יחד עם רויי ואולדרידג' הייתה להם קבוצה עם פוטאנציאל אין סופי. אבל לצערם (וצערנו) פציעות הן גם חלק מהמשחק.

לפחות הם המשיכו באסטרטגיה הנכונה, ונראים בדרך למעלה.

אני גם מאמין שזה יגמר ב6 משחקים לספרס, ואני חושב שלמיאמי לא יהיה קל בכלל מול הנטס, כך גם לאינדי מול וושינגטון.

בקיצור כל סדרה על רמה. הליגה הכי שוויונית בעשור האחרון אם לא יותר.

פורסם

אני מסכים לגמרי. הפלייאוף נראה מצוין עד עכשיו ורק שימשיך כך. זה עולה לי בהמון שעות שינה, אבל זה שווה את זה.

שידורים באינטרנט ניתן למצוא כאן:

http://www.drakulastream.eu/basketball-live-streaming-video.html

יש להוסיף שעה אחת לזמן המוצג, כלומר 19:00 באתר, זה בעצם 20:00.

הלילה מתחילים אם אני לא טועה. באתר טרם עודכן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז אחרי סיבוב ראשון מדהים וצמוד,עבר סיבוב שני הרבה פחות מעניין - בלי משחק שביעי אחד לרפואה.

בסיומו נשארנו ללא הפתעות של ממש - מקומות 1-2 מכל איזור עלו .

image.jpg

• תוכן חדש...