Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניגשתי לאחד המוסכים לגירים לפני החלטה על רכישת רכב,טען שרכב במצב מצוין אבל מצד שני הוציא רשימת תיקונים

לתיקון פיאסטה 2011 60 אלף ק"מ

רצועת טיימינג -1600 +מע"מ - טען שצריך להחליף כל 3 שנים גם היא לא נקרעה

משאבת מים - 378 +מע"מ

נוזל קירור- 70 +מע"מ

שיפוץ מוח גיר- 1600 +מע"מ

חיישן טמפ מים- 463 +מעמ

נשמע אמין? סביר?

עריכה אחרונה על ידי תמיר רמת גן
פורסם

הפיאסטה באמת מכונית לא רעה בכלל. ק"ם די סביר, רצועת טיימינג +משאבת מים{על הדרך}+ נוזל קירור, אלה פעולות שחייבים לבצע.

בקשר ליתר, אלה כבר תקלות.[חיישן, ומוח גיר]. הכי חשוב שמחיר הרכב יהיה בהתאם, או לחלופין התקלות + הטיפול יבוצעו לפני הקנייה. אתה לא צריך לספוג את זה.

פורסם

תודה והמחירים נשמעים לך סבירים ? האוטו בבעלות חברת השכרה -הם בטח ירצו לתקן בעצמם ,אבל מאחר שלא קיבלתי תוצאות סריקה רק רשימת תיקונים,על סמך מה חברת ההשכרה תאמין שיש תקלות?או שלרדת מהרכב בכלל?

פורסם

רצועה מחליפים כל 5 שנים או 120000 ק"מ .

לא מחליפים משאבת מים בקילומטרז' כזה .

נוזל קרור כל 10 שנים או 160000 ק"מ .

אתה בטוח שהוא מכונאי ?

פתח ספר רכב וקרא את טבלת הטיפולים .

פורסם

מוסך זה לא מכון בדיקה. בכל מקרה אם כבר הלכת- גש לנציג המכירות עם רשימת התיקונים ובקש שיתיחסו אליה כאל בדיקה, אין לך מה להפסיד.

בלי קשר- מה עניין מוח הגיר? יש בעיה שמורגשת בנסיעה? מה תאריך עליית הרכב לכביש?

פורסם

לא מכיר את מוסך אדמונד

אבל רכב שעבר 60000 ק"מ בשלוש שנים , אפשר להחזיק עם הטיימינג לפחות עוד שנתיים.

מוח גיר - איך הגעתם למסקנה שהוא דורש שיפוץ ? נשמע לא אמין במיוחד.

קירור המנוע - האם המנוע מתחמם או שיש נזילה - מה הסימפטום שבגללו צריך לגעת במערכת הקירור?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

סביר או לא סביר להחליף טיימינג זה כבר שיקול אחר. רק לקחת בחשבון שהרכב שימש להשכרה וזאת סיבה די טובה. ואני כבר לא אתייחס בסוגיית הרגלי הנהיגה של הנהגים בחברות הללו. כבר שמעתי על הגיר הזה כל מיני תלונות, אומנם לא הרבה, פה ושם על דפיקות בהעברה. ואני יודע שזה גיר אוטומטי סטנדרטי ולא רובוטי, אבל היו מקרים כאלה. ואם הם ייקחו על עצמם את התיקונים הללו במוסך מורשה או עם ניסיון ברכבים הללו אז למה לא? רק בשביל השקט הנפשי של לאחר מכן.

את המשאבת מים לא ממש חובה להחליף, אם אין נזילה משם או אין רעש ממנה. הבנתי גם שהרכב אינו מתחמם. שהמכונאי יחליף אותה "על הדרך".זה לא יזיק.

העיקר שמחיר הרכב בסופו של דבר יהיה נורמלי.

פורסם (נערך)

לא אין סימפטום - זו בדיקה לפני קנייה אבל אמרתי לי שהוא לפעמים נחנק קצת בבוקר כשמתחילים לנסוע ,אז הוא חיבר מכשיר לקח את האוטו לנסיעה ואילו התקלות שהוא מצא.

לגבי נוזל הקירור - אין בעייה פשוט המיכל השקוף (עיבוי?) היה מלא עד החצי (אולי זאת הסיבה?)

עריכה אחרונה על ידי תמיר רמת גן
פורסם

אוקיי תודה:) אז אם הבנתי נכון רצועה+משאבת מים זה שיקול שלי אם להחליף או לא.לגבי חיישן טמפרטורה + שיפוץ מוח גיר - המחירים סבירים? או שהייתם הולכים לעוד מקום לבדוק?

פורסם

אם אתה מחפש לתקן על חשבונך, הייתי עושה סקר שוק בכמה מוסכים באיזור ולא ננעל על ההצעה הזאת.

יש כאן בפורום כמה מוסכים מומלצים באיזורך והייתי מתחיל מבדיקה אצלהם.

• תוכן חדש...