Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

APC המתאים לניקוי חומרים פלסטיים כמו ניילון או פוליאסטר יתאים לניקוי חגורות הבטיחות.

(סבון לכביסת יד יעשה את העבודה היטב יהיה זול יותר).

דלל את החומר בהתאם להוראות על האריזה.

לדעתי ספוגית פלא לא מתאימה למשימה זו. היא מתפוררת בזמן השימוש והפירורים עלולים להצטבר באריג החגורה.

אני ממליץ להשתמש במברשת רכה כדי להכניס את חומר הניקוי בין הסיבים של החגורה אבל לא להשתמש בסקוטץ' או כריות ניקוי העלולות לגרום לקריעה של סיבי הניילון.

לאחר ניקוי הרצועות ודא שהרצועות יבשות לחלוטין לפני שאתה מגלגל אותן בחזרה למקומן.

אם הרצועות ישארו לחות, הן עלולות לגרום לקורוזיה בחלקי המתכת במנגנון או לאפשר הווצרות עובש (פונגוס).

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התשובה המקצועית!!

ואיזו מברשת להשתמש? כמו המברשת הרכה של הכלים? ( לא הצד של הסקווצ אלה הצד הרך? )

תודה!!!

פורסם

מה זה מברשת רוחמה?

הייתי במס׳ סופרים וכששמעו אותי צחקו עליי חחח

אפשר שם מדוייק? או תמונה של המברשת לחגורה?

תודה מראש!

פורסם

אני חושב שזו היתה בדיחה, באמת חיפשת מברשת רוחמה ?!?!

מברשת עדינה וחודרת תספיק, כמו למשל מברשת שיניים ישנה ( היא קטנה יקח לך שנה לנקות איתה). תהיה יצירתי קצת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חחחחחח ואלק אתם.. באמת חשבתי ככה זה נקרא מאיפה לי לדעת.

אפשר להשתמש בכרית ניקוי של הכלים? (הצד הרך ולא הצד של הסקוטצ׳?)

או שצריך מברשת עדינה כמו המברשת שיניים?

אני מפחד לפגוע בזה לכן כל ההכנות. חסר לי רק מברשץ עדינה והחומר apc שאמור להגיע מחר כנראה..

פורסם

אכן, לא בדיחה כלל, הקישור לעיל הוא מדויק 8)

צריך רק להרגיש איזה מהם יהיה גם רך כדי לא לפרום את החגורה וגם קשה מספיק כדי לנקות

פורסם

חחח תודה רבה!! אני אחפש משהו כזה עם סיבים רכים וקצרים בשביל שתנקה ושלא תפגע בסיבים.

היום ראיתי משהו כזה אבל הסיבים היו ארוכים לכן לא קניתי..

תודה!!!

פורסם

שלום חברה,

היום התחלתי בניקיון החגורה:

הכנסתי את החגורה לדלי עם מים חמים ואבקת כביסה, לאחר שעה עברתי עליה עם מברשת ״רוחמה״(רכה עם סיבים קצרים) ביחד עם מי הכביסה(יצא מלאא שחור אני מקווה שזה יעזור בסוף), ואז הכנסתי את הרצועות לדלי עם מים נקיים להשרייה, בעוד שעה שעתיים אני אוציא את החגורות מהמים ואנגב עם מגבת ואתן להן להתייבש יומיים בערך..

השאלה שלי איפה לשים את החגורות להתייבש? בתוך דלי ריק?

תודה רבה מראש!! ושבת שלום!

פורסם

אוקי החגורות בדלי מתייבשות.. נקווה שבעוד יומיים שייתייבשו הכל ייכנס חלק.. במקרה הכי גרועה כמה עולה להחליף רק חגורות לחדשות? (כי המנגנון עובד טוב- גם עוצר וגם כשמושכים קצת יותר מהרגיל הן חוזרות חלק ומהר..

תודה.

• תוכן חדש...