Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב הונדה סיוויק 1998 סדאן.

חבר של אבא שלי הציע לי מערכת הכוללות הכל כולל הכל ב-3K.

המערכת

רדיו דיסק-U356 KENWOOD

קומפוננט- סרווין וגה C65

6X9- רוקפורד פריים 1694

סאב- רוקפורד P1

מגבר- סרווין וגה 3600.4

חשוב לציין גם שזה כולל התקנה ובנוסף RCA איכותיים של רוקפורד, העברת חוטים בכל האוטו.

המחיר הוא 3000 ש''ח האם שווה?

DO NOT TOUCH MY CIVIC!!

פורסם

לטעמי לפחות מס' דברים כאן תמוהים.

התקנה טובה, ויתקנו אותי החברים הנכבדים כאן אם אני טועה, מחירה נע בין 700 ל-1,000 ש"ח, המשמעות היא ששאר הרכיבים שציינת עולים כ-2,000 ש"ח, בדיקה בזאפ מעלה שהם עולים יותר באופן ניכר, אז משהו כאן לא מסתדר לי.

בנוסף, אם אתה רוצה סאב אז אין צורך ברוקפורד 6X9, עדיף שתשקיע את הכסף בשידרוג אחד הרכיבים או כמה מהם.

זו דעתי הראשונית בכל אופן.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

לא תמיד התקנה איכותית עולה ככה, יש התקנות איכותיות ב 400 ש"ח במקומות מסוימים.

העיניין שכנראה התקנה מקצועית היא כנראה רמה גבוה אצל אחר ואצלך רמה נמוכה, הכל יחסי.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

זה חבר טוב של אבא ולכן הכל במחירים נמוכים מאוד.

זוהי המערכת שהוא המליץ לי ורציתי לשאול מה אתם אומרים?

DO NOT TOUCH MY CIVIC!!

פורסם

עדיף שתיקח 6X9 R1693 הם עולים ב200 ש''ח פחות ותוסיף לרדיו דיסק של פיונר. לפי מה שהבנתי יהיה מגבר של 4 ערוצים והרמקולים של 6X9 יהיו מחוברים לרדיו דיסק, ועל המגבר יהיה סאב ורמקולים (אם זה כך אז תוריד בכלל את ה6X9 ותוסיף את הסכום לרדיו דיסק עוד יותר טוב). עם הזמן תוכל להלחיף רכיבים אבל יהיה בסיס טוב של רדיו דיסק :)

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

תוסיף עוד קצת ותיקח את הP2 ולא את הP1 של רוקפורד אם אין אז תנסה להתאמץ בשביל הP3 - זה לדעתי יהיה השדרוג הכי גדול.

כל השאר נשמע הולם למחיר ואם מדובר בחבר של אבא שעושה מאמץ בשבילך - למה לא?

אם הוא גם בעל נסיון ויודע לכוון מערכת היטב - אתה כנראה תהיה מרוצה, נשמע כמו מערכת כניסה לתחביב בהשקעה סבירה מאוד ולשם שינוי מותגים שניתן לסמוך על היצרן שלהם ולא מגברים עלומי שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...