Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך חיפושים למצוא רכב בטיחותי בתקציב שלי (25K-30K) הגעתי למסקנה שרנו מגאן 2008 יכולה להיות אופציה מתאימה.

קראתי שרנו מגאן הוא רכב לא אמין ויש מידת סיכון מסויימת ברכישה, אם כי באופן כללי האמינות השתפרה במידה מסויימת החל משנתון 2008.

בין השאר קראתי על מקרים שבהם ברנו מגאן המנוע נכבה באמצע נסיעה - נשמע לא בטיחותי בעליל ובמילא מוריד מהאטרקטיביות של הרנו..

האם סיכוי לתקלה כזו קיים גם בדגם של רנו משנתון 2008?

פורסם

אין שום בעיה במנוע של המגאן, ואין שום סיבה שברכב תקין יכבה המנוע סתם ככה באמצע הנסיעה.

בעיה ידועה לגביי הרכב - נושא הגיר. AL4/DP0. גיר לא הכי אמין שבעולם, מאוד מיושן.

חפש אחת שמורה שטופלה היטב, בדוק שבוצע טיימינג בזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצאתי פה שירשור על מישהו שכבה לו המנוע באמצע נסיעה והוא מציין שזה בדגם של 2008, האם זה אומר שה"מחלה" של כיבוי מנוע (שראיתי בכמה מקומות בעלי מגאן מתלוננים עליה) קיימת גם בשנתון זה (דהיינו שה"מתיחת פנים" לא הועילה לבעיה זו), או שמא מידת ההסתברות שזה יקרה זהה לכל רכב מדגם אחר בטווח מחירים כאלו?

פורסם

מצאתי עוד קישור לאחד שזה קרה לו עם מגאן 2008, צירוף מקרים?? (זה בערך הדבר היחיד שמרתיע מלקנות לאישתי את הרכב הזה - נשמע ממש מפחיד)

פורסם

אני מבטיח לך שאם תבדוק טוב, תמצא תקלות דומות גם ברכבים אחרים.

הנה, מצאתי לך מאזדה שנכבה לה המנוע: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?113516-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7%D7%99%D7%9D

לשאלתך הראשונה, האמינות של המגאן בהחלט השתפרה החל משנת 2007 ועד לסוף ייצור הדגם אבל זה עדיין לא סוס עבודה חסר תקלות. יש סיכוי לתקלה של כיבוי מנוע ויש סיכוי גם לתקלות אחרות (על התקלות בכרטיס-מפתח לא קראת?). אל תתרגש, יש כאלו תקלות גם במאזדה וגם בטויוטה וגם בכל רכב אחר. המגאן פשוט קצת יותר רגישה, זה הכל. אם אתה כן מתרגש מזה חפש רכב אחר, כזה שלא תצטרך להגיד לעצמך "ידעתי" בכל פעם שהוא יתקלקל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לי בסיטרואן C5 כבה המנוע בזמן נסיעה. תחקיר לא מעמיק במיוחד גילה שנעל מצבר השתחררה באמצע נסיעה... אני מניח שזה עלול לקרות גם ברכבים אחרים.

לעניין המגאן, זו בחירה מצויינת למי שעשה שיעורי בית, במיוחד לעניין הגיר, ומטפל במוסך מומחה והגון, כגון מומלצי הפורום.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום,

מדובר ברכב אמין,נח, חסכוני, בטיחותי, יפה ובעל הנדסת אנש מעולה.

ממליץ על גמים של שנתון 2008 ומעלה.

אגב - אני מוכר את שלי אם זה מעניין אותך כאשר יש אחריות של קרסו טרייד אין על המנוע והגיר לעוד שנה וחצי.

שנת 2009 שמורה ביותר!!

דבר איתי בפרטי אם זה מענין אותך.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

קרה לי בסוזוקי ג'ימני שהיתה לי... 3 פעמים כבתה לי, פעמיים מתוכן בנסיעה בכביש מהיר, שרק בנס היו לי שוליים לגלוש אליהם.

רק אח"כ הצליחו לאבחן חיישן גל ארכובה תקול. פחד אלוהים.

נראה שאתה פונה למגאן בגלל עניין הבטיחות, אבל חושש מסעיף האמינות. מצד שני, לא קיימים רכבים בשנתון הזה ובמחיר הזה שייתנו לך מה שהמגאן נותנת, אז אם האופציה לרדת בשנתון ובבטיחות לטובת סוס עבודה רשמי יותר קיימת- שקול את זה גם (למרות שאני מניחה שכבר שקלת).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

[צביקה פיק כתב:

אם אתה כן מתרגש מזה חפש רכב אחר, כזה שלא תצטרך להגיד לעצמך "ידעתי" בכל פעם שהוא יתקלקל.

יציאה גאונית, הייתי חייב לפרגן.

ובאותו עיניין חייב לספר, כשמישהו בעבודה מספר שהוא עם המגאן במוסך כולם מגיבים, מה עוד פעם ? הרי אמרנו לו שלא קונים רנו. לא חשוב שמדובר רק בהחלפת נורה או שומו שמיים טיפול שגרתי.

לעומת זאת רק בעלים של קורולה יכול לספר בגאווה שהוא במוסך מחליף מנוע כי אשתו שכחה לבדוק מיים, להחליף גיר כי המכונאי האידיוט לא ידע לטפל ברכב וכולם מהנהנים בהערצה, וואאווו אכן זה קורה גם לטובים ביותר.

מדהים כמה שביעות רצון מרכב מושפעת מהסביבה.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...