Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליווי לנהג ללא ניסיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בשעה טובה אני קונה בקרוב ממש את היונדאי הקטן (I10) שעליו אני מתכנן כבר כמה חודשים טובים.

אני כבר שנתיים כמעט עם ר. נהיגה ועד עכשיו לא נהגתי ויש לי חוסר ביטחון על הכביש.אני לוקח עכשיו שיעורי נהיגה,לקחתי כבר כ-7 שיעורים.

יות טוב הרבה יותר טוב אבל לא מספיק.

לכל מקרה השאלה של היא אין לי במשפחה אנשים שנוהגים ואני חסר נסיון כאמור.

איפה אפשר למצא מישהו שיכול ללות אותי בתקופה ההתחלתית כדי שאהייה עם יותר ביטחון והכישורים יתרעננו?

פשוט כ 40 דק' 120 ש"ח זה יקר וכמה שיעורים שלוקחים לא מספיק ממש.

אודה לכם מאוד,מוכן לשלם סכום כסף סימלי במקרה הצורך.ראיתי בפוסטים אחרים אנשים התנדבו לעזור,אז חשבתי לנסות את מזלי גם אני.

אני מאשדוד.

תודה!

פורסם

למה לא לרכוש רכב פשוט ישן וזול להתלמדות עליו? אתה יכול לנסוע כול פעם באזור המגורים עד שלאט לאט יחזור לך הניסיון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה רוצה שמישהוא יבוא עם האוטו שלו ויסע איתך או שאתה תנהג באוטו שלך והוא ישגיח?

אם אתה מתכוון שאנשים יבואו אם האוטו שלהם אל תהיה יותר מידי אופטימי

פורסם

מחיר יקר לוקחים באשדוד,בטבריה 45 דקות 100 שקל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם תרצה אני עם רישיון בסך הכל10 חודשים אבל נוסע די הרבה , אם אתה לא מחפש פה מישו יותר גדול ועם יותר ניסיון ( למרות שאני חושב שיש לי מספיק ניסיון )

אני גם מאשדוד

פורסם

אני הולך לעבור על חוקי הפורום ואין לי בעיה לחטוף נקודה אדומה אבל לתגובה שמעליי, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!

10 חודשים רישיון גם אם תהיה נהג מונית עדיין לא יהיה לך מספיק ניסיון.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אני הולך לעבור על חוקי הפורום ואין לי בעיה לחטוף נקודה אדומה אבל לתגובה שמעליי, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!

10 חודשים רישיון גם אם תהיה נהג מונית עדיין לא יהיה לך מספיק ניסיון.

מה אתה מבלבל את המוח? זה שהוא נוהג רק 10 חודשים אומר שאין לו ניסיון? אני מכיר אנשים בעלי רישיון 20 שנה ויש לי יותר ניסיון מהם.

לי לדוגמה יש רישיון 13 חודשים ונסעתי כבר קרוב ל 30אלף קילומטר בכל התנאים האפשריים,אני בטוח שיש אנשים עם 20 שנה רישיון שלא נסעו כמוני אז תפסיק לזרוק שטויות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

GABIUBOGI - זה שיש אנשים שנוהגים 1000 שנה והם חסרי ניסיון לא מעיד על הכלל.

זה שחלק מאד גדול מהאנשים בישראל לא יודעים לנהוג זה סיפור אחר.

אדם שנוהג 10 חודשים אין לו מספיק ניסיון נקודה. ולא משנה כמה הרבה הוא ינהג.

aharonel - אם אתה מעוניין אני יכול לעזור לך, בתנאי שתוכל להגיע לאיזור השרון, כפר סבא, רענננה, הוד השרון והסביבה, וכמובן שהנסיעות לא יהיו על הרכב שלי. מעבר לזה אשמח לערוך איתך נסיעות ריענון ולתת לך כמה טיפים חשובים.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
מה אתה מבלבל את המוח? זה שהוא נוהג רק 10 חודשים אומר שאין לו ניסיון? אני מכיר אנשים בעלי רישיון 20 שנה ויש לי יותר ניסיון מהם.

לי לדוגמה יש רישיון 13 חודשים ונסעתי כבר קרוב ל 30אלף קילומטר בכל התנאים האפשריים,אני בטוח שיש אנשים עם 20 שנה רישיון שלא נסעו כמוני אז תפסיק לזרוק שטויות.

יכול להיות שיש אנשים שיודעים פחות ממך, זה לא אומר שאתה יודע מספיק.

תסלח לי אך אני לא מאמין שאחרי שנה וחודש יש לך מספיק נסיון וידע על הכביש. זה פשוט עניין שנמדד בשנים ולא בחודשים.

בלי להעליב ובלי לגרוע מכבודך, רובנו חשבנו כך כשהיינו במקום שלך, אני מקווה שבעוד שנתיים תזכר בהודעה הזאת, תחייך לעצמך ותבין שלא ידעת כמעט כלום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה משהו שנמדד בניסיון על הכביש ולא בשנים של החזקת רישיון.

אם עכשיו יגיב פה משתמש ויאמר שהוא בעל רישיון 10 שנים פותח השרשור ישר יתלהב כי הוא יחשוב שהוא מקבל פה אדם עם 10 שנות ניסיון.

במציאות יכול להיות שאדם זה נוהג אולי 2000 קילומטר בשנה,אז איפה הניסיון שלו?

פורסם
מה אתה מבלבל את המוח? זה שהוא נוהג רק 10 חודשים אומר שאין לו ניסיון?

בדיוק. לפי החוק החדש, הוא בעצמו סיים את תקופת המלווה ממש לא מזמן, בוודאי שעדיין לא יכול להיות מלווה של מישהו אחר וללמד אותו להתנהל על הכביש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מכיר נהגים שברגע שעלו על הכביש הייתי מוכן לנסוע איתם בעיניים עצומות, וכן, אני חושב שיש לא מעט אנשים שיש להם חוש טבעי לנהיגה.

לעומתם יש אחרים שנוהגים 40 שנה, ועדיין לא יודעים (וכנראה גם לא ידעו...) לנהוג.

לגופה של תגובתו של מתן דדון: התגובה הראשונית שלי היתה דומה לזו של "מה רע בשביט?" לאחר מכן חשבתי לתת לו נקודה אדומה כמו שביקש, אבל ויתרתי על זה :)

בסוף חשבתי בסה"כ זה נחמד מצידו של מתן להציע עזרה, ההחלטה אם לקבל את ההצעה או לא שמורה לפותח השרשור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים עם כל הרצון הטוב של כולם לעזור הבחור עדיין לא רכש רכב.

מפה אפשר להבין ש״השיעורים״ יהיו על הרכב שלכם. :)

• תוכן חדש...