Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ליצור הזה זהות, ובלי תלות מסוימת של Y ב X או להיפך- הצורה שרשמו פה זו הצורה הפשוטה ביותר של זה.

אם יהיה קשר מסוים בין הזויות, אולי יהיה אפשר להמיר את זה למשהו אחר.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנהלים,

אני מבקש לנעול את השרשור הזה, לתקוע מסטיקים בחור המנעול ולהתיך את המפתח שלו, זו בקשה בשם כל חברי הפורום ששונאים מתמטיקה (ושות') ועד היום במתח לגבי תוצאות משפט פיטגורס ובכלל מה שהעסיק אותם בשיעורי מתמטיקה זה לכתוב "סרסור" במחשבון ולצחוק על זה עם החבר ליד בזמן שהמורה ממלמלת משהו על איזה אחד יווני, קוסינוס....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^

:shock: איך כותבים סרסור?

אני יודע לכתוב רק cos EMEC.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אז אני רק שאלה...

? =(sin(x)/sin(y

כמו שאמרו, ללא קשר נתון בין X ל-Y (שב"ד מופיע בסעיפים קודמים, או ניתן בסעיף הנ"ל) לא ניתן לפשט יותר ממה שזה עכשיו. אף אחד גם לא יצפה ממך לכך. בד"כ אתה צריך להביע שטח כל שהוא באמצעות שתי הזוויות, ואז בסעיף האחרון נותנים לך קשר בין הזוויות, משהו להשוות אליו את השטח, ומבקשים שתמצא את הזוויות. שם נכנסת העבודה עם טריגו-אלגברית. כבר לא נותנים בבגרויות סתם לפתור טריגונומטריה. זה יגיע רק בתוך סעיף בטריגו-גגיאומטרית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תעלה את התרגיל אם אפשר. אין זהות לפישוט של מה שכתבת. אפשר לשנות את זה עם זהויות בסיסיות אבל בלי לדעת לאן אנחנו אמורים לחתור עם זה אז זה חסר משמעות.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
^

פשוט מאוד-

אם בנאדם מרוויח 2369 שקל ביום, תכפיל את זה ב30 יום ותגלה את העיסוק שלו :-P

פורסם
זה שווה ל 0.5*(sin (x+y)+ sin (x-y))

אני לא יודע מאיפה שלפת את זה, אבל זה לא נכון.

תציב 30 ו 90 סתם בשביל הקטע כי אלו מספרים קלים

במקור, Sin(30)/Sin(90)=0.5/1=0.5

לפי מה שכתבת- סינוס של 120+ סינוס של מינוס 60 , וכל העסק הזה חלקי 2 שווה אותו דבר. בפועל זה לא קורה.

פורסם (נערך)
אני לא יודע מאיפה שלפת את זה, אבל זה לא נכון.

תציב 30 ו 90 סתם בשביל הקטע כי אלו מספרים קלים

במקור, Sin(30)/Sin(90)=0.5/1=0.5

לפי מה שכתבת- סינוס של 120+ סינוס של מינוס 60 , וכל העסק הזה חלקי 2 שווה אותו דבר. בפועל זה לא קורה.

רציתי להעלות צילום של פיתוח של 2 הביטויים והקדמת אותי.. גם פרמטרית זה לא נכון.

מה שכתב נהג לילי זה פיתוח לנוסחה של

sin(x)cos(y)

ללא החילוק

def8b59775c803d5fcb70464ce104a04.png

עריכה אחרונה על ידי stillness6
פורסם
^

2 זונות עבדו 3 שעות מ 6 עד 9 עבור כל שעה קיבלו 30 ש"ח.

מי המעסיק שלהם ?

2369 כפול 30 = סרסור.

בהצלחה בניסוי

:lol:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גם אני לומד עכשיו מתמטיקה 5 יח' כדי לרענן ולהבין קצת יותר לעומק את הבסיס ונתקל בכל מיני בעיות.

מצד שני יש גם נושאים שאני אוכל לעזור בהם.

יש סיכוי שיפתח שרשור מסודר כזה?

• תוכן חדש...