Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני גורן הרס לנו את הילדות.

יואל גבע הורס לנו את החיים לאחר הצבא.

:D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

בני גורן זה הספרים הכי טובים,עכשו התחילו לעשות חוברות לילדים בכיתה יא-יב זה מטופש

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

-סטילנס, WTF?

[ATTACH=CONFIG]374195[/ATTACH]

אממ, כן. האתר דפוק קצת אך שווה את הגיחה לאקספלורר. בעזרת האתר הזה למדתי פיזיקה 5 יח'.

בעזרת האתר הזה אני מכין את אחותי לבגרות במתמטיקה, היא לומדת את התיאוריה הפשוטה שם, את התרגילים המעניינים את דג מהרשת.

חדו"א 1/2 אלו קורסים די חביבים ביחס לקורסים מתקדמים יותר (למי שאמר שנואים- יש שנואים יותר וקשורים הרבה פחות לתואר).

פורסם
אממ, כן. האתר דפוק קצת אך שווה את הגיחה לאקספלורר. בעזרת האתר הזה למדתי פיזיקה 5 יח'.

בעזרת האתר הזה אני מכין את אחותי לבגרות במתמטיקה, היא לומדת את התיאוריה הפשוטה שם, את התרגילים המעניינים את דג מהרשת.

חדו"א 1/2 אלו קורסים די חביבים ביחס לקורסים מתקדמים יותר (למי שאמר שנואים- יש שנואים יותר וקשורים הרבה פחות לתואר).

שים לב שבתמונה שהעליתי, אני נכנסתי כבר דרך איכספלורר.

פורסם

מה אתה לא מבין על אסימפטוטות?

את הרעיון שלהן? או פשוט איך לחשב אותן?

בקשת עזרה מכל מי שיודע משהו בשפת C:

מבקש המלצה לספר לימוד טוב.

ואם אפשר הפנייה לאיזה אתר שיכול ללמד רשימות מקושרות זה יעזור מאוד. את התיאוריה מאחורי זה אני יודע ומבין אבל אני צריך לראות קטע קוד בשביל לראות איך זה בא לשימוש (שימוש באופרטור

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מה אתה לא מבין על אסימפטוטות?

את הרעיון שלהן? או פשוט איך לחשב אותן?

ואם אפשר הפנייה לאיזה אתר שיכול ללמד רשימות מקושרות זה יעזור מאוד. את התיאוריה מאחורי זה אני יודע ומבין אבל אני צריך לראות קטע קוד בשביל לראות איך זה בא לשימוש (שימוש באופרטור

בעקרון, אני מעדיף לא לנסות להבין את הרעיון, כדי לא להתקע על התפל.

בעיקר זה עניין החישוב, אם שואלים אותי ״מה היא האסימפטוטה האנכית/אופקית ואם יש כזו״.

פורסם (נערך)

ספר לימוד בעברית או אנגלית?

באנגלית יש לי את הספר הזה וגם את זה

לגבי דוגמאות יש אחת קצרה ואחת נוספת ואחת ממש טובה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בעיקר זה עניין החישוב, אם שואלים אותי ״מה היא האסימפטוטה האנכית/אופקית ואם יש כזו״.

חשוב דווקא כן להבין את העקרון, הרי ישנו חישוב ולאחר מכן שרטוט של גרף הפונקציה.

וללא הבנה יהיה קצת קשה להבין איך משרטטים.

ההסבר הכי פשוט הגיונית:

אסימפטוטה אנכית- מין קו שהפונקציה לעולם לא תחצא אותו. האסימפטוטה/ות מתקבלת מתחום ההגדרה.

לדוגמה לפונקציה

y=1/(x^2+4)

עבור

x=2

ועבור

x=-2

המכנה יתאפס, ידוע שאסור לחלק באפס ולכן תחום ההגדרה אומר שאיקס שונה מ

+2

-2

משמע, כשמציירים את הגרף, מעבירים קו המקביל לציר Y בנקודות 2 ו- 2-.

אלו הן האסימפטוטות האנכיות (תחום הגדרה).

או בקצרה הסבר ממש בסיסי וטוב:

http://www.milonit.co.il/asi.htm

הם מוצאים את האופקית ע"י כללי אצבע של מעריכים במכנה ובמונה, סוג של פישוט של לימיטים. אני מעדיף את השיטה עם הלימיטים, בעזרת ניתן להתמודד עם פונקציות מאתגרות יותר.

פורסם

אני מסכים עם הבחור מעליי. אם לא שולטים בחלקות מקדמים במיליון אחוז, עדיף להכיר את הLIM. כדי לוודא, תמיד אפשר להציב במחשבון. מותר להשתמש במחשבונים החדשים, כאלו ששמים בהם פונקציה ומציבים איזה ערך של X שרוצים. פשוט מציבים ערכים שונים ורואים לאן הפונקציה שואפת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא גרפי.

casio fx-991es

1201042079.jpg

מחשבון מצוין שעוזר בבדיקת תשובות בבגרות. בחלק מן התרגילים הוא נותן את התשובה הסופית הנכונה, מה שבעצם בדיקה אולטימטיבית. הוא גם עושה איטגרלים, נגזרות, וקטורים, מרוכבים וכולי...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נשמע טוב, אם אתה בטוח שהוא חוקי בבגרות.

אז אני אבדוק אצלנו במכללה אם יש אותו.

פורסם
בני גורן זה הספרים הכי טובים,עכשו התחילו לעשות חוברות לילדים בכיתה יא-יב זה מטופש

+1000! ספרים מעולים עם הסברים טובים וכמות תרגילים שגורמת לך להקיא את החומר בסוף.

מאוד חשוב להבין את הרעיון של האסימפטות, הן עוד יחזרו אלייך בהמשך.

לצערי, אין לי כבר את החומר של 4 יחידות שעשיתי בתיכון אלא רק 5 יחידות ואינפי א' אבל מקווה שבמהלך השבת אצליח לגבש משהו מסודר בשבילך.

אם יש לך אפשרות להשיג את הספר של בני גורן עם החומר הרלוונטי, אני מאמינה שהוא יסגור את הפינה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...