Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי המלצה על מערכת מולטימדיה טובה לרכב הדגמים המופיעים בנושא הם דגמים שראיתי ורציתי לדעת חוות דעת עליהם הבנתי שהדגם 2550 הוא מוצלח יותר מ2450בכמה תוספות ואופציות קטנות שמוסיפות משום מה 2450 יותר יקר מ2550 לא ברור למה. בתקציב כזה אם קיימת מערכת מולטימדיה טובה יותר אשמח להצעות

תודה רבה בכל אופן .

פורסם

טוב, לא ברור איזה תשובות אתה מחפש. ה-2550 חדשה יותר (דגם 2013) מ-2450. המחירים שונים כיוון שיש יבוא מקביל זול יותר מהיבואן הרשמי. מה זה אומר? שאם יש משהו חדש יותר וזול יותר - זו תמורה טובה יותר לכסף בגדול (אלא אם אתה מתעקש על אחריות יבואן רשמי או סתם לשלם יותר)

מה זה טובה יותר? איזה פונקציות אתה מחפש, מה חשוב לך?

המפרטים של המערכת זמינים בחיפוש פשוט. תחפש, תקרא, תחליט.

פורסם

up

מישהו שמבין פה ויודע בוודאות לענות?

זה מתחבר לשלט בהגה של הרכב בטויוטה קורולה 2003 gli? במידה וכן

איך זה מתחבר? איך לחבר ?

פורסם

אתה תצתרך מתאם לשליטה מההגה עבור מכשירי פיוניר או מתאם אוניברסלי ,הנפוצים הם מבית PAC או AXXESS

העלות של מתאמים כאלו אינה זולה ונעה בין 300-400 שח.

פורסם

http://www.matzman-tech.co.il/items/232824-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%9C-PIONEER-%D7%93%D7%92%D7%9D-IR-108P-Matzman-Tech#Image_0

מדובר במתאם כזה?

איך אני יודע אם זה מתאים או לא ?

רשום שם שיש כאלה שעובדים על נגדים התנגדות ויש כאלה שעובדים בצורה אחרת

פורסם

קראתי על זה קצת הבנתי שזה עובד על אינפרא אדום זה משדרג את השלט שמחובר לחוטי לשלט אלחוטי נוסף

נכון ?אני לא טועה?

זה שווה את המחיר לדעתכם? גם באיביי המחיר זהה לארץ

פורסם

רק בעל מקצוע יכול להגיד לך איזה מתאם עובד הכי טוב עם קורולה 2003.

את המתאם הנ"ל לא הייתי ממליץ לך לרכוש באופן עצמאי ,אלא תחת אחריות של בעל מקצוע.

פורסם

תודה רבה על התגובה עם התשובה.

קניתי צמה שמתאימה לקורולה וקיבלתי עם המערכת מולטימדיה צמה שמתחברת למערכת בצד אחד ובצד שני חוטים לא מחוברים בכלל. חשופים.

רציתי לדעת איך לחבר בין הצמה שקניתי לבין הצמה שקיבלתי אם אני יעלה פה תמונה מישהו יוכל לכוון אותי איזה צבע לחבר לאיזה צבע אם הצלחתי לחבר את הצמות האלה אני יסתדר להרכיב בעצמי את המולטימדיה .

זה חשוב לי העזרה ממכם אז בבקשה מי שיכול לתת לי כיוון יבורך באמת תודה!

פורסם

בשני המכשירים יש חיבור/שליטה על אייפון.

מישהו יודע איך זה עובד? במיוחד אשמח לדעת האם ניתן לנווט עם waze דרך מסך המולטימדיה או רק לצפות בו?

נאמר לי שבדגם 2550 אין תמיכה בשפה העברית וב-2450 כן יש, מישהו יכול לאמת?

תודה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני יאמת לך.

הדגם 2550 יש בו עברית תלוי איזה גירסה אתה קונה יש בתחתית הקופסא מספר מוקף בעיגול מספר 2 תומך עברית 1 לא .

ואתה יכול לנווט מהמכשיר ברגע שהאייפון מחובר אתה שולט על הwaze דרך המולטימדיה .

• תוכן חדש...